[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.01.2008 17:20 | smarty, phpbb, php a includovanie

mam problem, upravujem si forum phpbb tak aby to vyzeralo ze je to normalnecast stranky, problem je v tom ze si tam chcem aj nieco includnut a to tak ze mam nejaky div kde je hlavicka potom div kde to chcem includovat a potom div so samotnym forom ale ked dam normalne do overall_header.tpl ze
Kód:
<div class="tool">
<?php include("subor.php");?>
</div>
tak mi urobi tolko ze do vysledneho html kodu mi napise presne to iste teda
Citácia:
<div class="tool">
<?php include("subor.php");?>
</div>
ako mozem dosiahnut to aby sa mi to tam normalne includlo? dakujem


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 08.01.2008 17:41 | smarty, phpbb, php a includovanie

takto:
Kód:
<!-- INCLUDE "menosuboru.php" -->

kedzto v class template parsuju a prepisuju asi preto ti to nejde :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 08.01.2008 18:05 | smarty, phpbb, php a includovanie

thx


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 08.01.2008 18:11 | smarty, phpbb, php a includovanie

pocuj ale ved toto co si napisal je predsa html komentar... no nic spytam sa ta na icq :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12421
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.01.2008 20:21 | smarty, phpbb, php a includovanie

Drako píše:
pocuj ale ved toto co si napisal je predsa html komentar... no nic spytam sa ta na icq :)
skus sa spytat tu, takto sa nebude musiet nato pytat niekto iny a tato problematiky by zaujimala aj mna, cize si rad precitam nieco otom...


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 08.01.2008 20:36 | smarty, phpbb, php a includovanie

JanoF píše:
skus sa spytat tu, takto sa nebude musiet nato pytat niekto iny a tato problematiky by zaujimala aj mna, cize si rad precitam nieco otom...

uz sme to na icq "vyriesili". takze riesenie problemu
Kód:
<!-- INCLUDE meno_suboru.tpl -->

a sice as to tvary ako komentar vyvojary smart template classu toho dost rafinovane vyuzili a zapojili mnoho konstrukcii, keywordou a pod. do html kodu bez toho aby tam otvorili co i len jediny php tag :)
tak je mozne pouzit mnoho konstrukcii ako napr if -> else, ohranicovanie blockov a tak. keby bol zaujem mohol by som ich tu vsetky popisat ako ktory funguje s akymy funkciami sa spaja :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Čestný člen
Čestný člen
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 08.01.2008 20:36 | smarty, phpbb, php a includovanie

ten subor overall_header.tpl pouziva smarty?? ak ano tak skus myslim {include file="subor"}


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 08.01.2008 21:03 | smarty, phpbb, php a includovanie

suchy skusal som to takto ale neslo to urobil som to tak ze som si includol do includes/page_header.php a zadefinoval som si tam konstantu ktoru som potom dal do overall_header.tpl problem je v tom ze ono mi ten includovany subor hodilo na zaciatok stranky, uplne a tam kde som mal tu konsrtantu tak mi napisalo len 1 cize uz to mam includnute, ken to nemam na spravnom mieste


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 08.01.2008 21:06 | smarty, phpbb, php a includovanie

Drako píše:
suchy skusal som to takto ale neslo to urobil som to tak ze som si includol do includes/page_header.php a zadefinoval som si tam konstantu ktoru som potom dal do overall_header.tpl problem je v tom ze ono mi ten includovany subor hodilo na zaciatok stranky, uplne a tam kde som mal tu konsrtantu tak mi napisalo len 1 cize uz to mam includnute, ken to nemam na spravnom mieste

a robil si to tak ako som ti hovoril ? :)
totiz nacrtnem jednoduchu hierarchiu.
chces si dat na stranku shoutbox. potrbujes na to 2 subory navise a 2 editovat. takze mas subor shoutbox.php kde si zadefinujes funkcie overenie a podobne veci. do assign_vars() das premenne a do assign_block_vars() nastavis blok. tento subor includujes do suboru kde sa nastavuje ako template pparse() ten subor kde chces shoutbox zobrazit. povedzme ze je to page_header.php tam includujes subor shoutbox.php a nastavis template. potom sy vytvoris tpl subor pre shoutbox tabulku ako sa ti paci nastavis potrebne bloky a tak. potom tento subor povedzme shoutbox.tpl includujes pomocou tohto tagu <!-- INCLUDE shoutbox.tpl --> do .tpl suboru ktory sa ma arsovat v page_header.php a tym to konci. funkcnost zarucena :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12421
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.01.2008 21:26 | smarty, phpbb, php a includovanie

vl4kn0 píše:
uz sme to na icq "vyriesili". takze riesenie problemu
Kód:
<!-- INCLUDE meno_suboru.tpl -->

a sice as to tvary ako komentar vyvojary smart template classu toho dost rafinovane vyuzili a zapojili mnoho konstrukcii, keywordou a pod. do html kodu bez toho aby tam otvorili co i len jediny php tag :)
tak je mozne pouzit mnoho konstrukcii ako napr if -> else, ohranicovanie blockov a tak. keby bol zaujem mohol by som ich tu vsetky popisat ako ktory funguje s akymy funkciami sa spaja :)
jasne ze zaujima :)


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 09.01.2008 14:43 | smarty, phpbb, php a includovanie

heh ja som to vyriesil tak ze cele okolie toho fora som hodil do page_header.php a ide to :P


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 09.01.2008 14:55 | smarty, phpbb, php a includovanie

Drako píše:
heh ja som to vyriesil tak ze cele okolie toho fora som hodil do page_header.php a ide to :P

ked uz si sa rozhodol robit nejaky mod do phpBB mal by si dodrziavat urcite standardy. na tom projekte robilo 100 000 vyvojarov a vsetci ich dodrziavali. nevidim dovod preco by si mal byt vynimka :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 09.01.2008 15:02 | smarty, phpbb, php a includovanie

heh ale ja nerobim mod ja ho upravujem tak aby to mne sedelo a nebude mat ku tomu pristup nikto iny, cize premna standarty niesu dolezite, len trosku mi to nefunguje cize asi sa budem drzat toho tvojho popisu ked z toho vyjdem a btw si si isty ze ich bolo az tolko?? myslim ze je to trosku velke cislo ;)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
smarty, phpbb, php a includovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 10.01.2008 8:53 | smarty, phpbb, php a includovanie

musim sa vam najskor ospravedlnit pretoze som vas zavadzal zlymi faktami. original smarty class v phpBB2 zo seriovej vyroby neobsahuje skoro ziadne mozne bloky ako if, include a podobne. obsahuje iba jednu metodu BEGIN a END. ja ale pouzivam xsmod ktory spominane metody obsahuje. mozete ho stiahnut na tomto linku
Kód:
http://www.stsoftware.biz/files/phpbb/xs_mod_240.zip

po nainstalovani by to malo byt jasne. a komi by to stale nebolo mozem poskytnut potom ten zoznam s podporovanymy metodamy + vyuzitie.


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
 [ Príspevkov: 14 ] 


smarty, phpbb, php a includovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php cache (Smarty) - optimalizácia

v PHP, ASP

5

394

02.02.2012 22:46

iop

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc s Smarty.class.php

v PHP, ASP

1

221

27.09.2010 20:52

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb problem: login.php

v Redakčné systémy

6

471

27.01.2007 11:46

xyz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PhpBB - nemožné editovanie index.php

v Redakčné systémy

1

404

09.02.2012 15:34

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programator + prehlad v phpBB

v Ponuka práce

0

964

20.05.2007 16:03

wix

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CHMOD u config.php po reinštalácii PHPBB

v Redakčné systémy

2

1231

27.03.2006 23:44

zeratul

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jak vložit do tpl souboru řetězec z php (phpBB)

v Redakčné systémy

8

483

05.08.2006 22:21

PCMark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smarty

v PHP, ASP

3

445

06.03.2008 16:01

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

smarty kod

v PHP, ASP

3

223

16.03.2012 23:19

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cakePHP + Smarty?

v PHP, ASP

2

248

13.11.2009 10:43

Jojko001

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem smarty

v PHP, ASP

3

231

18.04.2009 10:49

snake2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Templatovací engine smarty

v PHP, ASP

3

390

03.08.2009 18:13

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Smarty a xampp

v PHP, ASP

9

209

22.10.2012 22:48

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hlada sa admin na phpBB!!! Administrator for phpBB needed!!!

v Ponuka práce

3

1538

20.08.2006 11:54

krocan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Update z PHPBB 2.0.20 na PHPBB PLUS 1.53

v Redakčné systémy

5

642

31.08.2006 23:16

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb upgrade témy na vyššiu verziu phpbb

v Redakčné systémy

2

1747

11.06.2014 22:07

marekmikula0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF