[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 02.04.14
Príspevky: 18
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.02.2014 22:47 | registracia na webe

Zdravim.Potrebujem urobit registraciu, pri ktorej pouzivatel zada vsetko potrebne do formulara, ale zaregistrovany bude, az ked admin schvali jeho registraciu.Klient si to predstavuje tak, ze mu to bude chodit na mail, odkial to bude moct schvalovat resp. neschvalovat. Ma niekto s niecim takym skusenost resp. mate nejaky napad? Dakujem


Online

Užívateľ
Užívateľ
registracia na webe

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 2065
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
NapísalOnline : 06.02.2014 22:51 | registracia na webe

No, mať v DB stlpec stav kde sa pri registracii zapiša CAKA a ked potvrdi/odmientne tak sa ro prepiše na ANO/NIE potom podla toho prerobiť login


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 02.04.14
Príspevky: 18
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 06.02.2014 22:58 | registracia na webe

Diky, ale ne to som mal presne na mysli.To ze v databaze budem mat taky stlpec je mi jasne.Ja si len neviem predstavit ako s tym mailom.To adminovi pride v maile skript, vdaka ktoremu to bude moct odsuhlasit alebo ako?


Online

Užívateľ
Užívateľ
registracia na webe

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 2065
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...
NapísalOnline : 06.02.2014 23:01 | registracia na webe

Tak ja neviem ako to chceš, môźe mu prisť aj mail iba v tom zmysle že xxx sa regol a potrebuje potvrdiť registraciu nech to prepiše v db. To už je na tebe


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 02.04.14
Príspevky: 18
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 06.02.2014 23:06 | registracia na webe

Aha.Cize by mu prisiel mail ze sa niekto chce zaregistrovat a on by napevno v DB prepisal na ano?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registracia na webe

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 06.02.2014 23:08 | registracia na webe

Toto rozhodnutie je predovšetkým na klientovi a potom na tvojich schopnostiach. Keď to nevieš spraviť elegantnejšie, je to síce smutné, ale my s tým nič neurobíme.


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 02.04.14
Príspevky: 18
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 06.02.2014 23:12 | registracia na webe

V prvom rade som si myslel ze toto forum je o tom aby si ludia navzajom pomahali,,, a nevyvysovali sa jeden na druheho...nehanbim sa zato ze to neviem, ved sa to v podstate este len ucim.. klient je v skutocnosti moja znama ktora mi to dala ako prilezitost sa to naucit,, cize to nieje zakazka za peniaze.tak mi prosim nehovor ze je smutne ked niekto nieco nevie... smutne je ked to niekto nechce vediet..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registracia na webe

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 06.02.2014 23:25 | registracia na webe

Tak mi teda povedz, čo mám spraviť? Pokiaľ si sa rozhodol stvoriť stránku (o ktorej vlastne nič nevieme) pre niekoho iného, tak snáď nebudeš s každým problémom chodiť niekde na fórum, aby to za teba urobili iní. Alebo ja mám rozhodnúť ako máš riešiť každý problém (si píš, že ak sa toho nevzdáš, ozajstných problémov s nefunkčnými kódmi a hromadou chybových hlášok bude ešte oveľa viac, tieto veci v štýle "ako na to" sú oproti tomu nič)? Aby si hneď teraz začal vyvíjať komplikovanú administráciu, keď neviem, čo dokážeš (vlastne viem ale nechcel som to vyťahovať)? Jediné, čo si napísal je, aký máš problém a teraz to za mňa nejako vyriešte, bez nejakej snahy, veď na to je fórum. Chyba! Môžeme ťa naviesť, načrtnúť ti možné riešenia (stalo sa, k dokonalosti už chýba len zdroják), ale to je všetko.
Napísal som, že je smutné, ak nevieš dôjsť na nejaké lepšie riešenie, ako manuálne schvaľovať užívateľské účty prihlasovaním sa do databázy (do ktorej by len tak mimochodom neznalý klient moc zasahovať nemal a som zvedavý, ako bude chudák vyhľadávať v tabuľke s užívateľmi, keď ich tam náhodou bude pár desiatok, stoviek - potom sa dočkáš ďakovných slov na tvoju osobu) a za tým si stojím - kľudne hraj urazeného. Čo sa serverových jazykov (ostatné neviem, ešte si nič iné nepredviedol) týka, si na začiatku a "učiť" by si sa mal na testovacích kódoch, vymyslíš si fiktívny "problém" a hľadáš najlepšie riešenie. Ty na to ideš presne opačne a učíš sa na stránke pre tvoju známu, tak neostáva, len zapriať veľa šťastia.


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia na webe

Registrovaný: 28.04.11
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 291
Témy: 26 | 26
Bydlisko: Martin/Brno
Vek: 23
NapísalOffline : 08.02.2014 0:49 | registracia na webe

Mozes to spravit tak, ze v maily budu dva odkazy na script v ktorom bude co ma ten script vykonat a ktoremu uzivatelovi. Len to nezabudni osetrit aby tam nemal pristup hocikto.


_________________
Stroje: zobraziť
NTB:
Lenovo W541 | i7-4810MQ | Quadro K1100M | 500GB SSD | 16GB RAM | Fedora 25 + i3wm

Mobil:
Nexus 5X

DSLR
Nikon D5100
Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia na webe

Registrovaný: 23.12.10
Prihlásený: 12.07.17
Príspevky: 1033
Témy: 149 | 149
Bydlisko: KK/PP/BA
Vek: 24
NapísalOffline : 08.02.2014 2:01 | registracia na webe

killer, vela ludi sa uci na "zakazkach". Ak by som si mal vymysliet fiktivny problem a riesit ho, vzdal by som to. No ak tu vec vyzaduje klient, si nuteny to v com najkratsiom case vyriesit. Tym sa velmi vela naucis...

Hegines21: Odporucil by som ti zvolit vhodny redakcny system, potom to bude zalezitost jedneho pluginu a usetri ti vela prace pri dalsom vyvoji webu. ;)


_________________
HP ProBook 4530s Intel® Core™ i5-2430M (2.4GHz, 3MB, 2 jadrá)*4GB 1333MHz DDR3*ATI Mobility Radeon HD 6490 1GB + Intel HD Graphics 3000*640GB SATA 5400RPM *Windows 7 Home Premium 64 bitová verzia
Lenovo IdeaPad Z50-70 Intel Core i5 4210 Haswell* NVIDIA GeForce GT 840M 4GB + Intel HD Graphics 4000*SSHD 1TB 5400 otáčok + 8GB cache*RAM 4GB* Full HD (1920 × 1080)*Windows 10 pro

Boh je reálny, pokial nebol deklarovaný ako integer
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 02.04.14
Príspevky: 18
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 08.02.2014 15:13 | registracia na webe

F3RY:Diky za podporu.Súhlasím s tvojim názorom.Jasné, že je dobre mať niečo naštudované, predtým než sa pustím do niečoho, no na druhej strane najlepšie sa získavajú skúseností pri riešení konkrétneho problému.V mojom prípade, ako som už spomínal, nejde o skutočného klienta, ktorý mi za tú zákazku zaplatí.A netlačí na mna ani časovo.Tým pádom sa možem kludne venovať problému a tým sa to aj dostatočne naučiť.A vďaka za radu.Nad tým redakčným systémom budem určite uvžovať.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia na webe

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3330
Témy: 147 | 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Vek: 23
NapísalOffline : 10.02.2014 20:05 | registracia na webe

Nikto ti tu neposkytne free celý kód ako by to malo vyzerať. Pokiaľ vieš čo to nakódiť, tak stačí nad tím rozmýšľať. Vzásade môžeš spraviť postup ako bol spomenutý hore, stĺpec boolean("allowed") prípadne si vytvoriť nejakú druhú tabuľu, kde budú useri, ktorý niesu ešte povolený. V tom prípade si môžeš uložiť všetky dáta do tabuľky, prípadne si všetky veci uložíš ako array() do jednej bunky, vygeneruješ si ID a to si pošleš do mailu web.sk/spracuj-registraciu/id-uzivatela. Potom na tej stránke si môžeš spraviť taký mini-form, ktorý ti nastaví uživateľa, prípadne po kliknutí na link rovno spracuje usera...


_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
 [ Príspevkov: 12 ] 


registracia na webe



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia na webe

v PHP, ASP

8

774

09.07.2007 19:46

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia

v Sieťové a internetové programy

5

420

12.04.2008 13:31

Enermax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia

v PHP, ASP

21

617

19.10.2010 14:24

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia

v PHP, ASP

20

585

18.09.2010 12:58

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registracia

v HTML, XHTML, XML, CSS

28

694

02.02.2008 12:43

jato

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v PHP, ASP

10

358

11.05.2010 18:09

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v PHP, ASP

2

128

08.03.2014 21:30

DessertBA

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v Správy pre vedenie fóra

8

870

28.01.2008 22:25

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registracia

v PHP, ASP

4

265

11.07.2010 20:30

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia

v PHP, ASP

9

866

13.05.2006 20:37

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia notebooku

v Notebooky a netbooky

5

347

12.08.2009 19:23

banzai

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia domény

v Domény

15

1856

14.07.2009 21:32

stefan-s

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia blbne

v PHP, ASP

7

192

18.03.2014 9:29

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hadanka registracia.

v Krčma

12

630

02.12.2008 19:25

Palinhoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPBB3 Registrácia

v Redakčné systémy

3

462

19.05.2009 20:32

RoFliXuS

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WindowsLive registracia

v Herné konzoly

4

444

18.12.2011 20:04

Luks



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF