[ Príspevkov: 22 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
NapísalOffline : 14.10.2010 19:59 | registracia

ahoj mam taky problem neviem na to dojst ale vobec sa mi nedari tu registrovať ...
Kód:
<?php
include_once("mysql.php");


$reg_meno = $_POST['reg_meno'];
$meno = $_POST['meno'];
$priezvisko = $_POST['priezvisko'];
$mesto = $_POST['mesto'];
$email = $_POST['email'];
$heslo = sha1($_POST['heslo']);
$heslo2= sha1($_POST['heslo']);
$nazovzoo= ($_POST['nazovzoo']);
$vip = '0';
$zoo= '0';
$money=  '5000';
$special='0';
$uroven='0';
$akvarium='0';
$lev= '0';
$slon= '0';
$opice='0';
$kone=  '0';
$tucniak='0';
$zebra='0';
$tiger=  '0';
$tava=  '0';
$velkostzoo=  '0';
$avatar=  '0';

$result = mysql_query("SELECT reg_meno FROM uzivatelia WHERE reg_meno='$meno'" );
$row = mysql_fetch_row($result); 

if($reg_meno == $row[0])   {
echo"Toto registračné meno už niekto používa";
 }
 else   {
if($heslo2 == $heslo2)
{mysql_query("INSERT INTO uzivatelia(reg_meno,meno,priezvisko,mesto,email,heslo,nazovzoo,vip,zoo,money,special,uroven,akvarium,lev,slon,opice,kone,tucniak,tiger,tava,velkostzoo,zebra) VALUES('$reg_meno','$meno','$priezvisko','$mesto','$email','$heslo','$nazovzoo','$zoo','$zoo','$money','$special','$uroven','$akvarium','$lev','$slon','$opice','$kone','$tucniak','$tiger','$tava','$velkostzoo','$zebra')")
or die("Užívateľa sa nepodarilo registrovať. <a href=registracia.html>Späť</a>");}
else
{echo"Vaše heslá sa nezhodujú";}
}
?>
môžete mi pomocť?[/code]


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.10
Prihlásený: 01.12.10
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 14.10.2010 21:17 | registracia

a hadze ti to nejaku chybu?

inac v tom jednom ife by si mal mat $heslo == $heslo2 ak to spravne chapem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 14.10.2010 21:28 | registracia

poslem to aktualizovane
Kód:
<?php
include_once("mysql.php");


$reg_meno = $_POST['reg_meno'];
$meno = $_POST['meno'];
$priezvisko = $_POST['priezvisko'];
$mesto = $_POST['mesto'];
$email = $_POST['email'];
$heslo = sha1($_POST['heslo']);
$heslo2= sha1($_POST['heslo']);
$nazovzoo= ($_POST['nazovzoo']);
$vip = '0';
$zoo= '0';
$money=  '5000';
$special='0';
$uroven='0';
$akvarium='0';
$lev= '0';
$slon= '0';
$opice='0';
$kone=  '0';
$tucniak='0';
$zebra='0';
$tiger=  '0';
$tava=  '0';
$velkostzoo=  '0';
$avatar=$_POST['avatar'];

$result = mysql_query("SELECT reg_meno FROM uzivatelia WHERE reg_meno='$meno'" );
$row = mysql_fetch_row($result); 

if($reg_meno == $row[0])   {
echo"Toto registračné meno už niekto používa";
 }
 else   {
if($heslo == $heslo2)
{mysql_query("INSERT INTO uzivatelia(reg_meno,meno,priezvisko,mesto,email,heslo,nazovzoo,vip,zoo,money,special,uroven,akvarium,lev,slon,opice,kone,tucniak,tiger,tava,velkostzoo,zebra,avatar) VALUES('$reg_meno','$meno','$priezvisko','$mesto','$email','$heslo','$nazovzoo','$vip','$zoo','$money','$special','$uroven','$akvarium','$lev','$slon','$opice','$kone','$tucniak','$tiger','$tava','$velkostzoo','$zebra','$avatar')")
or die("Užívateľa sa nepodarilo registrovať. <a href=registracia.php>Späť</a>");}
else
{echo"Vaše heslá sa nezhodujú";}
}
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.10
Prihlásený: 01.12.10
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 14.10.2010 21:33 | registracia

s PHP som robil dost davno tak uz si to nepametam, co sa deje ked ti select nic nevrati?
Ja by som v tom prvom selecte vyberal count(*) ale mozno to je len moja neznalost schopnosti phpcka.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 15.10.2010 21:18 | registracia

Testuj čo ti vráti mysql_fetch_row().
Ak je false, tak sa nič nenašlo ak hej tak tam máš záznam...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2010 12:08 | registracia

ale jak to mam zapojit nepomožete mi?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 16.10.2010 12:15 | registracia

if($row=mysql_fetch_row($result)) tak sa naslo nejake meno


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2010 13:03 | registracia

stale nič žiadny záznam v tabulke vobec nič :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 16.10.2010 14:51 | registracia

A vypisuje ti nejakú chybu, alebo ako to mám vyveštiť? Možno máš niečo s tou tabuľkou, možno si zabudol niekde uvozovky...........

PS:toto tam má akú funkciu:
$heslo = sha1($_POST['heslo']);
$heslo2= sha1($_POST['heslo']);
...
if($heslo == $heslo2)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 16.10.2010 20:53 | registracia

napis mi ten moj scriptkam mam dat to tvoje if ..pls lebo neviem kam to mam dat asi


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 16.10.2010 21:57 | registracia

dessert , predpokladam ze tvoj registracny formular obsahuje dve policka pre zadanie hesla aby si overil ci prve zadanie suhlasi s druhym. si si isty ze dve zavolania $_POST['heslo'] to vyriesia ? neviem ako je to v PHP ale ine prostredia by ti to vratili ako pole a tvoja verzia nevyzera ze pristupuje k polu. cize ja osobne by som to riesil takto
Kód:
$heslo = sha1($_POST['heslo'][0]);
$heslo2= sha1($_POST['heslo'][1]);
...
if($heslo == $heslo2)

AMEN :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registracia

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 16.10.2010 23:48 | registracia

Kód:
$result = mysql_query("SELECT reg_meno FROM uzivatelia WHERE reg_meno='$meno'" );
if($row=mysql_fetch_row($result)){
   echo"Toto registračné meno už niekto používa";
  }
else { ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2010 11:12 | registracia

vobec nič ... nemože byť chyba v tomto?
Kód:
<?php
    define("SERVER","127.0.0.1");

  define("LOGIN","root");

  define("PASS","vertrigo");

  define("DATABASE","zoo");

 

  $dbc = mysql_connect(SERVER,LOGIN,PASS) or die('Pripojenie k serveru
  zlyhalo!');

  mysql_select_db(DATABASE) or die('Nepodarilo sa označiť databázovú tabuľku!');
 

?>                                           


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registracia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.10.2010 11:16 | registracia

aku chybu ti to vypisuje? mas zapnute zobrazovanie chyb? ako vyzera vysledne sql, ked si ho das vypisat?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2010 12:43 | registracia

stale mi vypisuje len toto :Užívateľa sa nepodarilo registrovať. späť


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registracia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.10.2010 12:56 | registracia

a kde to mas uvedene v tom skripte, co si sem dal? kde mas kod formulara, ktory odosielas? zapisali ste tu celu stranu a ty tu nevies dat zakladne veci, ktore su potrebne na vyriesenie problemu! to sa ta mame akoze neustale pytat a tahat to z teba ako z chlpatej deky?! zabudaj...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2010 13:50 | registracia

formular
Kód:
<form action="registracia2.php" method="post" name="Registrovať sa">

Uživatelské meno: <input type="text" name="reg_meno"/><br>
Krstné meno: <input type="text" name="meno"/><br>
Priezvisko: <input type="text" name="priezvisko"/><br>
Email: <input type="text" name="email"/><br>
Heslo: <input type="password" name="heslo"/><br>
Opakuj heslo:<input type="password" name="heslo2"/><br>
Mesto:<select name="ulica"> 
<option>Bratisla a okolie</option>
<option>Žilina</option>
<option>Bánska bystrica</option>
<option>Poprad</option>
<option>Košice</option>
<option>Nitra</option>
<option>Prešov</option>
<option>Trnava</option>
Vyber si svoju profilovu fotku:
</select><br>
<img src="avatary/velryba.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/delfin.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/tucniak.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/lev.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/zebra.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/opica.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/zirafa.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/kon.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/tava.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/slon.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/ryba.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/tiger.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/panda.png" width=80 height=90>
<img src="avatary/orangutan.png" width=80 height=90> <br>
<input type="radio" name="avatar" value="1" checked>Veľryba
<input type="radio" name="avatar" value="2">Delfín
<input type="radio" name="avatar" value="3">Tučniak
<input type="radio" name="avatar" value="4" >Lev
<input type="radio" name="avatar" value="5">Zebra
<input type="radio" name="avatar" value="6">Opica
<input type="radio" name="avatar" value="7">Žirafa
<input type="radio" name="avatar" value="8">Kôň
<input type="radio" name="avatar" value="9">Tava
<input type="radio" name="avatar" value="10">Slon
<input type="radio" name="avatar" value="11">Ryba 
<input type="radio" name="avatar" value="12">Tiger
<input type="radio" name="avatar" value="13">Panda
<input type="radio" name="avatar" value="14">Orangutan <br>

<br>
Meno tvojej Zoo: <input type="text" name="nazovzoo"/><br>
<input type="submit" Value="Registrovať sa"/></p>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registracia

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.10.2010 14:16 | registracia

namiesto
Kód:
$heslo2= sha1($_POST['heslo']);

mas mat
Kód:
$heslo2= sha1($_POST['heslo2']);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 17.10.2010 19:07 | registracia

noo to mam opravene ale stale ze nedalo sa zaregistrovať
predtym mi ten skript isiel


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.10.10
Prihlásený: 01.12.10
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 17.10.2010 21:54 | registracia

a nie je problem v tom inserte ked mu to hadze tu hlasku za prikazom die?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
registracia

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.10.2010 21:57 | registracia

Samozrejme, že je - nepodarí sa odoslať query na databázu. Preto mu stenley radil, aby si nechal vypísať celý ten dotaz, ak je v ňom chyba, tak to zistí najrýchlejšie.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
Napísal autor témyOffline : 19.10.2010 14:24 | registracia

nooo..konecne som vas pochopil ano uz mi to ide ...tam som nemal v tabulke stlpec zebra..

// pridané po 20 hodinách 41 minútach od posledného príspevku

este by soms a chcel radu ako na to aby bola podmienka že musí byť vypisaný formular inak mi neodošle a nepusti ma dale ..neviem cis a to nahodou nepatri do Javascriptu


 [ Príspevkov: 22 ] 


registracia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia

v PHP, ASP

9

887

13.05.2006 20:37

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia

v PHP, ASP

20

591

18.09.2010 12:58

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registracia

v PHP, ASP

4

265

11.07.2010 20:30

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia

v Sieťové a internetové programy

5

420

12.04.2008 13:31

Enermax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registracia

v HTML, XHTML, XML, CSS

28

696

02.02.2008 12:43

jato

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v PHP, ASP

2

132

08.03.2014 21:30

DessertBA

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v PHP, ASP

10

359

11.05.2010 18:09

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registrácia

v Správy pre vedenie fóra

8

872

28.01.2008 22:25

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba ,registracia....

v PHP, ASP

24

700

04.07.2008 21:01

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registracia WIFI

v Siete

3

288

09.01.2009 0:11

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

BGSLEVI-registracia

v Obchody, reklamácie a právo

5

1160

30.07.2008 20:56

Cruel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Metin2 registracia

v Počítačové hry

3

1047

09.05.2010 12:49

InVader

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hadanka registracia.

v Krčma

12

631

02.12.2008 19:25

Palinhoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registrácia domény

v Domény

6

563

14.12.2009 12:59

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WindowsLive registracia

v Herné konzoly

4

454

18.12.2011 20:04

Luks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REGISTRACIA Problém...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

276

08.08.2011 9:16

matwej



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF