[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 29.12.2008 1:56 | Problem: uvodzovky

Caute,
mam akysi "bordel" v uvodzovkach. v PHP volam JavaScriptovu funkciu, ktorej mam predat parameter - text.

Priklad:

Kód:
<?php
echo "<a href='#' onmouseover='nazov_funkcie("nejaky text");'>NIECO</a>";
?>


uz som tam skusal kombinovat uvodzovky fakt rozne, no nikdy mi to nefunguje.

DIK za kazdu radu.


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 29.12.2008 2:02 | Problem: uvodzovky

mno jedným zo spôsobov máš napr :
Kód:
echo '<a href="javascript:funkcia(\'parameter_funkcie\')">Nieco</a>';

..čiže použitie backslashov


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 2:17 | Problem: uvodzovky

//edit

pomohlo, no len ked predavam text, napr.: AHOJ. Ked vsak chcem predat JavaScriptu <img> ktory ma parameter src, kde sa musia tiez pouzit uvodzovky... co s tym potom??? :)

DIK.


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.12.2008 2:42 | Problem: uvodzovky

To isté, jednoducho "escapuješ" úvodzovky.

Pár príkladov na pochopenie:

Kód:
echo "<img src='obrazok.jpg'>";


Kód:
echo "<img src=\"obrazok.jpg\">";


Kód:
echo '<img src=\'obrazok.jpg\'>';


Kód:
echo '<img src="obrazok.jpg">';
1

pár zmiešaných:
Kód:
echo "<img src=\"obrazok.jpg\" alt='text'>";


Kód:
echo '<img src=\'obrazok.jpg\' alt="text">';


Tam máš všetky výskyty uvodzoviek vysvetlené, jednoduchšie ti to už vysvetliť nemôžem.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 7:44 | Problem: uvodzovky

asi mi to tak na rano velmi nemysli, no skusal som to aj tak -> bez vysledku.
mohol by si mi to skusit ukazat, vysvetlit, na mojom konkretnom priklade?

ja to mam teraz takto:

Kód:
<?php
echo "<a href='#' onmouseover='nazov_funkcie(\"<img src=\'img/logo_1.jpg\'>NIECO</a>\");'>";
?>


uvodzoviek do aleluja :D

DIK.


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.12.2008 8:33 | Problem: uvodzovky

mas dost cudne tie tagy popreplietane... mozno aj preto ti to nejde...

ale pouzivaj (napr. pri echo) radsej jednoduche uvodzovky (') ako dvojite ("), tj. nie echo "nieco"; ale echo 'nieco'; - je to rychlejsie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 9:18 | Problem: uvodzovky

to mas pravdu. je to riadne spletene. ak sa mi to nepodari dnes vyriesit, ani to nepouzijem...

k tym uvodzovkam: je mi jasne, ze si to netrepol len-tak do vetra, ale fakt to ovplyvni rychlost spracovania skriptu?


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.12.2008 9:25 | Problem: uvodzovky

nemysli si, ze tam je nejaky velky rozdiel, ale nejaky tam urcite je, aj ked pre niekoho mozno zanedbatelny...

staci hadam uviest priklad:
Kód:
<?php
$var = 'text';
echo '$var'; //vypise sa $var
echo "$var"; //vypise sa text
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 29.12.2008 11:03 | Problem: uvodzovky

Stenley: myslím, že rozdiel v rýchlosti výpisu echo s úvodzovkami, či apostrofmi je tak totálne zanedbateľný, že nemá cenu ním zaťažovať užívateľov. Tak sa nakoniec dostaneme k tomu, nech nepoužívajú ani echo 'text1'.$var.'text2';, ale skôr echo 'text1',$var,'text2'; pretože je to rýchlejšie.

Z pohľadu bežného užívateľa, ktorý má chaos v používaní úvodzoviek je to úplne jedno a skôr musí pochopiť rozdiel výpisu, ako si správne už uviedol v poslednom príspevku, kde v úvodzovkách sa vypíše obsah premennej, zatiaľ čo v apostrofoch sa vypíše názov premennej.

//opraveny nick :) (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.12.2008 11:13 | Problem: uvodzovky

echo bol ten najjednoduchsi priklad (existuju zlozitejsie) a celu tuto problematiku som uviedol len na margo toho, co vsetko moze ovplyvnit typ uvodzoviek...

nechcel som nikoho mylit ani nic podobne, len poukazat na fakty, s ktorymi sa skor ci neskor urcite stretne...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.12.2008 12:27 | Problem: uvodzovky

max-m
Ty máš v tom dosť veľký chaos. Neuraz sa, ale ak nechápeš kde robíš v tomto prípade chybu, ako chceš pochopiť zložitejšie veci?

Ty to zapisuješ takto:
Kód:
<?php
echo "<a href='#' onmouseover='nazov_funkcie(\"<img src=\'img/logo_1.jpg\'>NIECO</a>\");'>";
?>


Prečo escapuješ aj jednoduché úvodzovky/apostrofy? Však práve preto ti to nejde. Správne to má byť:
Kód:
<?php
echo "<a href='#' onmouseover='nazov_funkcie(\"<img src='img/logo_1.jpg'>NIECO</a>\");'>";
?>

Ale zbytočne pletieš dva druhy úvodzoviek do jedného kódu, ja používam vždy iba jedny.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 12:35 | Problem: uvodzovky

rozdiel vypisu mi je jasny (horsie je to s viac uvodzovkami :) ).

ale spat k teme. prikladam komplet skripty aby ste si to mohli pozriet (ak sa najde cas) a skusit to poriesit.

O co ide? jedna sa o v podstate jednoduchy (ale za to efektny) tooltip pomocou javascriptu.

JavaScript:

Kód:
var tooltip=function(){
   var id = 'tt';
   var top = 3;
   var left = 3;
   var maxw = 300;
   var speed = 10;
   var timer = 20;
   var endalpha = 95;
   var alpha = 0;
   var tt,t,c,b,h;
   var ie = document.all ? true : false;
   return{
      show:function(v,w){
         if(tt == null){
            tt = document.createElement('div');
            tt.setAttribute('id',id);
            t = document.createElement('div');
            t.setAttribute('id',id + 'top');
            c = document.createElement('div');
            c.setAttribute('id',id + 'cont');
            b = document.createElement('div');
            b.setAttribute('id',id + 'bot');
            tt.appendChild(t);
            tt.appendChild(c);
            tt.appendChild(b);
            document.body.appendChild(tt);
            tt.style.opacity = 0;
            tt.style.filter = 'alpha(opacity=0)';
            document.onmousemove = this.pos;
         }
         tt.style.display = 'block';
         c.innerHTML = v;
         tt.style.width = w ? w + 'px' : 'auto';
         if(!w && ie){
            t.style.display = 'none';
            b.style.display = 'none';
            tt.style.width = tt.offsetWidth;
            t.style.display = 'block';
            b.style.display = 'block';
         }
         if(tt.offsetWidth > maxw){tt.style.width = maxw + 'px'}
         h = parseInt(tt.offsetHeight) + top;
         clearInterval(tt.timer);
         tt.timer = setInterval(function(){tooltip.fade(1)},timer);
      },
      pos:function(e){
         var u = ie ? event.clientY + document.documentElement.scrollTop : e.pageY;
         var l = ie ? event.clientX + document.documentElement.scrollLeft : e.pageX;
         tt.style.top = (u - h) + 'px';
         tt.style.left = (l + left) + 'px';
      },
      fade:function(d){
         var a = alpha;
         if((a != endalpha && d == 1) || (a != 0 && d == -1)){
            var i = speed;
            if(endalpha - a < speed && d == 1){
               i = endalpha - a;
            }else if(alpha < speed && d == -1){
               i = a;
            }
            alpha = a + (i * d);
            tt.style.opacity = alpha * .01;
            tt.style.filter = 'alpha(opacity=' + alpha + ')';
         }else{
            clearInterval(tt.timer);
            if(d == -1){tt.style.display = 'none'}
         }
      },
      hide:function(){
         clearInterval(tt.timer);
         tt.timer = setInterval(function(){tooltip.fade(-1)},timer);
      }
   };
}();


CSS:

Kód:
* {margin:0; padding:0}
#text {margin:50px auto; width:500px}
.hotspot {color:#900; padding-bottom:1px; border-bottom:1px dotted #900; cursor:pointer}

#tt {position:absolute; display:block;}
#tttop {display:block; height:5px; margin-left:5px; overflow:hidden}
#ttcont {display:block; padding:2px 12px 3px 7px; margin-left:5px; background:#666; color:#FFF}
#ttbot {display:block; height:5px; margin-left:5px; overflow:hidden}


vycuc s PHP:

Kód:
echo '<a href="odkaz.php" onmouseover="tooltip.show(\'<strong>AHOJ</strong>\');" onmouseout="tooltip.hide();">Nejaky odkaz</a>';


Tomu JavaScriptu mozem ako parameter predavat HTML znacky (vratane <img>).

Problem je teda ako v znacke <img> spravne pouzit uvodzovky na parameter src...

Ak sa niekomu chce, tak sa na to kuknite, ako na to(?).

DIK.

//edit
nevidim dovod na to aby som sa urazal. mas pravdu, mam v tom naozaj chaos. (skusal som to aj podla toho co, si napisal vyssie, no chaos je chaos
:loony:


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 29.12.2008 13:15 | Problem: uvodzovky

mylan, tak toto mi nedalo :)
zanedbateľný ? nemyslím... keď vieš, že je dačo rýchlejšie a dačo pomalšie, prečo používať zaryto stále to pomalšie ? lebo si si tak zvykol ? okrem toho, pri väčších projektoch to zanedbateľné ani zďaleka nie je, každé ms sa počíta :)
okrem toho, hovoríš o normálnych užívateľoch, ktorým to je jedno... také dačo neexistuje, buď je niekto normálny užívateľ a nerobí stránky, alebo je to programátor.. pokiaľ človek robí stránky a nie je to programátor, potom tak vyzerajú aj samotné stránky (čo by vysvetlovalo prečo vyzerá toľko stránok ako vyzerá)

max-m, v čom píšeš ten kód ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.12.2008 13:51 | Problem: uvodzovky

el mariachi, niektorí týpci majú zaužívané niektoré zvyky, že by kvôli tomu aj zmenili zdroják a prekompilovali celé php, len aby mohli používať nezmyselne uvodzovky a apostrofy.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 14:16 | Problem: uvodzovky

el mariachi>> na kodovanie vyuzivam Dreamweaver. ten JavaScript Tooltip je vsak FREE stiahnuty :D


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.12.2008 16:27 | Problem: uvodzovky

max-m - ale už ti to funguje, alebo nie? Teraz máš tie úvodzovky správne.

el mariachi - myslím, že mylanovi je to jasné a aj ja súhlasím s jeho tvrdením. Viem presne, z akého dôvodu je rýchlejšie ak použiješ ' namiesto ", ale keď vo všetkých skriptoch používam dvojité uvodzovky, nebudem to kvôli pár mikrosekundám (a to by muselo ísť o poriadne veľkú stránku) meniť. Ten rozdiel je naozaj zanedbateľný a dvojité úvodzovky majú (pre mňa) aj niekoľko výhod oproti jednoduchým.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 16:35 | Problem: uvodzovky

shaggy>> ten kod, co som sem dal funguje (je tam len obycajny text). no ked tam chcem dat namiesto AHOJ, napr.: <img src="img/test.jpg" border="0" />?


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 29.12.2008 17:53 | Problem: uvodzovky

No to je potom už vec JS :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.12.2008 19:34 | Problem: uvodzovky

Kód:
echo '<a href="odkaz.php" onmouseover="tooltip.show(\'<img src="img/test.jpg" border="0" />\');" onmouseout="tooltip.hide();">Nejaky odkaz</a>';


Nič zložité. Či to bude fungovať, alebo nie (myslím ten JavaScript), to ti nepoviem, ale v php je to dobre zapísané.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem: uvodzovky

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
Napísal autor témyOffline : 29.12.2008 22:55 | Problem: uvodzovky

shaggy>> som to skusil, no na stranke ma byt link "Nejaky odkaz". ked som tam vsak vlozil kod podla teba, nebol tam "Nejaky odkaz" ale

Citácia:
');" onmouseout="tooltip.hide();">Nejaky odkaz


pre lepsie pochopenie - to cele sa mi zobrazilo na stranke a je to zaroven link.

mozno sa mylim, ale mne to pripada ako keby to bolo zle zapisane v PHP (tie uvodzovky)... ale kedze mam ja osobne v tych uvodzovkach fakt bordel (aj ked som sa zas naucil aj nieco nove - backslash :) ) je to len moj odhad.


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
 [ Príspevkov: 20 ] 


Problem: uvodzovky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

\n a uvodzovky

v PHP, ASP

5

364

05.07.2008 16:03

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uvodzovky a viac podmienok + zatvorky

v PHP, ASP

15

925

28.02.2008 20:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

172

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

761

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2215

26.04.2012 11:14

netpeter77

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

370

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

969

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

315

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Správy pre vedenie fóra

7

1407

07.08.2011 11:28

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v AMD čipové sady

5

273

27.06.2011 14:46

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

2

311

21.12.2008 17:11

patqo_he

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

1

481

02.11.2008 13:18

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Operačné systémy Microsoft

10

551

14.12.2008 23:55

pietko11

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

10

115

28.08.2014 22:14

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

9

211

03.04.2012 7:07

Rastislav

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Optické zariadenia

14

1487

20.03.2008 7:06

kubajzo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF