[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 30.04.12
Príspevky: 13
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 10.10.2009 16:37 | Problem so strankovanim

Zdravim,

Mám problém. Použil som z jednej stránky stránkovanie a nejako mi to nefunguje. Mám nasledujúci skript, ale nič nevypíše aj keď údaje v DB sú správne a všetko do teraz išlo. Tu je kód prosím pomôžte mi, že čo mám opraviť.:

Kód:
<?php
$sql = "SELECT nick FROM uzivatelia WHERE id='".$_SESSION['id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$vypis = mysql_fetch_array($query);

$sql1 = "SELECT * FROM uzivatelia WHERE id='".$_SESSION['id']."'";
$query1 = mysql_query($sql1);
$vypis1 = mysql_fetch_array($query1);
$sql = "SELECT * FROM spravy WHERE komu='".$vypis1['nick']."' AND vymazana_komu='0'";
$query = mysql_query($sql);

define ("ROWS", 10);
  if (!isset($_GET["celkem"])) //pokud nevíme, kolik bude záznamů tak to zjistíme...
  {
    $vysledek=mysql_query("SELECT count(*) as pocet FROM spravy WHERE komu='".$vypis1['nick']."' AND vymazana_komu='0'");
    $zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
    $celkem=$zaznam["pocet"];
  }
  else
  {
      $celkem=$_GET["celkem"];
  }
  if ($celkem>ROWS)
  {
    if (!isset($_GET["od"])) $od=1; else $od=$_GET["od"];
    $vysledek=mysql_query("select * from spravy WHERE komu='".$vypis1['nick']."' AND vymazana_komu='0'"." limit ".($od-1).", ".ROWS);
      echo "Záznamů: ".$od."-";
    echo (($od+ROWS-1)<=$celkem)?($od+ROWS-1):$celkem;
    echo " z celkem $celkem&nbsp;&nbsp;&nbsp;";
      //začátek - vytvoř odkaz pouze pokud nejsme na začátku
       if ($od==1) echo "Začátek&nbsp;|&nbsp;";
      else echo "<a href='main.php?clanek=spravy&celkem=$celkem&od=1'>Začiatok</a>&nbsp;|&nbsp;";
      //zpět - vytvoř odkaz pouze pokud nejsme v prvních ROWS
       if ($od<ROWS) echo "Predošlí&nbsp;|&nbsp;";
      else echo "<a href'=main.php?clanek=spravy&celkem=$celkem&od=".($od-ROWS)."'>Predchadzajúci</a>&nbsp;|&nbsp;";
    //další - vytvoř, pouze pokud nejsme v posledních ROWS
       if ($od+ROWS>$celkem) echo "Následujúci&nbsp;|&nbsp;";
      else echo "<a href='main.php?clanek=spravy&celkem=$celkem&od=".($od+ROWS)."'>Následujúci</a>&nbsp;|&nbsp;";
    //poslední - to je posledních (zbytek po dělení ROWS) záznamů
       if ($od>$celkem-ROWS) echo "Koniec&nbsp;<BR>";
      else echo "<a href='main.php?clanek=spravy&celkem=$celkem&od=".($celkem-$celkem%ROWS+1)."'>Koniec</a><BR>";
  }
?>
<form method='post' action='vymazat_spravy.php'>
<?php
while ($zaznam = MySQL_Fetch_Array($vysledek)) {
echo "<tr><td class='tdn' valign='top'><input type='checkbox' name='id_mazat[]' value='".$vypis['id']."'</td><td  class='tdn' valign='top'>" . $vypis['datum'] . "</td><td class='tdn' valign='top'><a href='main.php?clanek=prijate_spravy&id=".$vypis['id']."'>". $vypis['predmet'] . "</a></td></tr>";
}
echo "<tr><td colspan=3 class'tdn' valign='top'><input type=submit name='vymazat' value='Vymazať označené správy'></td></tr>";
echo "</table>";
echo "</form>";
?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem so strankovanim

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.10.2009 17:58 | Problem so strankovanim

$_SESSION['id'] existuje?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 2 ] 


Problem so strankovanim



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc so strankovanim

v PHP, ASP

6

337

20.10.2008 18:18

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc so strankovanim v kategoriach

v PHP, ASP

4

205

08.07.2008 12:47

Broko71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

173

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

762

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2217

26.04.2012 11:14

netpeter77

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

371

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

970

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

316

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Správy pre vedenie fóra

7

1408

07.08.2011 11:28

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v AMD čipové sady

5

273

27.06.2011 14:46

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

2

311

21.12.2008 17:11

patqo_he

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

1

481

02.11.2008 13:18

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Ostatné

9

545

14.09.2009 23:07

achmed17

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

10

115

28.08.2014 22:14

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Operačné systémy Microsoft

10

551

14.12.2008 23:55

pietko11

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

9

211

03.04.2012 7:07

Rastislav



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF