Ahoje
U nas v robote mam svoj PC ktory je zapojeny do podnikovej siete ktoru adminuje taky zakomplexovany posuk. Moj sef sa s nim nemusi a prostrednictvom mojho PC si admin uvolnuje napatie. Prosim vas moze admin cez siet odpojit moju CD-ROM? tak ze sa mi neukaze v tomto pocitaci? Zda sa mi ze mi ju nejakym systemovym sposobom vypol ale cdromka bola napajana dalej , normalne sa otvorila aj zatvorila.Ked som mu zavolal a poziadal som ho aby mi ju zase zapol , povedal ze to je bezna vec ze sacd-rom pokazi povazuje ich za odpisovy material a ze je pokazena a ze nema druhu tak musim byt bez nej mal som podozrenie ze mi ju odobral cez siet a to som mu aj povedal,po telefonate sa zahadne vyplo aj napajanie. Ked som zavolal sefa ze aby sa prihlasil do mojho pc pod svojim kontom cd-roma fungovala ako alabaster. Ked som sa prihlasim ja, zase nesla.Je moje podozrenie opodstatnene? Ako sa da pred takymto vplyvom chranit. Neexistuje sposob ako zistit kedy zasahuje admin a kedy posobi "dokonalost" Windowsov?
|