[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 25.03.2009 18:23 | Problem s prihlasenim

mam spravenu stranku cez podmienku IF ... ze ak je uzivatel prihlesny tak sa zobrazi dalsi kusok stranky .... ale ked sa prihlasujem a dam ZLE udaje a potom dam DOBRE UDAJE tak ma neprihlasi ... lebo "prihlaseny" je ten nick zo zlymi udajmi ... ono ho neprihlasi tak ze mu zobrazi ten kusok stranky ale iba ked sa odhlasujem ta pise ten nick co je zly ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 25.03.2009 19:23 | Problem s prihlasenim

pomohol by kod


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 25.03.2009 20:50 | Problem s prihlasenim

ja zadam zle udaje a ono to vezme do session a dalsi nick ma uz neprihlasi !


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.03.2009 20:53 | Problem s prihlasenim

Z toho vyplíva, že to máš zle urobené .. keď zadal zlý nick, nech mu to nejde do SESSION ... Keďže si v téme nepoložil otázku, nevidím jej budúcnosť ..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.03.2009 20:53 | Problem s prihlasenim

tak to nedavaj do session, najprv skontroluj udaje ci sedia a az potom to davaj do session


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 25.03.2009 21:03 | Problem s prihlasenim

taze mam potom dat if($prihlaseny!=""){<?session_start();?>
atd........ ???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.03.2009 22:50 | Problem s prihlasenim

ano


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 26.03.2009 15:23 | Problem s prihlasenim

ale ak dam tu podmienku do stredu dokumentu tak to nepojdee ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem s prihlasenim

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 26.03.2009 15:29 | Problem s prihlasenim

no tak to nepojde, lebo robis nieco zle a ked sem nepostnes kod, tak ti v tom asi nikto nepomoze, lebo nema ani potuchy, co tam v tom kode stvaras...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 26.03.2009 15:35 | Problem s prihlasenim

Kód:



<?session_start();?>

//tu mam spojenie s DB .... to neje podstatne

<?if($prihlasen==""){?>

<?  echo'


  <form method="post" action="??" style="margin-bottom: 7px;">

<tr>
    <td height="31" bgcolor="yellow"><b><font color=red>Prihlásenie</font></b></td>
  </tr>
  <tr>
    <td bgcolor="blue">
    <p align="left">
    <font color="#FFFF00">
    <b>ID</b>:&nbsp;</font><input type="text" name="nick">
    <font color="#FFFF00">
    <b>Heslo:&nbsp;&nbsp;</b>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</font>&nbsp;<input type="password" name="heslo"><br>
    <p align="center"><a href="/reg.php" target="_blank"><font color="yellow">Registrácia</a></font></p>
   <p align="center"><a href="odhlasenie.php" target="_blank"><font color="yellow">ak ťa nechce prihlásiť klikni SEM !</a></font></p>
   
   <p align="center"><input type="submit" value="Prihlásiť"></p>
   
    </td>
  </tr>
</table>


</form>';}?>


<?//Zaciatok STRANKYYYYYYYY---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if($prihlasen!=""){
echo'
Zaciatok stranky.....


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem s prihlasenim

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 26.03.2009 16:34 | Problem s prihlasenim

PRINCIP:
Kód:
<?php
session_start();

//nastavene napevno, ty to asi overujes v db
$_NICK = "nick";
$_HESLO = "heslo";

if(isset($_GET['logout'])) {
   unset($_SESSION['nick']);
   header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']);
}

if(!isset($_SESSION['nick'])) {
   if(!empty($_POST)) {
      if($_NICK==$_POST['nick'] && $_HESLO==$_POST['heslo']) {
         $_SESSION['nick'] = $_POST['nick'];
         header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']);
      } else {
         $errMsg = "Chybne prihlasovacie udaje!";
      }
   }
   
   if(isset($errMsg)) {
      echo $errMsg;
   } ?>

   <form method="post">
      Nick:<input type="text" name="nick">
      Heslo:<input type="password" name="heslo">
      <input type="submit" value="Prihlasit">
   </form>
<?php } else {
   //prihlaseny
   echo '<a href="?logout">ODHLASIT</a>';
}
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 26.03.2009 16:51 | Problem s prihlasenim

Kód:


<?php
session_start();

//nastavene napevno, ty to asi overujes v db
$_NICK = "nick";
$_HESLO = "heslo";

if(isset($_GET['logout'])) {
   unset($_SESSION['nick']);
   header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']);
}

if(!isset($_SESSION['nick'])) {
   if(!empty($_POST)) {
      if($_NICK==$_POST['nick'] && $_HESLO==$_POST['heslo']) {
         $_SESSION['nick'] = $_POST['nick'];
         header("Location: ".$_SERVER['PHP_SELF']);
      } else {
         $errMsg = "Chybne prihlasovacie udaje!";
      }
   }
   
   if(isset($errMsg)) {
      echo $errMsg;
   } ?>



<!--Prihlasenie--------------------------------------------------------------------------------------->
  <?                                                              //Prihlasenie , zatial je  uzivatel je OFFLINE
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect("");
$spojenidb=mysql_select_db("");
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id=$id;");
$code="";

$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);



if (md5($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$heslo=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$_SESSION['nick'] = "$nick";
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Chybný nick alebo heslo<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
?>

<?
if($prihlasen!=""){
$stav=1;
$sql = mysql_query("INSERT INTO uzivateliaa(stav)  VALUES('".$stav."')");

}

?>





<?if($prihlasen==""){?>

<?  echo'


   <form method="post">
      Nick:<input type="text" name="nick">
      Heslo:<input type="password" name="heslo">
      <input type="submit" value="Prihlasit">
   </form>
<?php } else {
   //prihlaseny ';
   echo '<a href="?logout">ODHLASIT</a>';
} }
?>


<?//Zaciatok STRANKYYYYYYYY---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if($prihlasen!=""){
echo 'strankaaa';



 [ Príspevkov: 12 ] 


Problem s prihlasenim



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s prihlasenim

v Redakčné systémy

2

466

13.08.2006 14:56

gumy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s prihlasenim

v Redakčné systémy

20

1272

24.06.2007 20:39

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s prihlásením

v Redakčné systémy

6

281

18.11.2006 20:41

peterb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - problem s prihlasenim

v Redakčné systémy

2

436

24.03.2008 17:11

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlásenim do Windows7

v Operačné systémy Microsoft

4

3469

15.08.2010 13:33

Jani

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlásením do Mandrivy

v Operačné systémy Unix a Linux

2

324

01.11.2008 17:04

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s prihlasenim na IE

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

293

27.09.2008 17:55

oaki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlásením na xbox.com

v Herné konzoly

8

511

17.11.2008 16:09

MANIAC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 7 inštalácia-problem s prihlásením

v Operačné systémy Microsoft

2

178

01.01.2012 22:46

Alexxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mega.co.nz - problém s prihlásením

v Služby a webstránky

7

184

27.09.2013 21:57

ado24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlasením na stránku 4 story

v Počítačové hry

1

163

10.06.2011 22:41

Zoinks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s prihlasenim na ftp v TC

v Ostatné programy

5

90

14.08.2013 14:55

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s prihlásením do MySQL cez PHP

v PHP, ASP

9

217

16.09.2013 13:50

zuffik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM s prihlasenim do Win XP home

v Operačné systémy Microsoft

0

175

01.03.2008 21:39

peteritto

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s prihlasenim na ftp v total commanderi

v Ostatné programy

5

744

22.02.2008 18:58

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s youtube a prihlasenim na e-mail.

v Služby a webstránky

0

319

28.07.2009 13:19

gogy27



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF