[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 06.01.2008 20:14 | Problem s anketou

robim anketu a 2 krat neviem ako napisat sql dotaz tak aby robil co ma
Kód:
<?php
    if (isset($_GET['addvote'])) {  //funkcia na zapacitanie hlasu
    $i = 0;
  while($_POST['odpoved'] !=$i) {
  $i++;
}
$maxlim = $i+1;
    mysql_query("UPDATE `odpovede` SET `pocet` = '($pocet + 1)' WHERE `idinq` = '".$row['id']."' ORDER BY `id` LIMIT $i,$maxlim"); // toto ma zvysit pri odpovedi pocet hlasov a neviem ako zapisat zvysenie poctu o 1 a este neviem ako nadstavit ten limit tak aby upravilo tu moznost pre ktoru sa hlasovalo napr. hlasujem za moznost 5 tak dam limit 5,6 ak to spravne chapem
    mysql_query("UPDATE `ankety` SET `pochlas` = '($pochlas + 1)' ORDER BY `id` DESC"); //zvysuje pocet vsetkych prispevkov v ankete a potrebujem ho tiez zvysit o jeden
    mysql_query("UPDATE `users` SET `hlasoval` = '1' WHERE `id` = '".$user->id."' ");
    header("location: index.php?page=main");
  }

  $res = mysql_query("SELECT `id`,`otazka` FROM `ankety` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1");
  if (mysql_num_rows($res) == 1) {
  $odp = mysql_fetch_array($res);
  echo "<form action="?page=inq&addvote" method="post">
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">";
  echo "<tr><td>".$odp['otazka']."</td></tr>";
  }
 
  $resodp = mysql_query("SELECT * FROM `odpovede` WHERE `idinq` = '".$row['id']."' ORDER BY `id` ");
   $j = 1;
  if (mysql_num_rows($resodp) >= 1) {
  while ($row = mysql_fetch_array($resodp)) {
    echo "<tr><td><input type="radio" name="odpoved" value="$j">".$row['odpoved']."</td></tr>";
    $j++;
  } 
  echo "</table></form>";
       
?>

Problem cislo 3 Neviem to usporiadat lebo to addvote nemoze byt na zaciatku jedine ze by som tomu nacital hodnoty ktore potrebuje (teda aspon podla mojho skromneho uvazenia) Jedna sa o ankety v ktorych bude vzdy aktivna len posledna anketa Prosim o help


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 06.01.2008 20:54 | Problem s anketou

a kde je chyba? čo ti nejde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 06.01.2008 21:04 | Problem s anketou

najskor by si mohol skusit upravit ten kod :D chybaju ti tam zatvorky, uvodzovky a tak podobne. predpokladam ze si to nepisal ty :D alebo ano? :) k tym limitom LIMIT ma 2 parametre. jeden povinny a jeden nie. ak das iba jeden cize LIMIT 3 napr tak to znamena kolko zaznamov ma vybrat.
ak das LIMIT 3,4 neznamena to ze sa ti ma vybrat od 3 po 4 zaznam cize jeden. alze znamena to ze sa ma vybrat od 3 zaznamu 4 zaznami. ale to sa dava iba pri vybere a urcite nie pri update :) v tvojom pripade by ti ten LIMIT asi hadzal chybu. dalej. kde si zobral premenne $pocet a $pochlas? ty si tie premenne nemozes vytvorit ako sa ti chce :) ked chces navisit v update zaznam o 1 tak das
Kód:
UPDATE ankety SET pochlas = pochlas+1;

a tento tvoj riadok
Kód:
$res = mysql_query("SELECT `id`,`otazka` FROM `ankety` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1");
  if (mysql_num_rows($res) == 1)

by ti asi tiez nefungoval lebo mas zadany resource $res ale to je iba prostriedok :) ten sam o sebe neobsahuje ziadnu hodnotu. kde chces zistit pocet vybranych zaznamov tak daj
Kód:
$num = mysql_num_rows($res)

ale to by si mal ovladat :) ale kedze mas taketo chyby predpokladam ze PHPcku sa venujes velmi malo ak sa mu teda vobec venujes.


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 22:12 | Problem s anketou

vl4kn0 píše:
najskor by si mohol skusit upravit ten kod :D chybaju ti tam zatvorky, uvodzovky a tak podobne. predpokladam ze si to nepisal ty :D alebo ano? :) k tym limitom LIMIT ma 2 parametre. jeden povinny a jeden nie. ak das iba jeden cize LIMIT 3 napr tak to znamena kolko zaznamov ma vybrat.
ak das LIMIT 3,4 neznamena to ze sa ti ma vybrat od 3 po 4 zaznam cize jeden. alze znamena to ze sa ma vybrat od 3 zaznamu 4 zaznami. ale to sa dava iba pri vybere a urcite nie pri update :) v tvojom pripade by ti ten LIMIT asi hadzal chybu. dalej. kde si zobral premenne $pocet a $pochlas? ty si tie premenne nemozes vytvorit ako sa ti chce :) ked chces navisit v update zaznam o 1 tak das
Kód:
UPDATE ankety SET pochlas = pochlas+1;

a tento tvoj riadok
Kód:
$res = mysql_query("SELECT `id`,`otazka` FROM `ankety` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1");
  if (mysql_num_rows($res) == 1)

by ti asi tiez nefungoval lebo mas zadany resource $res ale to je iba prostriedok :) ten sam o sebe neobsahuje ziadnu hodnotu. kde chces zistit pocet vybranych zaznamov tak daj
Kód:
$num = mysql_num_rows($res)

ale to by si mal ovladat :) ale kedze mas taketo chyby predpokladam ze PHPcku sa venujes velmi malo ak sa mu teda vobec venujes.


nevsimol som si kde mi ma co chybat Aspon takto podobne som robil forum sice len take jednoduche a islo v poho Kod som pisal ja Viem ze limit ma 2 parametre a aj viem ako sa pouzivaju len som nevedel ze to funguje len pri vypisovani S tymi premennymi som nepochopil co myslis Mam ich v tabulke v databaze a pokial viem netreba ich deklarovat ako v pascale Diky za to navysenie updatu A ten posledny riadok funguje lebo ho mam v tom fore a neni s nim ziadny problem To ze sa php venujem kratko priznavam a tym ak sa mu teda vobec venujes si ma trosku urazil :( PS: Precital som PHP pro uplne zaciatocniky 2.vydanie a kamos mi poradil ze nech sa ucim z uz hotovych veci ze tam sa da vela naucit a poskytol mi jeho administraciu noviniek a z toho som niektore veci prebral A ten kamos ma celkom dobre referencie Viem ze robim este vela chyb ale tento cely kod pochadza s mojej hlavy, logiku to ma len prakticky to nejde tak ako by som si to predstavoval


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 22:19 | Problem s anketou

ps: vlakno keby som to nepisal ja tak tam nemas take jebnute nazvy premennych :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 23:12 | Problem s anketou

a este to potrebujem usporiadat ale neviem ako Aby malo aj nacitane hodnoty ktore potrebuje pre to addvote a zaroven nemoze byt to addvote v tom formulari anketovom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 07.01.2008 0:52 | Problem s anketou

mne to skor pripada akoby ti kamos poskitol svoj kod a nezeby si sa z neho ucil ale robys asi ctrl + c a ctrl + v

aspon ja som to tak tiez dakedy robyl ale od kedy ma to nadchlo poriadne a chcel som sam badat kde ma chyby a ak daco nejde tak kukem do knihy, aj tebe by som poradil nieco lepsie ako tamto co si ty precital nieco co ma okolo 700 a viac stran jedna dobre rady su v nich a aj vacsinou obsirny rozpis co co znamena a jak to funguje

ja mam php5, mysql a apache vytvarame vebove aplikacie a vela som z tej knihy pochitil


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 9:37 | Problem s anketou

kmsa píše:
mne to skor pripada akoby ti kamos poskitol svoj kod a nezeby si sa z neho ucil ale robys asi ctrl + c a ctrl + v

aspon ja som to tak tiez dakedy robyl ale od kedy ma to nadchlo poriadne a chcel som sam badat kde ma chyby a ak daco nejde tak kukem do knihy, aj tebe by som poradil nieco lepsie ako tamto co si ty precital nieco co ma okolo 700 a viac stran jedna dobre rady su v nich a aj vacsinou obsirny rozpis co co znamena a jak to funguje

ja mam php5, mysql a apache vytvarame vebove aplikacie a vela som z tej knihy pochitil

uz mi to funguje chybysom vychytal uz len potrebujem radu aku to zaokruhlim na cele cisla po deleni A nad kupou takej knihy uvazujem len momentalne su neni na nu financie A mas pravdu niektore prikazy som skopiroval ale chapem o co v nich aspon zhruba ide a doplnam to vlastnou logikou :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 07.01.2008 10:16 | Problem s anketou

heh ja som sa učil z knihy za 300 SK a myslím že PHP mi ide v pohode.. stačí to pochopiť a je to. PHP je jednoduchý jazyk.. a ak budeš potrebovať rozpis funkcie a jej účel stačí ísť na www.php.net ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 07.01.2008 10:17 | Problem s anketou

jj aj ja som to presne robyl tak
ja som mal jedno stastie ze ja som to mal od paradneho profika myslim ze mal nieco spolocne z zoznam.sk ale bola to iba administrativna cast tak som musel pohnut rozumom a robyt :D


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 11:26 | Problem s anketou

kmsa píše:
jj aj ja som to presne robyl tak
ja som mal jedno stastie ze ja som to mal od paradneho profika myslim ze mal nieco spolocne z zoznam.sk ale bola to iba administrativna cast tak som musel pohnut rozumom a robyt :D

pls teraz sa tu nebavte o tom kto sa ako ucil a ako ste dokonali (to vie kazdi ze ste dokonali) len mi pls poradte prikaz na zaokruhlovanie na cele cisla Nasiel som prikaz printf(„%d”, 1,23456) ale to nebude asi zaokruhlovat a neviem ci je to to prave co hladam Len neviem ci exsituje nieco na normal zaokruhlovanie alebo ci si to mam sam nakodovat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 07.01.2008 11:51 | Problem s anketou

nie nie sme dokonalí (to neni nikto) ..
s5 k téme..
nečo som skúsil len tak zhlavy vyprdnúť:
je to len zaokrúhlovanie na jednotky
Kód:
$delenec= 5;
$delitel= 2;
$vysledok= $delenec / $delitel;

$cislo=explode('.',$vysledok);
if($cislo[1]>=5) $cislo[0]++;

$zaokruhlenec= $cislo[0];

nw či to pôjde ale skús :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Problem s anketou

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 07.01.2008 12:24 | Problem s anketou

ako to chces zaokruhlovat, hore, dole ci celociselne? pozri si ceil, floor, round a pod funkcie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 07.01.2008 12:54 | Problem s anketou

aj som si myslel že na to sú funkcie :-) :lol:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 13:26 | Problem s anketou

na zaokruhlenie je krasna funkcia round ako uz pisal stenley :)
a zaokruhlis to takto. mas v premennej $var hodnotu datoveho typu float nap 3,14
potom staci dat:
Kód:
round($var)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 15:26 | Problem s anketou

vl4kn0 píše:
na zaokruhlenie je krasna funkcia round ako uz pisal stenley :)
a zaokruhlis to takto. mas v premennej $var hodnotu datoveho typu float nap 3,14
potom staci dat:
Kód:
round($var)

diky ide to :) az na to ze mam sucet vsetkych percent 102 :D Asi sa budem muset poobzerat po nejakej poriadnej knihe lebo tehto v php pre zaciatocnikov nemam :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 15:44 | Problem s anketou

pametaj si ze cele programovanie je o matematike ;) takze ako by si to riesil v matike tak isto to mozes vyriesit aj tu :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 15:51 | Problem s anketou

vl4kn0 píše:
pametaj si ze cele programovanie je o matematike ;) takze ako by si to riesil v matike tak isto to mozes vyriesit aj tu :)

jj to mi je jasne :) ale v podstate tie ankety su len take doplnkove a nemaju nejaky extra vyznam pre mna takze to teraz neriesim lebo mam dolezitejsie veci este Ozaj vlakno bol tu spominany tvoj upload script na obrazky len ja ho tu nejak nemozem najst ak budes ochotny tak mi ho pls posli na icq ak ho ams alebo na mail pripadne staci link na topic Udaje poslem ako cez sukromnu postu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 18:12 | Problem s anketou

chiwo píše:
jj to mi je jasne :) ale v podstate tie ankety su len take doplnkove a nemaju nejaky extra vyznam pre mna takze to teraz neriesim lebo mam dolezitejsie veci este Ozaj vlakno bol tu spominany tvoj upload script na obrazky len ja ho tu nejak nemozem najst ak budes ochotny tak mi ho pls posli na icq ak ho ams alebo na mail pripadne staci link na topic Udaje poslem ako cez sukromnu postu


to je http://www.pcforum.sk/znova-mi-to-nejde-vt26884.html v tejto teme ten script :) ale je to bieda :D


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 19:04 | Problem s anketou

vl4kn0 píše:
to je http://www.pcforum.sk/znova-mi-to-nejde-vt26884.html v tejto teme ten script :) ale je to bieda :D

skusal som uz par skryptov ale nikdy mi to neuploadne Skusam to na ic.cz Asi skusim na localhoste Staci mi beziaci apache nie?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problem s anketou

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 19:18 | Problem s anketou

chiwo píše:
skusal som uz par skryptov ale nikdy mi to neuploadne Skusam to na ic.cz Asi skusim na localhoste Staci mi beziaci apache nie?

staci ti apache a musis mat php-mod. a 1.) mas vytvoreny priecinok kam ti to ma uploadovat. 2.) mas na nom nastavene prava na zapisovanie? :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 19:34 | Problem s anketou

vl4kn0 píše:
staci ti apache a musis mat php-mod. a 1.) mas vytvoreny priecinok kam ti to ma uploadovat. 2.) mas na nom nastavene prava na zapisovanie? :)

jj chmod 777 v total commanderi nadstavujem vzdy A stale nic Teraz som sa regol na hostujem.sk mozno to tam pojde sak uvidim :) A este to musim vecer poskusat na localhoste


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 19:35 | Problem s anketou

ak mate nekdo nejaky dobry freehosting tak pls sem s nim :)


 [ Príspevkov: 23 ] 


Problem s anketou



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

172

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

761

23.03.2009 10:41

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2215

26.04.2012 11:14

netpeter77

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

370

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

969

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

315

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém?

v Ostatné

5

283

02.11.2010 20:51

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém

v Webhosting a servery

2

600

17.08.2009 17:51

scrysurn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Ostatné grafické karty

4

213

30.10.2013 14:12

PanMod

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Intel čipové sady

13

274

03.12.2011 17:28

sido007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v Intel čipové sady

5

803

23.07.2007 20:23

Gigabyte-M

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v Operačné systémy Microsoft

13

658

09.11.2007 10:43

Fabi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Webdesign

3

534

06.02.2008 19:32

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v AMD čipové sady

5

273

27.06.2011 14:46

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

10

115

28.08.2014 22:14

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Operačné systémy Microsoft

9

211

03.04.2012 7:07

Rastislav



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF