nebolo by lepsie pouzit xhtml, povedzme transitional, miesto stareho html zapisu? aspon mne sa objavuje usmev na tvari ked pozeram niektoru tvorbu na nete a ludia nemaju ani potuchy co znamenaju w3c standardy a naco to je dobre...
btw, viem ze to je OT, za co sry, ale dufam ze ti to pomoze sa uberat spravnym smerom
co sa tyka samotneho php kodu, tak mas celkom vtipnu syntax
napr toto
Citácia:
echo ("<br> spojenie nastavene");
sa da napisat takto, vsimni si rozdiely. nie je to lepsie ? mozno pri 10 riadkovom kode ti to je dakde, ale keby si mal mat na stranke povedzme 100-200 krat echo, tak to mas 400 tuknuti do klavesnice navyse
Citácia:
echo '<br /> spojenie nastavene';
a mimoto, teraz pozeram to tvoje mysql query, a chyba ti tam @ pred mysql_query or die...
cize
Citácia:
@mysql_query($query, $link) or die ("<br>SQL dotaz som nezrobil");
skus pisat kod trosku jednoduchsie, keby si mal povedzme na stranke stovky riadkov a mas to pisat takymto sposobom, buchne ti hlava

v kazdom programatorskom jazyku plati, ze dakedy je menej viac

optimalizuj trosku
ked pouzivas "or die" pri mysql funkciach, treba hodit zavinac pred funkciu a netreba uz predsa hadat celu vec ece do premennej pokial to neni vazne vyuzite nizsie. aspon teraz zrana mi nak nenapada moznost ako sa da v tvojom pripade vyuzit premenna $db, kedze si uz osetril moznost ze by zlyhala.....
snad som aspon trosku helpol