phpMyAdmin - problem s importom SQL databazyZdravim,vedel by mi prosim niekto pomoct s problemom pri importe vzorovej SQL databazy v ramci phpMyAdmin, spusteneho od MAMPu?Dal som vytvorit databazu, resp. dal som jej meno a collation a potvrdil.Nasledne som siel cez import, vybral som subor s priponou sql a potvrdil som import.Vzorova databaza ma velkost sotva 4kb, no ked potvrdim import, tak sa nenaimportovalo nic, ale na ikone prehliadaca je vidiet, ze prebieha nejaka operacia, ale k importu databazy nedochadza?Konretne takyto stav, ze sa system tvari, ze databazu importuje, trva az dokial nezatvorim cely prehliadac- skusal som tomu nechat aj pol hodinu, ale stav je ten isty.Plus detekujem rozbehnutie niektorych ventilatorov v bedni, akoby nieco vytazilo system.Viete mi prosim niekto poradit, ako poriesit dany problem?Snazim sa to ucit, ale v tomto som zaseknuty. Zisti ci nieco vytazuje system a co. Skus iny prehliadac.Podla akeho navodu ides?Skus priamo sql bez pma, ci to nema problem. No cez spravcu uloh som vtedy pozeral, ale ani RAM ani CPU vtedy nevykazovalo nejak zvysene hodnoty velmi - CPU islo tak na 20%, ale neviem ci to nemalo suvis, ze som pocas toho presuval z disku na disk, mkv subor.Zatial som to skusal cez Firefox, tak to vyskusam cez Chrome.Idem podla videonavodu zo stranky learn2code.sk , kde som podla postupu si mal nainstalovat MAMP atd.A SQL priamo bez pma, je co prosim ta? Pripojis sa priamo na mysql a das to importovat bez pouzitia PhpMyAdmin. Hod sem obsah toho SQL co sa pokusas importovat. No pripojil by som sem ten subor, ale tu sa to zrejme neda, nikde tu nevidim moznost nacitat subor.Ci staci ten sql subor otvorit v textovom subore a tak sem skopirovat obsah?Ja viem, ze otazka je to zrejme blba a akurat na nasratie, ale ako sa dostanem priamo do mysql?Ten MAMP ma hodi iba do prehliadaca a tam mam na vyber phpMyAdmin alebo phpLiteAdmin. Ved ho skus otvorit textovo (ak to je sql tak sa to da)Do mysql sa dostanes cez prikazovy riadok. Musis si otvorit konzolu v tom priecinku kde je mysql.exe ...
phpMyAdmin - problem s importom SQL databazy |