[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet sql pri načítaní

Registrovaný: 22.05.10
Prihlásený: 07.07.13
Príspevky: 22
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 21.11.2010 12:23 | počet sql pri načítaní

Potreboval by som spočítať všetky SQL príkazy ktoré sa vykonajú pri načítaní určitej časti webu ako to mám spraviť lebo ma nič nenapadá a možno som slepý lebo to neviem nikde nájsť :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet sql pri načítaní

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 21.11.2010 12:27 | počet sql pri načítaní

neviem či na to niečo je, ale ja som to riešil vlastnou funkciou

vstup je sql, tak isto ako pri mysql_query. lenže každý dotaz uloží do poľa (statická premenná), meria čas každého dopytu, a ak sa vyskytne chyba, tak vypíše dený dopyt aj s chybou a miestom, kde sa nachádza. tak máš prehľad o počte, rýchlosti a prípadných chybách. výstup je vlastne výstup z mysql_query vo funkcii

keď si to čítam, asi som to trošku blbo vysvetlil, ale hádam sa toho chytíš


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet sql pri načítaní

Registrovaný: 22.05.10
Prihlásený: 07.07.13
Príspevky: 22
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 21.11.2010 13:52 | počet sql pri načítaní

tak toto som fakt nejak nepochopil sorry :D trošku zrozumiteľnejšie sa to nedá napísať? nič ma nenapadá a na nete to neviem nájsť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet sql pri načítaní

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 21.11.2010 14:04 | počet sql pri načítaní

Kód:
function MojDotaz($SQL = null){
 static $pocet = 0;
 
 if($SQL == null) return $pocet;

 $pocet++;
 
 return mysql_query($SQL);

}

MojDotaz('SELECT * FROM tabulka'); //vrati to site ako mysql_query('SELECT * FROM tabulka');
MojDotaz('SELECT * FROM tabulka2'); //isto chapes...

echo MojDotaz(); //vrati 2 (pocet dotazov)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet sql pri načítaní

Registrovaný: 22.05.10
Prihlásený: 07.07.13
Príspevky: 22
Témy: 9 | 9
Napísal autor témyOffline : 21.11.2010 15:47 | počet sql pri načítaní

aha pochopil som to diki


 [ Príspevkov: 5 ] 


počet sql pri načítaní



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Okno pri načítaní

v Sieťové a internetové programy

1

322

07.09.2007 21:35

Rbot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba při načítání souboru!!!

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Operačné systémy Microsoft

47

2938

15.02.2006 22:29

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri nacitani OS

v Operačné systémy Microsoft

6

367

17.08.2008 15:49

tomas5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri nacitani os

v Pevné disky a radiče

9

826

22.10.2009 19:12

pardionik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax pri načítaní stránky

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

128

30.10.2017 14:58

unset(array[0])

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pri načitani stranky

v Sieťové a internetové programy

6

949

24.02.2011 23:16

idaho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri načítaní stránok

v Sieťové a internetové programy

0

153

27.08.2010 21:23

KingTommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows Vista, Problem pri nacitani

v Operačné systémy Microsoft

1

408

11.05.2009 22:47

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win XP - problem pri nacitani

v Operačné systémy Microsoft

0

179

22.11.2009 22:36

kubino76

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba pri načitani operačneho systemu !

v Operačné systémy Microsoft

2

264

31.07.2008 16:16

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

windows xp...zamrzne pri nacitani

v Operačné systémy Microsoft

2

446

15.10.2009 8:32

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém pri načítaní windowsu (notebook)

v Operačné systémy Microsoft

1

164

23.02.2013 16:05

marek09041

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Biela obrazovka pri načítaní stránky?!

v Redakčné systémy

11

637

17.07.2007 9:21

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sekne mi PC pri nacitani systemu

v Operačné systémy Microsoft

3

321

01.09.2008 18:58

Rao

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém pri načítaní prvkov cez ajax

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

154

12.03.2012 13:31

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba pri nacitani suboru powrprof.dll

v Operačné systémy Microsoft

4

231

15.01.2007 8:04

stopa27



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF