[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.07
Prihlásený: 14.07.11
Príspevky: 107
Témy: 32 | 32
NapísalOffline : 02.03.2008 18:18 | prikaz case

Cawte potrebujem cez prikaz case vybrat viac hodnot napriklad ze ked premenna $go = 1 - 100 tak echo "ahoj". neviete ci sa to da ? diky


Offline

Správca fóra
Správca fóra
prikaz case

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.03.2008 18:34 | prikaz case

Preco prave cez case, nevyhovuje ti jednoduchy if, kde mozes dat podmienku?
Kód:
if($go>=1 && $go<=100)
{
   echo "ahoj";
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.07
Prihlásený: 14.07.11
Príspevky: 107
Témy: 32 | 32
Napísal autor témyOffline : 02.03.2008 19:06 | prikaz case

ale hej vyhovuje len som bol zvedavy ci to ide aj cez case :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
prikaz case

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.03.2008 19:38 | prikaz case

tusim sa to neda, lebo v case sa porovnava presna hodnota premennej a nie nejake rozmedzie - na to je urceny if pripadne podmieneny operator

Alebo ak by si do case vetvy nedal break, tak by sa to dalo nejako spravit, ale ked je to take velke rozmedzie, tak radsej ten if...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 4 ] 


prikaz case



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz case

v PHP, ASP

8

534

14.03.2010 10:54

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat do playlistu prikaz na vypnuie hudby v danom case

v Ostatné programy

0

91

18.10.2012 19:54

Dadko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select zavisly na case aj pocte prispevkov v danom case

v Databázy

19

599

19.09.2011 15:58

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

príkaz find

v Operačné systémy Unix a Linux

2

89

07.12.2013 20:18

ela

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz call

v Operačné systémy Unix a Linux

1

615

31.03.2006 1:04

XPM

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c prikaz

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

115

03.03.2014 23:05

Hegines21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL prikaz

v Databázy

8

1383

06.10.2009 19:21

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz iCaslc

v Operačné systémy Microsoft

0

159

30.08.2011 19:37

personal compuper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príkaz Spustiť....

v Sieťové a internetové programy

3

295

12.01.2009 14:27

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prikaz if

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

234

25.11.2015 15:24

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zložený MySQL príkaz

v Databázy

0

194

08.05.2012 17:32

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

delphi a prikaz

v Delphi, Visual Basic

8

898

22.05.2008 8:55

imnotwhafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

príkaz s podmienkou

v Databázy

2

509

26.08.2008 21:00

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Polia , príkaz foreach

v PHP, ASP

4

539

30.12.2011 11:51

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky prikaz pouzit?

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

221

16.06.2010 9:57

Ikinko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky prikaz pouzit?

v Ostatné

12

476

13.02.2011 18:20

chameleo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF