[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.03.10
Prihlásený: 13.03.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 13.03.2010 11:43 | prikaz case

zdravim chcem sa opytat na tento pripad... da sa nastavit na tom mieste ktore som zvyraznil, nejakym prikazom aby ostala momentalna stranka.php ktore je nacitana momentalne ak bude kliknute na odkaz s hodnotu ktora nie je v tych zelenych moznostiach...


<?php
if (isset($_GET['page'])) {
switch($_GET['page']) {

case "uvod": include("uvod.php"); break;

case "kontakt": include("podstranky/kontakt.php"); break;

default: include("uvod.php"); break;
}
}
else {
include("uvod.php");
}
?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1713
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 13.03.2010 15:11 | prikaz case

Máš nejaký špeciálny dôvod, prečo máš na tej stránke nefunkčné odkazy?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.03.10
Prihlásený: 13.03.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.03.2010 16:37 | prikaz case

ano mám... tak viete poradiť? a tie odkazy nie su nefunkcne..len oni maju menit len cast a ten dokaz sa nachadza napr na tej stranke kontakt.php ale ked kliknem ta cast co chcem sa zmeni ale i tato cast s odkazom sa zmeni vtomto mojom pripade na uvod.php a to nechcem..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prikaz case

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.03.2010 17:25 | prikaz case

To chceš JS a nie php. Do odkazu pridáš hodnotu onclick="return false"


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.03.10
Prihlásený: 13.03.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.03.2010 17:34 | prikaz case

no moc si mi neporadil...ale i tak dik za ochotu...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prikaz case

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 13.03.2010 17:56 | prikaz case

Predpokladám, že chceš aby sa ti nenačítala znova stránka ale keď klikneš na odkaz tak sa ti vykonal JS skript a nie reload, ak je tak, tak som ti poradil.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.03.10
Prihlásený: 13.03.10
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.03.2010 23:28 | prikaz case

no nic teda..vobec ma nechapete... dik za rady.... lebo ked napisete ze JS skript my to hovori len to ze skirpt a nvm odkial si mam vycucnut ako a aky ? :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prikaz case

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 14.03.2010 0:05 | prikaz case

No, ťažko sa chápe, ak nevieš popísať problém a napísať čo chceš.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 20.01.18
Príspevky: 1171
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 14.03.2010 10:54 | prikaz case

ak som ta spravne pochopil, tak takto:
Kód:
<?php
   if (isset($_GET['page'])) {
      switch($_GET['page']) {

         case "uvod":
         include("uvod.php");
         break;

         case "kontakt":
         include("podstranky/kontakt.php");
         break;

         default:
         $now = "." . $_SERVER['PHP_SELF'];
         echo $now;
         include($now);
         break;
      }
   }
   else {
      include("uvod.php");
   }
?>


da sa to urobit aj inac, jednoduchsie ale to by si musel mat minimalne setky includovane subory v jednej zlozke napriklad includes alebo pages...


 [ Príspevkov: 9 ] 


prikaz case



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz case

v PHP, ASP

3

268

02.03.2008 19:38

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat do playlistu prikaz na vypnuie hudby v danom case

v Ostatné programy

0

106

18.10.2012 19:54

Dadko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select zavisly na case aj pocte prispevkov v danom case

v Databázy

19

616

19.09.2011 15:58

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c prikaz

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

129

03.03.2014 23:05

Hegines21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz iCaslc

v Operačné systémy Microsoft

0

171

30.08.2011 19:37

personal compuper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prikaz call

v Operačné systémy Unix a Linux

1

627

31.03.2006 1:04

XPM

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL prikaz

v Databázy

8

1423

06.10.2009 19:21

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prikaz if

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

247

25.11.2015 15:24

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

príkaz find

v Operačné systémy Unix a Linux

2

110

07.12.2013 20:18

ela

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príkaz Spustiť....

v Sieťové a internetové programy

3

322

12.01.2009 14:27

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Polia , príkaz foreach

v PHP, ASP

4

564

30.12.2011 11:51

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

delphi a prikaz

v Delphi, Visual Basic

8

929

22.05.2008 8:55

imnotwhafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky prikaz pouzit?

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

230

16.06.2010 9:57

Ikinko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

príkaz s podmienkou

v Databázy

2

516

26.08.2008 21:00

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky prikaz pouzit?

v Ostatné

12

538

13.02.2011 18:20

chameleo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefungujuci prikaz make

v Operačné systémy Unix a Linux

2

182

12.07.2012 19:25

emajko159



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF