Potreboval by som poradiť - WELL PTI-8505 - AirLive ARM-204Dobrý deň, Potreboval by som poradiť. Chcem kúpiť ADSL router, ktorý má vstup na ADSL pripojenie RJ11 a minimálne 2 výstupy na ethernet. Momentalne ponúkli mi 2 routre: - WELL PTI-8505 - AirLive ARM-204 Ale ja routery vôbec nepoznám, a neviem ktorý je lepší. Vedel by mi niekto poradiť, že ktorý z týchto routerov mám kúpiť, poprípade ani jeden? internet často používam na sťahovanie torrentov, a bolo by dobre, aby moj router neblokoval sťahovanie takýchto súborov. - WELL PTI-8505 tak tento nekupuj som ho kupil pred dvoma dnami a som ho dnes zaniesol reklamovat okrem toho ze nechcel vytvorit spojenie nedokazal vytocit spojenie dsl linku nasiel ale vobec sa mi po 100 pokusoch nepodarilo rozbehat net Air Live je uplne v pohode ved je to v podstate Ovislink WELL - Tak s nim prave najlepsie skusenosti nemam. Kupil som jeden, ten reklamoval za druhy, zatial bezi (klop,klop), ale cez neho stahuju 2 PC cez torent a Dc naraz, tak spomaleny film . Arlive - Nemam skuesnosti. Ale vyskusal by som radsej ten. Kúp Airlive WT-2000ARM. Ten má vstavaný ADSL modem ako potrebuješ, má aj WiFi takže môžeš pripojiť viacero zariadení aj bezdrátovo, čo sa týka tých torrentov, tak sťahuje ich v pohode, nič som ani nemusel nastavovať a frčí to výborne. (teda samozrejme záleží na konkrétnom torrente). ...
Potreboval by som poradiť - WELL PTI-8505 - AirLive ARM-204 |