Potreboval by som poradiť. Chcem kúpiť ADSL router, ktorý má vstup na ADSL pripojenie RJ11 a minimálne 2 výstupy na ethernet. Momentalne ponúkli mi 2 routre:
- WELL PTI-8505
- AirLive ARM-204
Ale ja routery vôbec nepoznám, a neviem ktorý je lepší. Vedel by mi niekto poradiť, že ktorý z týchto routerov mám kúpiť, poprípade ani jeden?
internet často používam na sťahovanie torrentov, a bolo by dobre, aby moj router neblokoval sťahovanie takýchto súborov.
tak tento nekupuj som ho kupil pred dvoma dnami a som ho dnes zaniesol reklamovat okrem toho ze nechcel vytvorit spojenie nedokazal vytocit spojenie dsl linku nasiel ale vobec sa mi po 100 pokusoch nepodarilo rozbehat net
WELL - Tak s nim prave najlepsie skusenosti nemam. Kupil som jeden, ten reklamoval za druhy, zatial bezi (klop,klop), ale cez neho stahuju 2 PC cez torent a Dc naraz, tak spomaleny film .
Arlive - Nemam skuesnosti. Ale vyskusal by som radsej ten.
Kúp Airlive WT-2000ARM. Ten má vstavaný ADSL modem ako potrebuješ, má aj WiFi takže môžeš pripojiť viacero zariadení aj bezdrátovo, čo sa týka tých torrentov, tak sťahuje ich v pohode, nič som ani nemusel nastavovať a frčí to výborne. (teda samozrejme záleží na konkrétnom torrente).
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."