Potreboval by som poradit nejaku PC zostavuPotreboval by som poradit nejaku PC zostavu do 14.000 sk.Mozete mi to poslat aj na email: LMpatrik1995@azet.sk Dakujem otazka je ci intel alebo amd http://www.pcforum.sk/pocitacove-zostav ... 20742.html dole AMD, tie tri stovky uz snad dohodis Skôr by som zobral ten Intel , aj keď o 1300Sk drahši ale predsa len vyborny na OC keď z 2180 vytiahneš 3GHz popripade tam daš 2160 a lacnejšiu grafiku a maš to. A co vsetko by som potreboval keby som si chcel poskladat pc. Skrinu, zdroj, CPU, GPU, RAM,Zakladna doska, HDD, DVD a z akych suciastok by som si mohol ten pc poskladat. jak z akych suciastok, sak ti uz napisal komponenty Skrinu, zdroj, CPU, GPU, RAM,Zakladna doska, HDD, DVD a vyssie som ti rovno pisal uz konkretne veci a oplati sa radsej poskladat alebo kupit cely ako to mysliš ?? cely ako kupiť kompletnu značkovu PC zostavu ?? tak to určite nie...radšej poskladať, a ak sa tomu nerozumieš tak si daš poskladať u niekoho skúseneho (ak bereš z alzy tak ty ho tam môžu poskladať, ale neviem to na 100%) ...
Potreboval by som poradit nejaku PC zostavu |