Potreboval by som trochu poradit.....Ahojte vsetci... potrebova by som poradit v kupe pocitaca... som v anglicku a neviem sa rozhodnut ake PC-cko si mam kupit.... je tu dost vela moznosti pri vybere kupe pocitaca..... Neviem sa rozhodnut preto lebo neviem co znamena INTEL DUO CORE napr. 2.14 GHZ.... Takze preto sa neviem rozhodnut ci si mam kupit tento alebo Intel 3.4 GHZ... Obydva tieto PC-cka maju po 300 GB hardisiky 2x1 GB RAM, 512 MB Nvidia Geforce a druhy ma 512 MB Radeon ale neviem ktory z nich ma ktoru... monitor k tomu LCD 19''..... dakujem.... a este by som k tomu chcel hodit nejaky poriadne rychly net, ale neviem co mi k tomu treba.... ak je to core2duo tak ten. Je to dvojjadrovy procak takze v skutocnosti ma 4,28GHz a je to omnoho vacsi vykon ako pri tom 3,4Ghz. HLASUJEM ZA 1. nieje síce pravda to čo napísal zdravotník ... ale core 2 je novšia technológia ktorá obecne podáva lepšie výkony oproti dnes už zastaranému p4 aj ked sú isté špecializované aplikácie ktoré lepšie bežia na starších cpu z vyššou frekvenciou ... ale čo sa týka normálneho využívania core 2 staré cpu proste roznesia na kopytách ak je to core2duo tak ten. Je to dvojjadrovy procak takze v skutocnosti ma 4,28GHz a je to omnoho vacsi vykon ako pri tom 3,4Ghz. HLASUJEM ZA 1. v skutocnosti 4,28Ghz? na to si ako prisiel? snad nie scitanim jadier sry som nevedel ze to tak neni jasna volba core 2 duo..ma mensie tepelne vyzarovanie a vyssi vykon..a je dvojjadrovy core2duo + 512mb ati = deadly combo napis aj konkretne grafiky nie len vyrobcov ale aj tipy kariet btw:tento bol dobry ak je to core2duo tak ten. Je to dvojjadrovy procak takze v skutocnosti ma 4,28GHz a je to omnoho vacsi vykon ako pri tom 3,4Ghz. HLASUJEM ZA 1. momentalne neviem presne parametre lebo to som len tak na rychlovku pozeral lebo som nemal vela casu ale zajtra pracujem aj v sobotu ale sa na to pozriem v pondelok.... Ahojte vsetci... potrebova by som poradit v kupe pocitaca... som v anglicku a neviem sa rozhodnut ake PC-cko si mam kupit.... je tu dost vela moznosti pri vybere kupe pocitaca.....Neviem sa rozhodnut preto lebo neviem co znamena INTEL DUO CORE napr. 2.14 GHZ.... Takze preto sa neviem rozhodnut ci si mam kupit tento alebo Intel 3.4 GHZ... Obydva tieto PC-cka maju po 300 GB hardisiky 2x1 GB RAM, 512 MB Nvidia Geforce a druhy ma 512 MB Radeon ale neviem ktory z nich ma ktoru... monitor k tomu LCD 19''..... dakujem.... a este by som k tomu chcel hodit nejaky poriadne rychly net, ale neviem co mi k tomu treba.... vedel by si mi povedat kolko ta to vychadza na nase ? sk koruny???? tato zostava vedel by si mi povedat kolko ta to vychadza na nase ? sk koruny???? tato zostava noo aj mna by to zaujimalo mozno to bude vyhodnejsie jak tu nie som si isty lebo neviem aky je na slovenku momentalny kurz ale ak chces tak ...
Potreboval by som trochu poradit..... |