[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pocitadlo stiahnuti

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 14.10.2007 22:25 | pocitadlo stiahnuti

Na stranke chcem mat zoznam fotografii, na ktore bude moct uzivatel kliknut. Pri kazdom obrazku bude zobrazeny pocet kliknuti. Vedeli by ste mi prosim poradit, ako vytvorit taketo pocitadlo kliknuti s tym, aby sa mi to zapisovalo do databazy k jednotlivym obrazkom a nasledne by som to z databazy k prislusnemu obrazku zobrazil? Dalo by sa potom este zoradit podla najklikanejsieho obrazka? Napr. 10 najklikanejsich obrazkov .... Mockrat diky!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pocitadlo stiahnuti

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.10.2007 13:39 | pocitadlo stiahnuti

no cez php a mysql..predsa.
ale musis si rozmysliet ci chces mat tabulku s celym obrazkom BLOB a potom cez riadky alebo tabulku len s jeho cestou a potom podla hladania alebo cyklu.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pocitadlo stiahnuti

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 15.10.2007 14:30 | pocitadlo stiahnuti

ved to mi je jasne ze cez php. Len neviem ako ... :(

Obrazky nebudu v databaze, ale priamo na serveri. v databaze bude len ich cesta a ID obrazka a chcem tam priradit aj pocitadlo kliknuti. Vie niekto nejaky podobny script? diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pocitadlo stiahnuti

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 15.10.2007 14:45 | pocitadlo stiahnuti

je sice pravda ze by som aj vedel spravit ale vobec sa mi nece a mam inu robotu ale ak ovladas zaklady php tak to neje problem


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pocitadlo stiahnuti

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 15.10.2007 14:50 | pocitadlo stiahnuti

sak to je lahke . mas napriklad obrazok tak ked to chces takym sposobom tak. budes mat v databaze vytvoreny riadok cesta obrazka, pocet kliknuti, primarny id kluc.
pri kazdom volani nejakej galerie budes mat script ktory ti vypise tie cesty obrazkov do elementu src.a aby sa to nejak zapocitalo budu v tej ceste aj dodatocne parametre ?obraz&id=5
napriklad
<a href=statistika.php?obraz&id=5><img src=obrazy/mojeruky.jpg></a>
a na tej stranke ktora sa nacita po odkliknuti obrazu bude nieco ako._
Kód:
<?php
if(isset($_GET['obraz'])&&!empty($_GET['id'])):
pripojenie na db;
$pocet=mysql_query("select pocet from tabula where id='$_GET[id]'");
$pocet++;
mysql_query("update tabula set pocet='$pocet' where id='$_GET[id]'");
mysql_close();
echo "pripocitanie v poriadku";
endif;
?>

#edit haha drako vie robit v databaze chha a od kedy....a keby niekto namietal tak hentake odpovede su 100% spam ktory sluzi na naberanie poctu sprav na fore v statistike. a este doplnim ze zaklady php na databazu asi nestacia. aspon pre mna nie


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
 [ Príspevkov: 5 ] 


pocitadlo stiahnuti



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sledovanie poctu stiahnuti suboru na webe

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

362

08.12.2012 18:10

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Android Market dosiahol 10 miliárd stiahnutí

v Novinky

4

255

12.12.2011 0:51

yaJohny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitadlo

v HTML, XHTML, XML, CSS

19

2269

29.12.2008 22:04

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitadlo

v PHP, ASP

24

1054

09.10.2009 11:05

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počítadlo

v PHP, ASP

4

345

29.05.2009 15:26

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počítadlo

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

423

31.03.2009 10:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitadlo

v Redakčné systémy

2

414

09.02.2007 14:38

koudy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitadlo internetu

v Sieťové a internetové programy

0

269

11.03.2009 17:54

Svetlik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítadlo návštev

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

1192

03.01.2008 17:46

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitadlo navstev

v Redakčné systémy

1

1458

04.04.2007 13:19

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

forum pocitadlo

v PHP, ASP

2

543

08.02.2007 15:51

ertin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitadlo downloadu

v PHP, ASP

3

573

27.03.2008 14:57

PedroFuture

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítadlo prístupov

v PHP, ASP

16

3091

13.05.2008 21:08

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počitadlo dat

v Sieťové a internetové programy

2

447

30.01.2010 14:05

Obie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitadlo online uzivatelov

v PHP, ASP

5

1268

02.06.2006 8:22

wlacho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počitadlo na sedemsegmentovke

v Elektronika

2

400

27.02.2009 20:20

dsljohn



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF