[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
phpmailer

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 18.04.2009 19:28 | phpmailer

Dobrý deň,
php mi pri volani suboru phpmailera
Citácia:
require("class.phpmailer.php");

vypise
Citácia:
Invalid address: Could not access file:

aj ked tam ten subor je :(
neviem si rady :(

Za odpovede Dakujem

PS: po tomto napise na stranke nic ine nevidim


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.04.2009 21:00 | phpmailer

Tak ale musíš ho mať umiestnení v rovnakej zložke ako práve vykonávaný script. Ak je práve vykonávaný script inkludovaný, tak musí byť volaný zo súboru do ktorého sa inkluduje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
phpmailer

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
Napísal autor témyOffline : 18.04.2009 21:33 | phpmailer

nieje includovaný a sú v jednej zložke


Offline

Užívateľ
Užívateľ
phpmailer

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
Napísal autor témyOffline : 18.04.2009 21:37 | phpmailer

daco som porobil s kodom, teraz vyzera takto
Kód:
<?php
$email_to = $_POST["email_to"];
$email_to_meno = $_POST["email_to_meno"];
$email = $_POST["email"];
$email_meno = $_POST["email_meno"];
$predmet = $_POST["predmet"];
$text = $_POST["text"];
$priloha = $_POST["priloha"];
$priorita = $_POST["priorita"];
$chaby_klient = "Prosím aktualizujte svojho e-mailového klienta";
//-------------------------------------//
if(isset($text)){
require("class.phpmailer.php");

$mail = new PHPMailer();                     // Instancia PHPMaileru
$mail->Charset = "iso-8859-2";                  // Kódovanie správy
$mail->SetLanguage("cz", "/");                  // Jazyk zobrazovača chýb
//-------------------------------------//
$mail->From = "$email";                        // Adresa odosielateľa
$mail->FromName = "$email_meno";               // Meno odosielateľa
$mail->AddAddress("$email_to", "$email_to_meno");   // Adresa a meno prijímateľa
$mail->AddAddress("NickVK@azet.sk");               // Adresa prijímateľa 2
//-------------------------------------//
$mail->WordWrap = 50;                              // Po 50 znaku slova rozdel slovo
$mail->AddAttachment("$priloha");                  // Príloha
$mail->IsHTML(true);                        // HTML správa
$mail->Priority = "5";                        // Priorita správy
$mail->SingleTo = true;                        // Mail poslat kazdemu zvlast
//-------------------------------------//
$mail->Subject = "$predmet";                  // Predmet
$mail->Body    = "$text";                     // Text
$mail->AltBody = "$chaby_klient";               // Správa pre e-mailových klientov bez podpory HTML
//-------------------------------------//

if(!$mail->Send())                           // Odoslanie a kontrola odoslania mailu
{
   echo "Správa nebola zaslaná. <p>";
   echo "Nastala chyba: " . $mail->ErrorInfo;
   exit;
}

echo "Správa úspešne zaslaná";}
else{echo "LOL :)";}
//-------------------------------------//
?>


a teraz vypisuje:
Citácia:
Could not access file: Could not instantiate mail function. Správa nebola zaslaná.
Nastala chyba: Could not instantiate mail function.


 [ Príspevkov: 4 ] 


phpmailer



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPmailer

v PHP, ASP

8

921

20.06.2009 9:28

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPMailer

v PHP, ASP

5

182

23.01.2017 9:11

mackooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpmailer

v PHP, ASP

15

438

24.01.2014 0:30

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

class PHPMailer

v PHP, ASP

3

165

30.09.2012 12:19

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpmailer chyba

v PHP, ASP

14

516

05.10.2008 10:41

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcny phpmailer

v PHP, ASP

2

330

08.09.2009 21:21

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpmailer - neprichadza mail

v PHP, ASP

9

473

06.03.2010 13:45

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Manuál: Používame PHPMailer

v Články

29

11130

24.06.2010 18:20

dartanan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPmailer a smtp

v PHP, ASP

5

733

22.10.2007 19:20

ser1a

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpmailer smtp error

v PHP, ASP

1

245

03.02.2011 13:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vloženie podmienky do phpmailer

v PHP, ASP

5

130

05.08.2014 10:22

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPMailer na php5.sk

v PHP, ASP

24

681

24.11.2011 19:44

Hawkie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s PHPmailer-om

v PHP, ASP

6

292

11.06.2009 21:37

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpMailer form s udajmi

v PHP, ASP

4

340

23.01.2009 16:04

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spam: phpMailer vs mail();

v Ostatné

3

366

02.09.2008 21:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpMailer - odosielanie mailov z freehostia.com

v PHP, ASP

6

418

05.09.2007 9:19

whitewash



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF