[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
NapísalOffline : 29.03.2007 9:33 | PHP problem

<?php
if($heslo=='tomas')
include"index.php?go=chaty";
else{
?>

chcem sa spytat som zaciatocnik v PHP ze ci je funkica include spravne pouzita . ked som tam mal iba ten index.php tak funkica isla ale ked som cestu nastavil ?go=chaty tak mi to stale zobrazuje stale hlavny index ..

diky


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 11:34 | PHP problem

a čo chceš spraviť? nechceš ho tam náhodou presmerovať? lebo include vloží len obsah toho súboru (čiže v tomto prípade celý index.php), pochybujem že prihliada na ten querystring.

ak chceš týpka presmerovať na tú adresu, sprav to takto:
Kód:
header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/index.php?go=chaty");
exit();


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 11:51 | PHP problem

neviem ci som to dobre spravil ale hazde mi to chybu :(

<?php
if($heslo=='tomas')
header("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST']."/index.php?go=chaty");
exit();
else{
?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 29.03.2007 11:57 | PHP problem

Kód:
<?php
if($heslo=='tomas') {
  header("location: ./index.php?go=chaty");
  exit;
}
else{ //...
?>


Stránka však ostane stále nechránená... ak napíšem priamo do prehliadača tvojastranka.tld/index.php?go=chaty tak ju uvidím...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 12:02 | PHP problem

mylan : nefunguje mi to , stale mi to odkazuje na hlavny index


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 12:22 | PHP problem

ok, tak na to poďme inak - popíš, čo presne chceš spraviť?


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 14:44 | PHP problem

myslim ze sa chapeme co chcem spravit , chcem aby po zadani hesla zobrazilo tu cast : index.php?go=chaty


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 29.03.2007 14:49 | PHP problem

ukáž zdroják index.php, ako zobrazuješ časť "chaty"? Ťaháš to z databáze, alebo cez include, alebo je tá časť priamo v index.php? Daj tu zdroják index.php, bude to najrýchlejšie...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 14:54 | PHP problem

<?php
if($heslo=='tomas') {
header("location: ./index.php?go=chaty");
exit;
}
else{ //...
?>
<form style="width: 207px; font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;" action="heslo.php" method="get">
Vstup len s Heslom :
<br>
<input type="password" name="heslo" />
<input type="submit" value="odoslat" />
</form>
<?
}
?>

<? }
if ($_GET["go"]=="chaty") {?>

chcem aby po zadani toho hesla automaticky nasledoval ten script (chaty)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 15:36 | PHP problem

nerozumiem, máš v tom dosť bordel.

opíš to slovne: chceš, aby bol človek po správnom prihlásení presmerovaný na "index.php?go=chaty" ? a ten kód, čo si sem dal, to je heslo.php alebo index.php?

ukáž radšej celé obidva.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 15:48 | PHP problem

ja to mam uz cele v tom index.php aj ten skript odosielaci aj formular <?php
if($heslo=='tomas') {
header("location: ./index.php?go=chaty");
exit;
}
else{ //...
?>
<form style="width: 207px; font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;" action="index.php" method="get">
Vstup len s Heslom :
<br>
<input type="password" name="heslo" />
<input type="submit" value="odoslat" />
</form>
<?
}
?>


a chcem aby po prihlaseni ma presmerovalo na "index.php?go=chaty"

<? }
if ($_GET["go"]=="chaty") {?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 17:27 | PHP problem

no toto mi pomohlo asi ako mŕtvemu kabát, ale nevadí. nechcem byť zlý, ale teraz to tak presmeruje, keď zadáš heslo, uvidíš, že url v prehliadači sa ti zmení na http://www.nieco.sk/index.php?go=chaty

takže, neviem kde je problém..


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 29.03.2007 17:35 | PHP problem

Samozrejme pokiaľ pred tým php kódom nemá nejaký výstup, čo tipujem že bude problém... Takže php kód musí byť úplne na začiatku súboru, nesmie byť pred ním ani medzera:
Kód:
<?php
if($_GET["heslo"] == "tomas") {
header("location: ./index.php?go=chaty");
exit;
}
?>
<html>
<head>
...
...
<form style="width: 207px; font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px;" action="index.php" method="get">
Vstup len s Heslom :
<br>
<input type="password" name="heslo" />
<input type="submit" value="odoslat" />
</form>
...
</html>


Ale stojím si za tým, že tento skript je nezmysel...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 18:08 | PHP problem

jasneee diky :) bolo to tym ze to nebolo na zaciatku suboru :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP problem

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 30.03.2007 7:07 | PHP problem

no vidíš mylan, jeho problém je už vyriešný, a vôbec ho nezaujíma, že je to nezmysel, podstatné je že mu to šlape, a začne otravovať znovu, len čo zistí, že mu miznú dôležité dáta, alebo ho niekto neustále hackuje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 30.03.2007 8:19 | PHP problem

tam vobec nejde o to ze ci mi to bude chranit data ale o to ze sa pomaly na prikladoch ucim PHP :) ja som ho len skusal spravit ..


 [ Príspevkov: 16 ] 


PHP problem



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s php

v PHP, ASP

0

215

14.02.2010 12:23

sparco8888

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-Shell problem

v PHP, ASP

4

330

25.03.2008 11:32

socket

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s PHP

v Operačné systémy Unix a Linux

2

544

01.03.2007 22:33

--==[Lu-Boss]==--

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem PHP, MySQL

v PHP, ASP

11

274

17.05.2010 12:07

ricco24

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem s php

v PHP, ASP

5

338

02.12.2009 22:37

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem v PHP

v PHP, ASP

3

241

26.01.2012 20:29

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s PHP

v PHP, ASP

17

219

05.06.2014 20:04

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql + php problem

v PHP, ASP

3

438

21.04.2007 14:08

lukasmakac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

my php problem

v PHP, ASP

2

332

23.04.2007 21:48

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb problem: login.php

v Redakčné systémy

6

471

27.01.2007 11:46

xyz

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem s php rezervaciou...

v PHP, ASP

5

295

11.05.2011 23:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP: problem so STRTR

v PHP, ASP

7

663

05.11.2010 17:12

hopla

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s kapacitou ?? (PHP)

v PHP, ASP

9

153

01.02.2013 2:31

math-ew

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Php GET problem

v PHP, ASP

4

350

21.02.2009 20:12

Xardas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s SQL-PHP

v Databázy

5

444

17.05.2009 17:09

gizmof10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP & SQL problem

v PHP, ASP

6

178

05.08.2013 13:52

PepperSK



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF