PHP menuDobrý deň chcel by som sa opýtať mám Stránku(Home) tam ďalšie 3 podstránky(Blog,Contact,Gallery). sa opakuje na každej. Tak som vytvoril header.php a na každej stránke mám: Aka je otazka? Dobrý deň chcel by som sa opýtať mám Stránku (Home) tam ďalšie 3 podstránky (Blog,Contact,Gallery). sa opakuje na každej. Tak som vytvoril header.php a na každej stránke mám:Chcem sa opýtať je rozdiel medzi 'require' a 'include ?Potom header.php mám takto urobený zatiaľ: Home Gallery Blog Contact A aký je najlepší spôsob urobiť aby keď som na stránke Home tak link bude napríklad strong označený inou farbou a nebol by klikatelný napríklad ? Ďakujem include vrati pri neexistujucom subore len warningrequire vrati pri neexistujucom subore error a skript sa zastavik druhej veci na co sa pytas si musis na zaklade parametrov zistovat na ktorej podstranke sa nachadzas a opodmienkujes svoje menu, cize ak si na stranke /blog.php tak nezobrazis v menu Blog ale len Blog, to je jedno z rieseni ako na to, je uz len na tebe ako budes na strane servera zistovat na ktorej stranke sa nachadzas, to vies ty podla toho ako mas stranku riesenu Existuje voľaká stránka kde by som mohol uploadovať kód z php ktorý ma viac súborov ? A potom sem len hodiť link napr. ako codepen pre html a css? Ak nie pridávam sem aspoň header ide mi teraz o tú navigáciu len sa vzdelávam nič iné. Kde je použité php pridávam komentár a chcem sa opýtať či to dobre chápem resp. nechápem. Kickass Website / // Zobraz $page_name s Velkým prvým písmenom. Toto mi nefunguje zobrazí len Kickass Website neviem prečo. ...
PHP menu |