[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Php funkcia, prienik

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 17.03.2010 15:21 | Php funkcia, prienik

Ahojte, mám povedzme 3 polia a chcem len tie hodnoty ktoré sa nachádzajú vo všetkých 3, teda ich prienik
povedzme
Kód:
$p1 = array(1,2,3,4);
$p2 = array(3,4,5,6,7);
$p3 = array(2,3,4,5);



a výsledok má byť
Kód:
array(3,4)

ako na to najjednoduchšie je na to php funkcia alebo to treba ručne spraviť, a ked tak, tak ako by to bolo čo najrýchlejšie


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Php funkcia, prienik

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.03.2010 15:28 | Php funkcia, prienik

array_intersect


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Php funkcia, prienik

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 17.03.2010 15:31 | Php funkcia, prienik

čiže pre čo najoptimálnejšie výsledky by malo byť prvé pole to najmenšie že?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Php funkcia, prienik

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.03.2010 15:47 | Php funkcia, prienik

Teoreticky ano. Spravil som par testov s troma mensimi polami a pri 2^20 opakovani bol ten rozdiel pri roznych usporiadaniach parametrov vyse sekundu. Ale pri jednom pouziti array_intersect ten rozdiel ani nespozorujes, takze myslim, ze pred volanim fcie zistovat sizeof() a podla toho zoradit parametre sa neoplati.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Php funkcia, prienik

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 17.03.2010 16:32 | Php funkcia, prienik

ale ja som myslel count()
lebo tam je písané
Citácia:
The array with master values to check.
takže myslím že tu by malo ísť najmenšie


 [ Príspevkov: 5 ] 


Php funkcia, prienik



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia php

v PHP, ASP

4

276

07.06.2012 17:09

Mysql_dodo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php funkcia - podmienka

v PHP, ASP

3

157

04.06.2014 22:55

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php funkcia onmouseover

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

349

19.12.2009 19:10

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php funkcia "for" ale output iba 50,100,150,200 atd ...

v PHP, ASP

1

198

27.03.2012 14:57

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

815

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

927

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

436

10.02.2009 21:20

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia....

v PHP, ASP

1

428

30.08.2008 20:44

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

6

590

06.11.2007 15:45

Orwell

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

funkcia

v PHP, ASP

2

130

25.03.2014 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia

v PHP, ASP

12

521

24.04.2008 18:37

Triminka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

442

29.04.2009 20:31

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C] funkcia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

12

199

11.01.2015 21:01

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

seo funkcia

v PHP, ASP

3

277

11.08.2012 23:33

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia Uspat.

v Operačné systémy Microsoft

5

325

11.07.2011 23:12

ffeerroo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia crypt

v PHP, ASP

3

112

31.08.2014 13:51

neopagan



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF