[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 20.02.2009 14:57 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

zdarec :)

mám čudný problém, možno to bude súvisie s nastaveniami servera.

mám login, ktorý mi na localhoste v pohode funguje... ale ked so mto dal na web (hosting od websupport) tak mi nevykoná cyklus. tu je tá časť kódu
Kód:
 ...
        $select = mysql_query("SELECT admin_login, admin_pass FROM $SETTINGS[db_prefix]_settings WHERE id = 1");
        if(!$select){
          echo mysql_error();
          exit;
        }
        while($r = mysql_fetch_array($select)){
          echo $r['admin_pass'];
        }

...


nevypíše žiadny error, ani nezastaví script (to exit; v prípade ak !$select).. ale nevypíše ani ten hash čo má byť v $r['admin_pass']... ani keď dám do cyklu hocičo vypísať, napríklad aj echo "bla bla bla";... akoby ten cyklus vôbec nevykonávalo...

v čom môže byť chyba?

ďakujem


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.02.2009 15:04 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

si si isty, ze nie je chyba v tomto? nechybaju tam uvodzovky?
Kód:
$SETTINGS[db_prefix]


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 20.02.2009 15:09 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

nie... ved je to v dvojitych uvodzovkach "select ...", vtedy tam uvodzovky nemaju byt, nie ?

ale to je jedno, na localhoste to tak bezi, a aj ked tam namiesto toho dam rucne ten prefix, teda
Kód:
...FROM ab_settings WHERE...

tak to nefunguje... ked s idam echo $select; tak mi vypise Resource id #4...

to čo zanamená? :D :oops:


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 20.02.2009 15:10 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

že to funguje :D


Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.02.2009 15:12 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

myslel som tym, ze ci to nema byt nahodou $SETTINGS['db_prefix']

vypis si vysledny sql prikaz, pozri, ci je vsetko v poriadku a daj si ho spustit v pma alebo inom programe a uvidis, ci ti to vratilo pozadovany vysledok alebo nie...

jedine, co mi napada je, ze ti ten select nic nevrati a preto ti nevypise ani chybu, lebo vsetko zbehlo v pohode a ani ziadne data, kedze nic nevratilo...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 20.02.2009 15:19 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

stenley, v tom nie je chyba...

uz som nasiel chybu... mozes aj celu tuto nezmyselnu temu zmazat...

chyba bola v tom ze ekd som prepisoval sql, tak som namiesto LIMIT 1 dal WHERE id = 1.. neviem co ma to napadlo... takze to nefungovalo koli tomu, ze ziadny zaznam s id 1 neexistuje... som uz rperpacovany :D

dakujem za pomoc :)

//edit:: ano to druhe co ta napadlo je ono :D


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.02.2009 15:28 | [VYRIESENE] Nepochopitelná chyba

Do buducna, pre vsetkych, mensia rada:
1. Vypiste si vysledny sql retazec
2. Skontrolujte spravnu syntax
3. Spustite dany prikaz v nejakom softe pre pracu s db
4. Skontrolujte, ci je vystup taky, ako ocakavate
5. Podla vysledku zistite, ci je chyba v sql alebo v niektorej inej casti skriptu (podmienky, spracovanie, ...)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 7 ] 


[VYRIESENE] Nepochopitelná chyba



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Pingovanie

v PHP, ASP

6

861

06.03.2009 9:47

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Registracia

v PHP, ASP

2

293

03.03.2009 14:24

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkaz // vyriesene

v Redakčné systémy

6

738

18.07.2006 22:43

WEB LAMA

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] mail

v PHP, ASP

2

386

17.02.2009 20:31

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] ereg, pole

v PHP, ASP

2

353

20.03.2009 15:14

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] vytvorenie linku

v PHP, ASP

1

316

11.02.2009 13:41

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] odosielanie mailov

v PHP, ASP

5

303

10.02.2009 12:49

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Bezpečnosť skriptu

v PHP, ASP

25

625

20.02.2009 13:44

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] povolené znaky

v PHP, ASP

1

296

06.02.2009 22:33

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Zabezpecenie uploadu

v PHP, ASP

8

327

06.03.2009 19:22

Tamtemius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] volanie premennej

v PHP, ASP

2

252

13.02.2009 13:50

beginner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Pocet podretazcov

v PHP, ASP

10

309

25.02.2009 15:41

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] upload server

v PHP, ASP

17

825

23.02.2009 15:18

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] fopen inak

v PHP, ASP

1

251

02.03.2009 23:17

Blackshadow



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF