[ Príspevkov: 28 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 07.03.2008 17:33 | Medzery

Nazdar,
mám taký problém, že v návštevnej knihe mám spravené to, že ak nieje zadané meno alebo text, tak vyhodí chybu. Ale keď niekto dá do mena alebo textu iba medzery, tak príspevok odošle, ale je "prázdny". Ako ošetrím kód aby vyhadzoval chybu aj keď sú v príspevku/mene iba medzery?
Ďakujem


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 07.03.2008 17:39 | Medzery

mas to cez empty alebo ="" ???


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 07.03.2008 17:41 | Medzery

="" :shock:

keď to dám cez empty, tak to bude fungovať tak ako má?
zato mám ="" bo, keď som písal základ odosielacieho scriptu tak som nevedel, že niečo ako empty existuje :rolleyes: :lol:

//edit: funguje :) díky


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 07.03.2008 18:59 | Medzery

dalo by sa to aj cez

trim($prispevok);


if $prispevok=="" echo "Nezadali ste text.";


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 07.03.2008 19:03 | Medzery

si si cital temu? aleno si blby(sry ale tto je vazne hlupe) :roll:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 07.03.2008 19:18 | Medzery

ked premenna obsahuje len medzery, tak ti empty() nepomoze, treba pred tym pouzit trim(), ako napisal jaji


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 07.03.2008 19:21 | Medzery

jaaaj ja som si vsimol len $prispevok =="" a preto ma to nasralo sry :):D :( ale emer vravel ze mu to ide


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 10:50 | Medzery

stenley píše:
ked premenna obsahuje len medzery, tak ti empty() nepomoze, treba pred tym pouzit trim(), ako napisal jaji


emtpy mi pomohlo... môžem si zadať medzier koľko chcem a bere to ako prázdnu premennú..

ale ajtak díky, viem o ďaľšej možnosti, určite sa do budúcnosti zíde :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 11:46 | Medzery

hmm, pokial tam nemas nejaky globalny trimmer premennych, tak mi je zahadou, preco to tak funguje... ale v kazdom pripade, je to zaujimave...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Medzery

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 08.03.2008 12:25 | Medzery

aj mne je to zahadou, lebo pokial viem tak aj medzera sa berie ako znak...


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 13:15 | Medzery

tak počkajte, preverím to ešte raz, ale zdalo sa mi, že keď som zadal jednu alebo viac medzier tak my vyhodilo, že neni zadaný text...

//edit:

je to tak, keď dám medzery tak mi vyhodí hlášku, že nebolo vyplnené pole
Kód:
if(!empty($menoOdoslane) || !empty($textOdoslane)):

header("location: $navrat&akcia=chyba&meno=$menoOdoslane&text=$textOdoslane");
else:


ale mám tak spravené, že do formuláru mi vloží obsah, ak nebol vyplnený iba jeden input. a keď dám napríklad do mena medzery tak mi vyhodí, že som nezadal meno ale tie tri medzery tam vloží :) záhada jak hovado :lol:
možno empty bere medzery ale keď tam neni iný znak ako medzera tak vyhodí true


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 13:39 | Medzery

a pred tymto kodom co davas do premennych $menoOdoslane a $textOdoslane? lebo to asi nebudu priamo premenne z formulara, ci ano?

Ale ako pozeram, tak to nie je ziadna zahada, ale chybna logika v tvojom skripte :) Tie vykricniky by tam pravdepodobne nemali byt, ak teda to presmerovanie sluzi na zobrazenie spravy o zlom vyplneni formulara...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 13:41 | Medzery

predtym som ešte tie premenné ošetril pomocou htmlspecialchars a ešte som vybral 2500 znakov pomocou substr...

a ako by to malo byť? teraz som použil empty prvý krát :lol: btw hlavna vec, že to funguje :lol: presmerovanie slúži presne na to, čo si povedal.


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 13:50 | Medzery

akych 2500 znakov?

Mas to na svojej stranke v Navstevnej knihe? Lebo ak si si vsimol, tak som tam skusil pridat novu spravu bez mena a textu a v pohode mi to tam pridalo, cize to evidentne nepracuje ako ma ;)

Podla tvojho skriptu vyhodi chybu vzdy, ak je aspon jedna z tych 2 poloziek vyplnena. Cize aj ked vyplnim obe, tak to vyhodi chybu. A na druhej strane, novy prispevok sa prida, ak nie je vyplnene ani meno ani text...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 13:58 | Medzery

2500 znakov: $textOdoslane= SubStr($textOdoslane, 0, 2500);

sakra takže máš pravdu, ale na localhoste mi to funguje :shock:, takže skúsim to spraviť pomocou trim, ale najprv idem naštudovať funkciu :D

btw, nerobil som to cez tu funkciu, a pridal som tam do podmienky exit; a uz nepridáva príspevky bez textu :lol: ale pre istotu to spravím pomocou trim


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 14:09 | Medzery

este by si tam mohol dat nejaku ochranu proti spamu :)

Zaujimave, ze prispevok pridany o 14:08:40 je uvedeny skor ako ten o 14:08:39 :D


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 14:12 | Medzery

asi záťaž serveru :D to ako si spravil? a ako mám spraviť tú ochranu proti spamu, keď nepoužívam databázu?? alebo stačí captcha, abo ako sa to píše :d


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 14:17 | Medzery

kua, to čo je? mne zmizli príspevky z knihy po tvojich akciách :lol: to ako je možné?

//edit:
to zto, že si rýchlo posielal príspevky a server nestihoval zapisovať (do súboru) čím nezapísal celý súbor ale začal odznova a stihol len časť. To je ďaľší dôvod, prečo mať ochranu a používať databázu :lol:


Naposledy upravil emer dňa 08.03.2008 14:23, celkovo upravené 1

_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 14:23 | Medzery

toto sa najlepsie vysvetluje na procesoch, ktore v rovnaky cas pristupuju k suboru a pokusaju sa do neho zapisovat nejaky text. Vsetko je to o synchronizacii... Moze sa stat, ze jeden prispevok ti bude prekrivat druhy, alebo sa rovno niektory prepise druhym, cize sa zmaze...

jj, captcha ti bude pre zaciatok stacit...

//skus zamykat subor pred zapisom (flock)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 14:50 | Medzery

tak už som to ošetril, nie pomocou captcha (na tomto webe chcem mať všetko vyrobené vlastnými rukami) ale vyriešil som to inak :D

čítal som na php.net o tom flock, a nejako tomu nechápem :lol:, vlastne nebudem to tu potrebovať, lebo som sa rozhodol spraiť novú verziu návštevnej knihy :) pokúsim sa urobiť knihu, ktorá zapisuje do súboru aj s reakciami... som zvedavý :lol:


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 15:00 | Medzery

radsej tu kontrolu zmen, lebo sa to da obist...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 08.03.2008 21:27 | Medzery

ako?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.03.2008 23:02 | Medzery

proste si vymazes hodnotu z hidden a mas...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 09.03.2008 11:22 | Medzery

a keby to spravim tak, že v hodnote hidden bude toto číslo, ale bude ho treba opísať odzadu ??

//edit: veď, keď sa neodošle tá hodnota s type="hidden" tak vyhodí chybu takže to sa nemôže len tak zmazať


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.03.2008 19:45 | Medzery

Ale ked si tu hodnotu v hidden necham prazdnu, tak sa to odosle...
Najlepsie by bolo, aby si tu kontrolnu hodnotu nemal priamo vo formulari, ale trebars v session...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 09.03.2008 20:28 | Medzery

spravene cez session :) je to lepšie, a spravil som aj tak, že t očíslo nemôžeš skopírovať, musí sa opísať, tak ako pri obrázku.. ale neviem čo to neni zbytočné :lol:


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Medzery

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.03.2008 20:31 | Medzery

inak, kukam teraz tvoj web a nejak ti vypadlo css


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 09.03.2008 20:36 | Medzery

jj viem, lebo som tam mal absolutnu cestu, a na subor v localhoste :D takže mne css šlo a iným ne :D ale už je to opravené ;)


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 28 ] 


Medzery



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

473

10.09.2008 20:56

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmazanie medzery

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

279

05.03.2009 8:15

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakodovanie medzery

v PHP, ASP

7

277

02.03.2009 19:34

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery v Pascale

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

393

22.03.2011 16:16

Cleo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulator vz medzery

v Ostatné

6

647

10.04.2011 15:32

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

coding style - medzery alebo tabulátory?

v PHP, ASP

6

266

08.02.2010 13:21

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahradenie medzery a zmensenie pismen

v PHP, ASP

18

952

15.03.2008 18:16

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechcené medzery medzi div - ami

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

272

26.01.2010 12:24

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery medzi obrázkami podľa šírky divu

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

540

11.12.2011 17:53

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odkaz pomocou relatívnej cesty s použitím medzery v názve

v Operačné systémy Microsoft

25

1165

16.12.2010 0:18

Jani

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"medzery" pred textom

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

360

25.01.2008 20:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

"zahadne" medzery

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

386

14.12.2008 18:49

tomco3131



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF