[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 01.03.2009 12:20 | Zakodovanie medzery

Ako mám do mysql zakódovať medzeru, alebo co nahradiť za
Kód:
& nbsp;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 01.03.2009 12:23 | Zakodovanie medzery

A kde máš problém? veď to tam normálne vložíš, nie?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 01.03.2009 12:59 | Zakodovanie medzery

jj ale ja na vkladanie používam textarea a keď tam dám medzeru tak keď to potom upravujem tak mi ju v textarea zobrazí ale keď dám zobraziť článok tak nič

niejeje niečo ako nl2br();?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 01.03.2009 13:01 | Zakodovanie medzery

No môžeš si to nahradiť cez str_replace(' ', ' ', $clanok) Ale načo ti sú pevné medzery? Keď chceš na niečo také ako je zdrojový kód, tak si to daj do tagu pre


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 01.03.2009 13:02 | Zakodovanie medzery

a tam sa mi to zobrazí?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 01.03.2009 13:05 | Zakodovanie medzery

Áno, ale nemôžeš si to naformátovať. Bude to vyzerať ako v poznámkovom bloku.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.03.2009 15:08 | Zakodovanie medzery

kto povedal, ze si to nemozes naformatovat?

daj si
Kód:
<pre style="color:red; font-weight:bold; font-size: 30px">
CERVENY                TUCNY
                TEXT</pre>


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Zakodovanie medzery

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 02.03.2009 19:34 | Zakodovanie medzery

Uplne bude stacit white-space: pre, a bude to vyzerat aj normalne, aj sa zobrazi tolko medzier, kolko bude mat v kode.


 [ Príspevkov: 8 ] 


Zakodovanie medzery



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakódovanie linku

v PHP, ASP

2

195

31.10.2011 16:04

richo9996

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie url

v PHP, ASP

5

335

25.02.2010 17:38

kurtulik1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakodovanie wifi routra

v Siete

4

1591

11.01.2011 21:01

oremusaa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

16

1246

15.03.2010 16:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zakódovanie vlastného DVD

v Video programy

22

1607

12.06.2008 17:48

Seth Sparrow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery

v PHP, ASP

27

758

09.03.2008 20:36

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

473

10.09.2008 20:56

SilverSurfer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rychle zakodovanie celeho disku

v Bezpečnosť a firewally

1

842

04.02.2008 4:41

Jerry19

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmazanie medzery

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

279

05.03.2009 8:15

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulator vz medzery

v Ostatné

6

647

10.04.2011 15:32

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery v Pascale

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

393

22.03.2011 16:16

Cleo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zaheslovanie/zakodovanie vstupu do adresara na HDD

v Ostatné programy

3

1358

19.03.2007 17:39

Abiosis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

coding style - medzery alebo tabulátory?

v PHP, ASP

6

266

08.02.2010 13:21

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nechcené medzery medzi div - ami

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

272

26.01.2010 12:24

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahradenie medzery a zmensenie pismen

v PHP, ASP

18

952

15.03.2008 18:16

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Medzery medzi obrázkami podľa šírky divu

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

542

11.12.2011 17:53

1daemon1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF