[ Príspevkov: 28 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 20.12.2006 13:25 | link v ktorom budu dve premenne

Zdravim

potreboval by som spravit link v ktorom budu dve premenne
napriklad nieco taketo

http://nazovwebu.sk/index.php?prva=prem ... a=premenna

ako nato?

vopred dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 20.12.2006 14:38 | link v ktorom budu dve premenne

malo by to ist ked pouzijes

echo "nakejtext....."."sdadas";

jednoducho texty spajas bodkou


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 20.12.2006 14:44 | link v ktorom budu dve premenne

javo píše:
malo by to ist ked pouzijes
echo "nakejtext....."."sdadas";
jednoducho texty spajas bodkou


to je sice pekne ale ja potrebujem podmienku
v ktorej bud dve premenne (tie premenne dalej vyuzivam v kode to je jasne)

napriklad takto nejak:

Kód:
<?php if ($ip == $serverIP && $port ==  $serverPORT): ?>


aby som vo vyslednom linku mal
http://nazovwebu.sk/index.php?ip=25.25.25.25&port=21541


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 20.12.2006 15:03 | link v ktorom budu dve premenne

Tej otázke nechápem len ja? Potrebuješ spraviť link s 2 premennými? Veď si ho sám napísal... Ďalej píšeš že potrebuješ podmienku pre 2 premenné a následne ju napíšeš.

Nechápem čo s 2 premennými potrebuješ presne urobiť.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 20.12.2006 16:00 | link v ktorom budu dve premenne

myslis ?
Kód:
<?php echo("<a href='nazovwebu.sk?ip=".$ip."&amp;server=".$server."'>odkaz</a>"); ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 21.12.2006 15:52 | link v ktorom budu dve premenne

nieco taketo?

Kód:
if(isset($_GET[premenna1])
{$mojaPremenna1=addslashes($_GET[premenna1]);}
if(isset($_GET[premenna2])
{$mojaPremenna2=addslashes($_GET[premenna2]);}

//dajme tomu ze v $mojaPremenna1 je nazov kategorie a $mojaPremenna2 cislo clanku(to iba pre priklad)

include 'clanky/'. $mojaPremenna1 . '/' . $mojaPremenna2 . '.php';
echo '<a href="nazovwebu.sk/index.php?premenna1=haluze&premenna2=666>pozrite si tento clanok</a>



to je iba pre priklad, nemam to moznost teraz vyskusat, tie premenne mozes vlozit napr. aj do mysql poziadavky a podobne


_________________
Oh god, we're going to die!
Yes, . . . except . . . no! Wait a minute! What's this?
What? Where?
No, that's nothing, we are going to die.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 21.12.2006 18:48 | link v ktorom budu dve premenne

mam script a pren potrebujem spravit link v ktorom budu dve premenne
port a ip:

script:
Kód:
<?php
if ($ip == $serverIP && $port ==  $srverPORT):
?>

<?
require("counterstrike.php");

$serverIP=$ip;
$serverPORT=$port;

$font3 = "#000000";
?>
      <TABLE cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 align=center>
         <?
             $csinfo=new CounterStrike;
             $status=$csinfo->getServerInfo($ip,$port,1000);
             if ($status) {
         ?>
            <TR>
               <TD>
                  <IMG SRC="http://cstf.sk/mappics/<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>.gif" width="160" height="120" ALT="<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>">
               </TD>
            </TR>
              <TR>
               <TD align=left>Nazov:</TD>
               <TD align=right>
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["servername"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>IP:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["serveraddress"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Hraci:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["currentplayers"] ?>
                  </font>
                  z
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["maxplayers"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Mapa:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
         <? } else { ?>
            <TR>
               <TD><center>Zadajte Vasu IP a PORT Counte Strike Serveru !</center></TD>
            </TR>
         <? } ?>
      </TABLE>
      <?
      endif
      ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 21.12.2006 19:07 | link v ktorom budu dve premenne

boze jak ja neznasam ked sa premiesava php s html...no nic...naco ti je tam akoze ta podmienka

if ($ip == $serverIP && $port == $srverPORT)?
a ta ipcka a server budu zadavane cez formular alebo ako?


_________________
Oh god, we're going to die!
Yes, . . . except . . . no! Wait a minute! What's this?
What? Where?
No, that's nothing, we are going to die.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 21.12.2006 19:18 | link v ktorom budu dve premenne

presne tak, mal by si si pozret funkciu echo()
php zacinaj tagom <?php nie <?
a bud ta stale nechapem, alebo na tvoju otazku uz odpovedali traja ludia..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 18.12.06
Prihlásený: 26.10.16
Príspevky: 332
Témy: 46 | 46
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 21.12.2006 20:27 | link v ktorom budu dve premenne

ja budem mat sice offtopic poznamku ale proste si ju neodpustim.. nemam rad weby tvorene tabulkami :sick:


_________________
MacBook Pro Retina 15", Mid 2012 (i7 2,3Ghz, 8GB DDR3, GeForce GT 650M) + LCD 30" IPS HP ZR30w

MOTD : "Na živote milujem rozmanitosť. Každý deň ma naserie niekto iný."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 28.06.06
Prihlásený: 20.09.07
Príspevky: 48
Témy: 9 | 9
Bydlisko: Petrzka
NapísalOffline : 22.12.2006 1:18 | link v ktorom budu dve premenne

to: itsgoingd

preco <?php a nestaci <?

podla mna je to dost ze jedno. ..

ale snad mi vysvetlis preco nie. ..

dik


_________________
szuppa web programmer :lammer:
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 22.12.2006 5:47 | link v ktorom budu dve premenne

ronny píše:
to: itsgoingd

preco <?php a nestaci <?

podla mna je to dost ze jedno. ..

ale snad mi vysvetlis preco nie. ..

dik


No jedno to nieje, lebo značka <? je skrátená forma a môže, ale nemusí byť povolená pre používanie PHP jazyka... Viz nastavenie php.ini

Citácia:
; Allow the <? tag. Otherwise, only <?php and <script> tags are recognized.
; NOTE: Using short tags should be avoided when developing applications or
; libraries that are meant for redistribution, or deployment on PHP
; servers which are not under your control, because short tags may not
; be supported on the target server. For portable, redistributable code,
; be sure not to use short tags.
short_open_tag = on


Preto každý správny kóder používa <?php, ktoré Ti pôjde zaručene všade ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 18.12.06
Prihlásený: 26.10.16
Príspevky: 332
Témy: 46 | 46
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 22.12.2006 9:55 | link v ktorom budu dve premenne

Leachim píše:
Preto každý správny kóder používa <?php, ktoré Ti pôjde zaručene všade ;)


takze asi nie som sprany koder :oops:


_________________
MacBook Pro Retina 15", Mid 2012 (i7 2,3Ghz, 8GB DDR3, GeForce GT 650M) + LCD 30" IPS HP ZR30w

MOTD : "Na živote milujem rozmanitosť. Každý deň ma naserie niekto iný."
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.12.2006 12:42 | link v ktorom budu dve premenne

vacsia kompatibilita a hlavne <? moze byt zacinajuci tag aj pre xml (aj ked sa ma pouzivat <?xml)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 22.12.2006 12:47 | link v ktorom budu dve premenne

itsgoingd píše:
vacsia kompatibilita a hlavne <? moze byt zacinajuci tag aj pre xml (aj ked sa ma pouzivat <?xml)


jj, hovoril som, to <? je skrátenina.. Popríapde som videl tíkov, čo poživajú dokonca <% značky pri kódení PHPka, pritom sú to značky pre ASP :-D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 30.03.06
Prihlásený: 23.05.08
Príspevky: 213
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 22.12.2006 18:15 | link v ktorom budu dve premenne

Leachim píše:
jj, hovoril som, to <? je skrátenina.. Popríapde som videl tíkov, čo poživajú dokonca <% značky pri kódení PHPka, pritom sú to značky pre ASP :-D

njn ked maju povolene v php.ini tak mozu :lol: ale taky pripad som este nevidela


_________________
Oh god, we're going to die!
Yes, . . . except . . . no! Wait a minute! What's this?
What? Where?
No, that's nothing, we are going to die.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.06
Prihlásený: 01.03.13
Príspevky: 239
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Krásno n/Ky...
NapísalOffline : 25.12.2006 20:05 | link v ktorom budu dve premenne

arzzen píše:
mam script a pren potrebujem spravit link v ktorom budu dve premenne
port a ip:

script:
Kód:
<?php
if ($ip == $serverIP && $port ==  $srverPORT):
?>

<?
require("counterstrike.php");

$serverIP=$ip;
$serverPORT=$port;

$font3 = "#000000";
?>
      <TABLE cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 align=center>
         <?
             $csinfo=new CounterStrike;
             $status=$csinfo->getServerInfo($ip,$port,1000);
             if ($status) {
         ?>
            <TR>
               <TD>
                  <IMG SRC="http://cstf.sk/mappics/<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>.gif" width="160" height="120" ALT="<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>">
               </TD>
            </TR>
              <TR>
               <TD align=left>Nazov:</TD>
               <TD align=right>
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["servername"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>IP:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["serveraddress"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Hraci:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["currentplayers"] ?>
                  </font>
                  z
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["maxplayers"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Mapa:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
         <? } else { ?>
            <TR>
               <TD><center>Zadajte Vasu IP a PORT Counte Strike Serveru !</center></TD>
            </TR>
         <? } ?>
      </TABLE>
      <?
      endif
      ?>

Ty sa chces ako tym linkom odkazovat na ten php script? alebo ako? V 3. prispevku pises: "aby bol vysledny link.."
ja som to pochopil taq ze ked kliknes na ten link co si pisal..taq sa tie 2 premenne overia a ak je vsetko true taq sa vykona ten zvysok...
mno a to by malo byt asi toto
Kód:
<?php
$ip=$_GET['ip'];
$port=$_GET['port'];
if ($ip == $serverIP && $port ==  $srverPORT):
?>

<?
require("counterstrike.php");

$serverIP=$ip;
$serverPORT=$port;

$font3 = "#000000";
?>
      <TABLE cellspacing=0 cellpadding=0 border=0 align=center>
         <?
             $csinfo=new CounterStrike;
             $status=$csinfo->getServerInfo($ip,$port,1000);
             if ($status) {
         ?>
            <TR>
               <TD>
                  <IMG SRC="http://cstf.sk/mappics/<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>.gif" width="160" height="120" ALT="<?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>">
               </TD>
            </TR>
              <TR>
               <TD align=left>Nazov:</TD>
               <TD align=right>
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["servername"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>IP:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["serveraddress"] ?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Hraci:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["currentplayers"] ?>
                  </font>
                  z
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["maxplayers"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
              <TR>
               <TD>Mapa:
                  <font color="<? echo $font3 ?>">
                     <?=$csinfo->m_servervars["mapname"]?>
                  </font>
               </TD>
              </TR>
         <? } else { ?>
            <TR>
               <TD><center>Zadajte Vasu IP a PORT Counte Strike Serveru !</center></TD>
            </TR>
         <? } ?>
      </TABLE>
      <?
      endif
      ?>


...inak nechapem co myslis


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 29.12.2006 18:12 | link v ktorom budu dve premenne

Potrebujem jednoduchu vec a to vygenerovanie stránky na základe premennej predávanej cez URL


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.06
Prihlásený: 01.03.13
Príspevky: 239
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Krásno n/Ky...
NapísalOffline : 29.12.2006 18:35 | link v ktorom budu dve premenne

arzzen píše:
Potrebujem jednoduchu vec a to vygenerovanie stránky na základe premennej predávanej cez URL


mno ved ked tomu php scriptu poslel premenne z tohto linku
Kód:
http://nazovwebu.sk/index.php?prva=premenna&druha=premenna


taq ich v tom scripte nebudes volat
$prva
$druha ale
$_GET['prva']
$_GET['druha']...a to si moyes hned na yaciatku uloyit do premennej $prva, $druha


$prva=$_GET['prva'];
$druha=$_GET['druha'];


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 29.12.2006 19:25 | link v ktorom budu dve premenne

ked som pouzil:
Citácia:


a zadal som spravne udaje (teda ip a port) nezobrazilo sa mi nic :(
pozrite:
http://skripta.milionovybanner.cz/hl/2/ ... port=27015

cely skript najdete tu:

Kód:
http://skripta.milionovybanner.cz/hl/2/index.txt


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.06
Prihlásený: 01.03.13
Príspevky: 239
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Krásno n/Ky...
NapísalOffline : 29.12.2006 21:21 | link v ktorom budu dve premenne

mno a daj si este predtym echo $serverIP a $serverPORT ci to nemas nahodou prazdne


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.12.2006 21:35 | link v ktorom budu dve premenne

ved ten skript robi presne to co ma..
$serverIP a $serverPORT tam nemas nikde definovane, cize podmienka
Kód:
if ($ip == $serverIP && $port ==  $serverPORT):

je pri hociakej hodnote $ip alebo $port roznej od 0 - FALSE, cize zbytok kodu sa nevykona


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.11.06
Prihlásený: 16.08.07
Príspevky: 24
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 30.12.2006 11:23 | link v ktorom budu dve premenne

itsgoingd píše:
ved ten skript robi presne to co ma..
$serverIP a $serverPORT tam nemas nikde definovane, cize podmienka
Kód:
if ($ip == $serverIP && $port ==  $serverPORT):

je pri hociakej hodnote $ip alebo $port roznej od 0 - FALSE, cize zbytok kodu sa nevykona


Akym spôsobom by som to mohol raz a navždy vyriešiť?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
link v ktorom budu dve premenne

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 30.12.2006 18:00 | link v ktorom budu dve premenne

skus odstranit uplne tu podmienku, neviem aky to tam ma mat vyznam..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.06
Prihlásený: 01.03.13
Príspevky: 239
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Krásno n/Ky...
NapísalOffline : 30.12.2006 18:35 | link v ktorom budu dve premenne

taq potom hadam
$serverIP=$_SERVER['SERVER_ADDR'];
$serverPORT=$_SERVER['SERVER_PORT'];
ak to je povolene


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 30.12.2006 19:40 | link v ktorom budu dve premenne

m@-nX píše:
taq potom hadam
$serverIP=$_SERVER['SERVER_ADDR'];
$serverPORT=$_SERVER['SERVER_PORT'];
ak to je povolene


Určite to nieje zakázané, lebo sa to dosť často používa v hlavičkách a niesú to ani superglobálne premenné. Aspoň teda na platených hostingoch to určite nieje zakázané


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.12.06
Prihlásený: 01.03.13
Príspevky: 239
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Krásno n/Ky...
NapísalOffline : 30.12.2006 20:45 | link v ktorom budu dve premenne

Leachim píše:
Určite to nieje zakázané, lebo sa to dosť často používa v hlavičkách a niesú to ani superglobálne premenné. Aspoň teda na platených hostingoch to určite nieje zakázané


skusal som to na platenom aj na ic.cz..neslo..ale to je jedno..tiez si myslim ze by to malo ist


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.06
Prihlásený: 09.09.08
Príspevky: 345
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 30.12.2006 21:11 | link v ktorom budu dve premenne

m@-nX píše:
skusal som to na platenom aj na ic.cz..neslo..ale to je jedno..tiez si myslim ze by to malo ist


proste odstráň tú podmienku, je tam zbytočná a máš pokoj :)


 [ Príspevkov: 28 ] 


link v ktorom budu dve premenne



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

I/P: 2x D-Link DSL-2741B, 1x D-Link DI524, ZyXEL ZyWALL 2 Plus, ZyXEL ZyWALL 5, TP-Link TL-SF1005D + SF1008D

v Predám

6

246

18.04.2017 18:23

castelL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Premenne

v PHP, ASP

7

517

17.11.2007 21:18

PHP zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

na ktorom hrat hry

v Kôš

2

87

03.08.2016 22:04

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V ktorom programe vytvoriť tablo

v Ostatné programy

2

166

13.02.2016 12:25

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GET premenne

v PHP, ASP

8

382

30.04.2011 22:17

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP premenne

v PHP, ASP

3

373

11.07.2009 13:39

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

premenné :D

v PHP, ASP

4

327

20.11.2008 16:33

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Systemove premenne

v PHP, ASP

4

428

14.06.2010 19:53

ricco24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php premenne

v PHP, ASP

7

604

06.06.2008 14:33

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Na ktorom Windowse najdlhsie vydrzi bateria?

v Operačné systémy Microsoft

7

344

12.06.2010 15:02

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jquery globalne premenne

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

408

30.01.2011 13:54

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL a premenné

v Databázy

2

383

15.05.2012 22:37

S-player

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcie a premenné

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

355

10.04.2009 9:34

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Systémové premenné win7

v Operačné systémy Microsoft

4

613

24.03.2013 0:19

eMp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

program v ktorom sa da pekne kreslit

v Grafické programy

6

2011

27.09.2009 15:10

reDo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

premenne v kode PHP

v PHP, ASP

1

131

10.02.2015 15:36

killer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF