Ahojte obraciam sa na Vas este raz ako na odbornikov v programovani v PHP ... o co mi ide ... v prvom rade by som chcel poradit nejaku stranku alebo nieco kde je vyucba PHP na vyssej urovni a v detailnejsej forme, asi preto aby som Vas nemusel furt otravovat. Moja momentalna prozba bude mozno trochu smiesna pre niekoho ale ja naozaj neviem rady ... taze ... mam napriklad kod
Kód:
*** Aktivačný link ***** \n
Aktivačný link: http://$server/login/activate.php?usr=$_POST[email]&code=$activ_code \n\n
"From: \"Server-LuxorAkcie\" <notifications@$host>\r\n" .
"X-Mailer: PHP/" . phpversion());
unset($_SESSION['ckey']);
echo("Registrácia úspešná! Na Váš e-mail bol zaslaný overovací link ktorým aktivujete Vaše LuxorKonto...");
exit;
}
pod tym je este nejake HTML, toto je cast kodu ktory ma odoslat mail pre aktivaciu a vypisat na obrazovke ze uzivatel bol uspesne zaregistrovany... ale kedze mam biely background ... a pismo pri vypisovani je tez biele
Kód:
echo("Registrácia úspešná! Na Váš e-mail bol zaslaný overovací link ktorým aktivujete Vaše LuxorKonto...");
moja otazka smeruje k tomu ci tento kod viem nejako zafarbit na cierno napriklad, ci su nejake fonty pre PHP ... verim ze to nieje az taka blbost co som napisal

Takze ak sa najde niekto kto mi pomoze budem mu velmi vdacny ... pekny den prajem