[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
NapísalOffline : 01.03.2008 15:55 | ID z databazy

ludia mam taky problem ze chcem mazat prispevky v gbooku a neviem ako ku kazdemu priradit aktualnu ID z db ..

takto to mazem : <a href='delete.php'>X</a>

a subor delete.php vyzera takto :

<?php
$db = mysql_connect("localhost", "user", "pass");
$jmeno_db = "GB";
mysql_select_db($jmeno_db, $db);
$id=$_POST['id'];
$delete=mysql_query("delete FROM prispevky WHERE id='$id' LIMIT 1") ;


echo "prispevok bol vymazany";
echo "<a href='index.php'>spat</a>";

?>

len tejto premmennej sa akosi nechce : $id=$_POST['id'];

ked dam napr $id=26 tak mi vymaze 26 prispevok ale mne nechce priradit tu
aktualnu id

neviete co s tym moze byt ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
ID z databazy

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.03.2008 16:07 | ID z databazy

ked to chces mazat cez link, tak pridas do adresy parameter trebars id, ktory obsahuje hodnotu id daneho prispevku z db, napr:
Kód:
<a href="delete.php?id=26">X</a>

Proste ked vypisujes prispevky, tak do adresy budes vkladaj aj id daneho prispevku...

V subore delete.php potom namiesto $_POST['id'] daj $_GET['id']


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 2 ] 


ID z databazy



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kapacita databázy

v Databázy

3

471

20.07.2010 7:45

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zálohovanie databázy

v Databázy

1

680

30.04.2007 20:05

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návrh databázy

v Databázy

4

455

28.04.2011 22:15

crazybone

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

normalizacia databazy

v Databázy

1

934

23.02.2010 0:14

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie databázy

v Databázy

1

463

06.04.2011 21:31

johnny04501

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Import databázy

v Databázy

2

593

10.05.2008 14:08

johny694

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie databázy

v Databázy

2

659

18.03.2008 19:14

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Backup databázy

v Databázy

9

607

12.07.2009 16:27

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie databazy

v PHP, ASP

2

513

23.02.2007 8:25

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zálohovanie databázy

v PHP, ASP

9

344

30.05.2012 20:27

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

2 databazy

v Databázy

3

577

23.11.2007 16:29

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie prvkov databazy

v PHP, ASP

1

583

05.11.2007 16:04

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

OOP pripojenie databazy

v PHP, ASP

4

361

11.09.2010 15:44

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Access vzhľad databazy

v Ostatné programy

0

370

14.03.2009 20:36

regent

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z databazy

v Databázy

13

271

26.10.2012 8:37

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

uloženie do databázy

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

299

11.07.2010 12:54

DARSON



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF