[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Čestný člen
Čestný člen
guestbook a diakritia

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.02.2008 12:14 | guestbook a diakritia

caute. presuval som si web, na ktorom bola guestbook. tu som si nainstaloval nanovo kedze vela prispevkov tam nebolo.
slovencina mi ide jedine pri kodovani suborov iso-8859-2. ale ake mam dat kodovanie v DB aby aj prispevky zobrazovalo dobre?
skusam vsetko a nejde to :(
mozete sa pozriet co mi sposobuje problemy


Offline

Čestný člen
Čestný člen
guestbook a diakritia

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1756
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 17.02.2008 12:26 | guestbook a diakritia

v db, hlavicke aj editore musis mat nastavene rovnake kodovanie, takze v tvojom pripade iso-8859-2


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
guestbook a diakritia

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
Napísal autor témyOffline : 17.02.2008 12:36 | guestbook a diakritia

:( mam v databaze na vyber z vela inych, ale iso-8859-2 nie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
guestbook a diakritia

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 17.02.2008 12:39 | guestbook a diakritia

tak si zmen aj v db aj v hlavicke aj v editore kodovanie na utf-8 :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Čestný člen
Čestný člen
guestbook a diakritia

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
Napísal autor témyOffline : 17.02.2008 12:43 | guestbook a diakritia

uz som cosi vyspekuloval. utf-8 mam DB, ale stare prispevky su stale divne :( no nevadi.
a ten subor mi dobre zobrazuje len v iso 8859-2.

diky za pomoc :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
guestbook a diakritia

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 11.03.18
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
NapísalOffline : 17.02.2008 15:14 | guestbook a diakritia

ISO8859-2 v db je to latin2 ( latin2_general_ci)


 [ Príspevkov: 6 ] 


guestbook a diakritia



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

guestbook

v PHP, ASP

5

756

28.12.2007 23:16

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Guestbook

v PHP, ASP

1

376

27.05.2012 20:07

mitko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

guestbook

v PHP, ASP

5

666

16.02.2008 14:35

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ajax guestbook

v Ostatné

0

784

09.08.2007 22:25

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP ajax guestbook

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

1826

20.02.2012 1:05

Azuritko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

guestbook - vyprazdnenie $_POST a ...

v PHP, ASP

2

696

19.01.2009 20:58

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc s odkazom Guestbook

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

1146

22.01.2007 14:36

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla: problém s guestbook

v Redakčné systémy

5

1347

05.02.2009 17:38

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PREKLAD: Guestbook Mod SK

v Redakčné systémy

1

4442

22.01.2007 17:53

Tom@S

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GuestBook v slovencine - bez reklamy

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

1881

30.11.2007 19:53

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako si mozem dat na stranku pocitadlo a guestbook?

v HTML, XHTML, XML, CSS

17

5756

04.07.2006 13:03

Cupi



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF