[ Príspevkov: 69 ] 1, 2, 3
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 31.01.2009 18:38 | Guest book bez SQL

ahjte nasiel so na netejeden guestbook bez sql co mi akurat aj vyhovuje
ale vzdy mi to hadze chybu že je problem v 14 riadku
malo byto fungovať tak že formular zapise do messages.html prispevok a nasledne sa potom vypise
tu je kod
vie mi niekto povedať preco tam hadze chybu
Kód:
<form method="post">
Nickname: <input type="text" name="nick"><br />
E-mail: <input type="text" name="email"><br />
Subject: <input type="text" name="subject"><br /><br />
<textarea name="message" rows="10" cols="70">
</textarea><br /><br />
<input type="submit" name="sent">
</form>
<?php
// protects against sending the same message by using refresh button
// (header('location') will "unset" the variables)
if ( $_POST['sent'] )
{
header('location: ' . $_SERVER['HTTP_REFERER']);
}

$file = './messages.html';

// write message into the text file
function send_msg($text, $name, $time, $subject='', $email='')
{
 global $file;
 
 $who = 'Message sent by ';
 $when = ' on ';
 $address = 'E-mail: ';
 $title = 'Subject: ';
 
 $subject = ( $subject != '' ) ? $subject : '<i>none</i>';
 $email = ( $email != '' ) ? $email : '<i>none</i>';

 //edits user input
 $text = str_replace("<", "&", $text);
 $text = str_replace(">", "&", $text);
 $text = str_replace("\n", "\n<br />\n", $text);
 
 if(file_exists($file))
 {
  // opens file in the update mode
  $fp = fopen($file, 'a');
 
  // change acording to your needs (font size, colors etc..)
  fputs($fp, $who . '<b>' . $name . '</b>' . $when . $time . '<br />');
  fputs($fp, $address . '<b>' . $email . '</b>' . '<br />');
  fputs($fp, $title . '<b>' .$subject . '</b><br /><br />');
  fputs($fp, $text . '<br /><hr />');
 
  fclose($fp);
 }
 else
 {
  echo 'Couldn\'t load the guestbook';
 }
}
// opens file in the readonly mode
$fp = fopen($file, 'r');
fpassthru($fp);
fclose($fp);
?>


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Guest book bez SQL

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 31.01.2009 18:49 | Guest book bez SQL

snazis sa poslat header po vystupe. inak nabuduce uved aj tu chybu co ti vrati


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 31.01.2009 18:59 | Guest book bez SQL

hlasi chybu

Citácia:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/parlament/public_html/book/guestbook.php:9) in /home/parlament/public_html/book/guestbook.php on line 14


nejak nechapem tomu co si napisal
to posielanie toho header-a


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 31.01.2009 23:11 | Guest book bez SQL

header musi byt vzdy pred akymkolvek vystupom na webe cize celkom hore v subore kde mas ten kod ... php presun cele nad formular a malo by to asi ist


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 01.02.2009 7:32 | Guest book bez SQL

no teraz nehadze tu chybu ale neviem preco my nechce vypisať spravu ktora sa odoslalala, kukol som messages.html a tam my to akurt stvrocek napisal
neviem malo by byť v tom scripte este nieco co nemam alebo nieco zapisať do messages.html?

inac aby som upresnil mam to otialto
http://portal.itzone.sk/viewarticle.php?aid=11

ostava tem len cisto ten formular a nevipise mi ten prispevok

a na konte je presne pre tieto dve zložky nastavene r a w, je tam aj kolonka x ale t neviem na co je.


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.08.07
Prihlásený: 19.09.14
Príspevky: 1663
Témy: 44 | 44
Bydlisko: Nová Baňa,S...
NapísalOffline : 14.02.2009 22:17 | Guest book bez SQL

Skús možno http://www.go4expert.com/forums/showthread.php?t=119


_________________
I ♥ ⌂ ♪
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 22.11.07
Príspevky: 1368
Témy: 22 | 22
Bydlisko: PD
NapísalOffline : 15.02.2009 0:44 | Guest book bez SQL

Je tam vytvorena funkcia a nikde ju nezavolas, preto ti neuklada vstupy.

Kód:
send_msg($_POST['message'], $_POST['nick'], date('d.m.y'), $_POST['subject'], $_POST['email']);


Nieco taketo patri ku tomuto kodu za poslednu zlozenu zatvorku. :)


_________________
Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 15.02.2009 8:45 | Guest book bez SQL

lio>> dik takto to ide ale este jeden dotaz ako spravim aby mi neposlalo spravu esteraz pri refresh

este nieco ked dam normane cesti nieco/guestbook.php kdej e aj formular tak mi hadže chybu
Citácia:
Notice: Undefined index: sent in D:\wamp\www\book\guestbook.php on line 4

Notice: Undefined index: message in D:\wamp\www\book\guestbook.php on line 48

Notice: Undefined index: nick in D:\wamp\www\book\guestbook.php on line 48

Notice: Undefined index: subject in D:\wamp\www\book\guestbook.php on line 48

Notice: Undefined index: email in D:\wamp\www\book\guestbook.php on line 48


dovtedy kym neposlem nieco potom to zmizne ale ked refreshnem stranku posle zas to iste


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Guest book bez SQL

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 15.02.2009 19:51 | Guest book bez SQL

Miesto
if ( $_POST['sent'] )
daj
if ( array_key_exists('sent', $_POST) )

A tak podobne aj tie ostatne indexy. Teda ak hovoris o tom skripte z 1.prispevku.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 15.02.2009 20:47 | Guest book bez SQL

ano myslim na ten prvy. a kde to mam este opraviť okrem toho if na zaciatku.


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Guest book bez SQL

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 15.02.2009 20:51 | Guest book bez SQL

Dal si cely kod? Lebo 48 riadkov tam teda nenaratam, cast tam chyba. A oprav to na 48.riadku, staci ked sem das ten.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 15.02.2009 22:18 | Guest book bez SQL

Citácia:
<?php
// protects against sending the same message by using refresh button
// (header('location') will "unset" the variables)
if ( array_key_exists('sent', $_POST) )
{
header('./location: ' . $_SERVER['HTTP_REFERER']);
}


$file = 'messages.html';

// write message into the text file
function send_msg($text, $name, $time, $subject='', $email='')
{
global $file;

$who = 'Message sent by ';
$when = ' on ';
$address = 'E-mail: ';
$title = 'Subject: ';

$subject = ( $subject != '' ) ? $subject : '<i>none</i>';
$email = ( $email != '' ) ? $email : '<i>none</i>';

//edits user input
$text = str_replace("<", "&", $text);
$text = str_replace(">", "&", $text);
$text = str_replace("\n", "\n<br />\n", $text);

if(file_exists($file))
{
// opens file in the update mode
$fp = fopen($file, 'a');

// change acording to your needs (font size, colors etc..)
fputs($fp, $who . '<b>' . $name . '</b>' . $when . $time . '<br />');
fputs($fp, $address . '<b>' . $email . '</b>' . '<br />');
fputs($fp, $title . '<b>' .$subject . '</b><br /><br />');
fputs($fp, $text . '<br /><hr />');

fclose($fp);
}
else
{
echo 'Couldn\'t load the guestbook';
}
}
send_msg($_POST['message'], $_POST['nick'], date('d.m.y'), $_POST['subject'], $_POST['email']);
// opens file in the readonly mode
$fp = fopen($file, 'r');
fpassthru($fp);
fclose($fp);
?>
<form method="post">
Nickname: <input type="text" name="nick"><br />
E-mail: <input type="text" name="email"><br />
Subject: <input type="text" name="subject"><br /><br />
<textarea name="message" rows="10" cols="70">
</textarea><br /><br />
<input type="submit" name="sent">
</form>


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Guest book bez SQL

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 16.02.2009 7:41 | Guest book bez SQL

Nahrad ten zvyrazneny riadok tymto:
Kód:
if (!empty($_POST))
{
     send_msg($_POST['message'], $_POST['nick'], date('d.m.y'), $_POST['subject'], $_POST['email']);
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 18.02.2009 15:20 | Guest book bez SQL

Ďuri >> thx errrory zmizli.

este ako spravim to, že ked refreshnem stranku tak aby tu spravu neodoslalo esteraz.


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Guest book bez SQL

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 18.02.2009 15:29 | Guest book bez SQL

Kód:
unset($_POST['message'], $_POST['nick'], $_POST['subject'], $_POST['email']);

Pridaj hned za volanie fcie send_msg(), este v if casti.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 18.02.2009 15:35 | Guest book bez SQL

nepomohlo
ale aspon ak si to myslel sem aby som to dal
Kód:
send_msg($_POST['message'], $_POST['nick'], date('d.m.y'), $_POST['subject'], $_POST['email']);
     unset($_POST['message'], $_POST['nick'], $_POST['subject'], $_POST['email']);


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 21.02.2009 11:42 | Guest book bez SQL

resp. definitvne ako by to malo vyzerať?


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 11:46 | Guest book bez SQL

cafte mohli by ste to dokoncit??..funguje to pekne len ako zakaz poslaniu spravy este raz??...toto posledne vlozenie mi tiez nefunguje... :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Guest book bez SQL

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.02.2009 14:34 | Guest book bez SQL

znovuposlanie zakazes tak, ze po uspesnom zapisani spravy do suboru, presmerujes stranku znova na guestbook...

Narychlo som daco nakodil, nech to je lepsie vidno:

Kód:
<?php
$file = "guestbook.txt";
$errMsg = "";
safety($_POST);

if(!isset($_SESSION['lastMsg'])) {
   $_SESSION['lastMsg'] = 0;   
}

//safety(), isValidEmail() z temy pre casto pouzivane skripty

function writeMsg($nick,$email,$subject,$msg) {
   global $file;
   
   $fp = @fopen($file,"a");
   if($fp!==false) {
      $content = date("Y-m-d H:i:s")."\n".$nick."\n".$email."\n".$subject."\n".$msg."\n";
      
      $startTime = microtime();
      do {
         $canWrite = flock($fp, LOCK_EX);
         if(!$canWrite) {
            usleep(round(rand(0, 100)*1000));
         }
      } while(!$canWrite && ((microtime()-$startTime)<1000));
      
      if($canWrite) {
         @fwrite($fp,$content);
         @fclose($fp);
      }
   }
}

function readMsg() {
   global $file;
   
   $content = file($file);
   if(!empty($content)) {
      foreach($content as $i => $data) {
         echo trim($data).'<br>';
         if(($i+1)%5==0) {
            echo '<hr>';
         }
      }
   } else {
      echo 'Ziadne spravy.';
   }
}

if(!empty($_POST)) {
   if(!empty($_POST['nick']) && !empty($_POST['email']) && !empty($_POST['subject']) && !empty($_POST['message'])) {
      if(!isValidEmail($_POST['email'])) {
         $errMsg = "Chybny format emailovej adresy!";   
      } else {
         if(time()-$_SESSION['lastMsg']>10) {
            writeMsg($_POST['nick'],$_POST['email'],$_POST['subject'],$_POST['message']);
            $_SESSION['lastMsg'] = time();
            header("Location: ".$_SERVER['HTTP_REFERER']);
         } else {
            $errMsg = "Klud, klud, si velmi hyperaktivny!";
         }
      }
   } else {
      $errMsg = "Nevyplnil si vsetky povinne udaje!";
   }
}

readMsg();

if(!empty($errMsg)) {
   echo '<p>'.$errMsg.'</p>';
}
?>
<form method="post">
Nick: <input type="text" name="nick">
E-mail: <input type="text" name="email">
Predmet: <input type="text" name="subject">
Sprava: <textarea name="message"></textarea>
<input type="submit" value="Send">
</form>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 15:50 | Guest book bez SQL

vyhadzuje to chybu na 4 riadku
Citácia:
Fatal error: Call to undefined function: safety() in c:\programs instal\easyphp1-8\www\soc\guestbook2.php on line 4


ale vyriesil som to inak...vlozil som questbook.php do iframe takze refreshnem stranku ale nie questbook...takze to neposle znova...skor ma trapi teras to aby to bolo pohodlne ci sa da formular prehodit hore....ak to prehodim teras obycajne tak to vyhodi chybu s hlavickou..pretoze formular bude pred hlavickou...spravil som si pekny formular guestbook..alebo ho vybrat vonku aby nebol v tom subore a iba odkazoval na subor s php ...tak by ho neskryvalo ked tam bude vela prispevkov a vytvori mi scrolla ked budem ciet ist dole tak ho neuvidim...keby sa dal vybrat..dat do hlavnej stranky...a v <iframe> by bol us iba messages.html do ktoreho sa to zapisuje...

a potreboval by som tam aj replace na smilikov....no nejde mi to velmi


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Guest book bez SQL

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.02.2009 15:55 | Guest book bez SQL

vidis tam tento riadok? to ti hadam napovie, v com je chyba...
Kód:
//safety(), isValidEmail() z temy pre casto pouzivane skripty

ak chces mat formular na zaciatku, tak riadok readMsg(); das uplne na koniec...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 16:01 | Guest book bez SQL

a aby sa prispevky vypisovali na zaciatok?? a nie na koniec?...skusal som dat na zapoisovamnie r+ alebo w+ la eto mi prepisovalo jeden a ten isty


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 28.02.2009 16:13 | Guest book bez SQL

to som nejak nepochipl tu chybu,


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 16:28 | Guest book bez SQL

jo parada...dikes mooooooc...pozrel som vo svojom kde to mam a vystrihol a dal na koniec....nevies ako to dat zapisovat na zaciatok?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Guest book bez SQL

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.02.2009 17:00 | Guest book bez SQL

cely subor s prispevkami sa ti nacitava do pola, cize ked ich chces vypisovat od konca (na konci je vzdy najnovsi prispevok), tak napriklad namiesto tohto:
Kód:
foreach($content as $i => $data) {
         echo trim($data).'<br>';
         if(($i+1)%5==0) {
            echo '<hr>';
         }
      }

das nasledujuci kod:
Kód:
for($i=count($content)-1; $i>=0; $i--) {
         echo trim($content[$i]).'<br>';
}

mozno tam je nejaka chyba, neskusal som to...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 28.02.2009 17:05 | Guest book bez SQL

a ta chyba v 4 riadku je co.
Fatal error: Call to undefined function safety() in D:\wamp\www\book\guestbook\guestbook.php on line 4


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.02.2009 17:11 | Guest book bez SQL

No že funkcia safety nie je deklarované, neviu nájsť, preňho neexistuje ... čiže ju nepozná .. nemá čo volať


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 17:14 | Guest book bez SQL

popise mi niekto ako zapisat funkciu str_replace...chcem ju pouzit aby mi zmenilo premennu v diskusii ked vlozim nejakym smilikom do textarea kod aby ho zmenilo na odkaz daneho obrazka...hladal som na nete no neslo mi to


alebo sa to da spravit ces foreach:
Kód:
            <?
            $smilik_1_edit = array("<img src="smilik.png">")>
            $smilik_1_orig = array(“:D“);                //hodnota premennej $smile1
            foreach ($smilik_1_orig as $smilik_1_edit)      //transformácia premennej $smilik_1_orig na premenú $smilik_1_edit
            {
            echo $smilik_1_edit;
            }
            ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1803
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
Napísal autor témyOffline : 28.02.2009 17:31 | Guest book bez SQL

no a co snim mam spraviť aby siel


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Guest book bez SQL

Registrovaný: 28.02.09
Prihlásený: 16.12.15
Príspevky: 241
Témy: 56 | 56
NapísalOffline : 28.02.2009 17:33 | Guest book bez SQL

ak sa pytas mna tak neviem...len som cel vediet ci by to takto slo...alebo nech to niekto upravy popripade...este niesom taky zbehlý


 [ Príspevkov: 69 ] 1, 2, 3


Guest book bez SQL



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funguje book bez grafickej karty?

v nVidia grafické karty

1

159

09.12.2010 21:00

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WD My Book Prerobenie fnts na fat32 bez straty dat

v Ostatné zariadenia

18

1215

03.01.2009 0:35

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Net book/ Ultra book do 700e najlepsie dell lenovo

v Notebooky a netbooky

2

134

12.09.2015 16:02

###

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: Komplet book na suciastky HP DV6013ea, 2x book klavesnica

v Predám

12

337

19.10.2013 23:23

jericho79

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: Guest Pass

v Predám

2

181

03.04.2012 14:56

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Guest uctom

v Operačné systémy Microsoft

1

237

07.09.2009 21:44

Norik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

book plus book a wifi

v Sieťové a internetové programy

4

310

24.07.2008 20:18

juventus.10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

virtualapp/didlogical v povereniach,guest konto zmizlo

v Operačné systémy Microsoft

2

542

04.06.2014 11:34

potvorkape

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pc na hry bez taktovania 650-700e bez monitora bez OS

v PC zostavy

9

404

03.12.2012 19:52

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Herne PC do 600e bez periferii, bez OS, bez HDD

v PC zostavy

9

399

26.11.2011 15:59

Ondr00

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Virtualbox - host: win 10 guest: win 7 v testovacom režime

v Ostatné programy

3

172

13.12.2016 13:09

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítač s monitorom, bez OS, bez Graf. karty. °° 700 €

v PC zostavy

10

431

13.12.2013 19:31

fpsdilema

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript bez bez PHP len s Thumbs.db

v Redakčné systémy

1

594

22.10.2008 20:14

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Herne PC do 800e (bez OS, bez monitora)

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

35

1168

18.02.2016 10:17

_jR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s restartom ...po restarte bez pc bez videa a signal

v nVidia čipové sady

6

569

20.10.2007 23:42

Shit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC určený na hry, do 800 € bez dph, bez OS, iba bedňa

v PC zostavy

10

690

23.05.2011 12:15

2185185629



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF