[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 18.02.11
Príspevky: 108
Témy: 28 | 28
NapísalOffline : 13.11.2009 16:13 | formular - upload obrazku

vo formulari mam okrem inych poli aj pole
Kód:
<input type="file" name="foto" />


Ked uzivatel odosle formular a nevyplni nejake pole, tak ho na to upozorni a vypise chybu.

Tie polia, ktore uz vyplnil, budu po chybnom odoslani uz vyplnene.

Napr.
Kód:
<input type="text" name="nadpis" value='$_POST['nadpis'] />


Ako sa vsak da dosiahnut, aby aj predtym zvoleny obrazok bol znovu zvoleny v input file?

shaggy: cez html určite nijak. Presunuté.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 18.02.11
Príspevky: 108
Témy: 28 | 28
Napísal autor témyOffline : 14.11.2009 1:20 | formular - upload obrazku

ok, ja len ze okrem $_POST['nadpis'] su vsetky prvky HTML.. a shaggy ked vies ze cez html nijak, tak prosim porad ako inak...

no proste ide mi o to, ze nefunguje taketo nieco

Kód:
<input type="file" name="foto" value='C:/image.jpg' />


alebo value=' $_POST['foto']' ci $_FILES['foto'][name], atd...

Viem, ze z bezpecnostnych dovodov v browseroch nie je povoleny default value pre upload file, ale ked uzivatel zvoli nejaky subor a uploadne formular s chybou, tak potrebujem aby sa v tom inpute zachovala cesta s nazvom toho uploadnuteho suboru...

da sa to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular - upload obrazku

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 14.11.2009 1:38 | formular - upload obrazku

Mozno len z casti. Tvoja architektura nie je idealne postavena. Na upozornovanie uzivatelov v pripade, ze zadali nevalidne hodnoty by si mal upozornovat pomocou JavaScriptu. Samozrejme, v pripade vypnuteho JavaScriptu by sa zobrazili aj hlasky upozornujuce na nevalidnu hodnotu pomocou PHP ale tam by uz tak nevadilo ak by uzivatelovi zmazalo z input file cestu ku jeho suboru.

Existuje mozno nejake zufale riesenie, ktore aj tak nebude funkcne vo vsetych prehliadacoch (obzvlast v IE), takze radsej by som zvolil iny system.


 [ Príspevkov: 3 ] 


formular - upload obrazku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrazku

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

338

14.08.2009 9:23

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload obrázku

v PHP, ASP

0

229

20.11.2011 13:49

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrazku s textom

v PHP, ASP

4

248

29.03.2012 8:36

suflo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrazku s vyuzitim databazi

v PHP, ASP

3

272

19.04.2009 20:50

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax upload prípadne ako odoslať formulár po klik. na odkaz

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

356

06.02.2010 18:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1186

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

867

27.05.2007 10:00

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

23

1324

01.04.2007 10:02

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FORMULAR

v Ponuka práce

3

1556

30.05.2006 6:51

jakub023

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

536

03.08.2008 19:27

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v PHP, ASP

1

316

07.06.2009 15:44

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

466

17.02.2009 0:50

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v PHP, ASP

1

207

09.07.2012 20:31

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

503

21.03.2009 20:46

bloger7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

145

04.04.2015 14:11

erikzet



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF