[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
NapísalOffline : 19.09.2007 18:42 | file_exists

Chlapi, tak ako minule mám problém s tým, že na localhoste to beží, ale na servri nie. Problém je vo file_exists(), ktorá mi vkuse píše že nevie nájsť daný súbor. Pritom keď cez prehliadač napíšem url tak tam v pohode mám ten file a začne sťahovať. Aj som porovnával cestu pri uploade a downloade súborov a sú úplne rovnaké. Ak by mal niekto čas, bol by som zaviazaný :) Ďakujem. Úrivok zo skriptu:
Kód:
$dotaz = "SELECT nazov, typ, velkost FROM subory WHERE id_s = {$_GET['id_s']}";
   $vysledok = mysql_query($dotaz);
   list($ns, $ts, $vs) = mysql_fetch_array($vysledok,MYSQL_NUM);
   mysql_close();
   
   $pripona = explode('.', $ns);
   $subor ='subory/'.$_GET['id_s'].'.'.$pripona[1];
   
   if (file_exists($subor))
      {
      header("Content-Type: application/$ts");
      header("Content-disposition: attachement; filename=$ns");
      header("Content-Length: $vs");
      readfile($subor);
      }   
   else
      {
      $oznam = 1;
      $sprava = 'Súbor sa nepodarilo nájsť. <br />Súbor bol už pravdepodobne zmazaný.';
      header ("Location: ekf_ezone.php?id=2&oznam=1&sprava=$sprava&subor=$subor");
      }


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 19.09.2007 19:17 | file_exists

Pokial sa nemylim, tak jedna vec je url adresa a nieco ine je cesta k suboru vramci servra (akoze lokalna adresa na servri).
Najprv musis previest url-adresu na local-path, a potom zistuj file_exist....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_exists

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 19.09.2007 19:19 | file_exists

echo $subor; vypíše ti presne to čo má? máš to na porovnanie/posúdenie, či ti naozaj tá premenná predstavuje ten správny PATH


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.09.07
Prihlásený: 02.01.10
Príspevky: 58
Témy: 22 | 22
Napísal autor témyOffline : 19.09.2007 19:34 | file_exists

áno mám to v adresári www_root/subory/xxx.zip Ale hlavne porovnával som cesty uploadu a downloadu a tie isté píše subory/xxx.zip


 [ Príspevkov: 4 ] 


file_exists



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počet - !file_exists

v PHP, ASP

5

316

03.07.2011 10:26

gadz80

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

file_exists($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']

v PHP, ASP

8

464

21.08.2010 21:31

camo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF