Dakujem za relevantne odpovede k teme externe studium
Ano, myslim si, ze budem mat viac casu, kedze teraz som v praci utilizovana tak na 150% a stihla som popritom autoskolu, kazdodenne cvicenie, 2x do tyzdna squash, samostudium v praci a rekonstrukciu chalupy. O svoje dieta sa planujem starat najlepsie ako budem vediet, dokonca som uz absolvovala nejake predporodne kurzy a citam si literaturu, aby som bola pripravena. Je mi jasne, ze kazde dieta je ine, to moje nemusi prespat polovicu noci a plakat az ked mu budu rast zuby, ale cca polovica matiek, s ktorymi som v kontakte, ma relativne pravidelny spankovy rezim. Ano, sestonedelie je tazke, no rolou matky zena neprichadza o cely svoj dovtedajsi zivot. A ano, partner sice pracuje, ale viem, ze ked budem potrebovat priestor na sebarealizaciu, tak ma maximalne podpori, nakolko obaja vieme pracovat hybridne z homeofficu.
Skor ma zaujimal nazor na UNIZU ako taku, keby chcem nazor od matiek na vychovu, tak sa spytam na MK
Dockala by som na tomto fore hodnotnych/ejsich informacii, ak by som nerozvinula dovody, pre ktore chcem Ing dostudovat?