Studovali ste niekto it-pozitivnu vysku externe? Je to na nieco? Da sa tam niecomu naucit?
Od prvej triedy na zakladnej skole som cakal na cas ked uz konecne vypadnem zo skoly, ale par rokov po mature ma to tam zas nejako taha... Ale urcite nemienim dat do toho vsetok cas, tak rozmyslam nad externym...
_________________ neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
moj nazor je ze ludia ako ty(tym myslim uz skusenych userov) sa tam toho uz moc nenaucia, mozno z oblasti o ktoru sa nezaujimali ... ale pokial potrebujes titul, tak je to dobra volba ...inak do zvazujem tiez ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
tiez chodim externe a je to tak 50 na 50, niektore veci su z mojho pohladu zaujimave, ine zas o nicom, ale nie som prekvapeny, neocakaval som totiz ziadne zazraky... na prednaske ti vysvetlia zakladne veci a zbytok si musis nastudovat sam...
ak sa tu uz otvorila tema externeho studia, chcem sa spytat: ako je to, ked si chce clovek spravit druhu vysku a k tomu externe? stat preplaca len denne studium a aj to len 6 rokov? nieco take som pocul...
v takom pomere sa preplaca statom vsetko nad pomer platis sam a plne
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
no na dennom aspon vo vecsine pripadov prisiel aj profak na prednasku ... ja som zaplatil 500€ kazdy predmet mam iba jeden krat a aj to tam nepride profak , bieda ...