[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.07.06
Prihlásený: 04.09.07
Príspevky: 1012
Témy: 43 | 43
NapísalOffline : 25.02.2007 14:50 | chybicka v kode

Mohol by mi niekto skontolovat kod ze kde moze byt chyba aby sa mi ram tabulky zobrazoval korektne az do konca ?!
kod tabuly :
Kód:
<div align="center" class="gensmall"><br />{ADMIN_LINK}<br /> <table width="100%" cellpadding="3" align="center" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr></br>
  <td colspan="2" class="cat"><div align=left>Reklama</div></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" align="right" class="row1"><script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-0126824846509936";
google_ad_width = 125;
google_ad_height = 125;
google_ad_format = "125x125_as_rimg";
google_cpa_choice = "CAAQ9bmajAIaCJU8Tt1DuXaFKL26mHQ";
google_ad_channel = "";
//--></script>
<script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></td>
  <td width="100%" align="right" class="row1"><script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-0126824846509936";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
google_ad_format = "234x60_as";
google_ad_type = "text_image";
google_ad_channel = "";
google_color_border = "C3D9FF";
google_color_bg = "C3D9FF";
google_color_link = "0000FF";
google_color_text = "000000";
google_color_url = "008000";
//--></script>
<script type="text/javascript"
  src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></td>
  <td width="100%" align="right" class="row1"><a href="http://www.aukro.cz/ap/count.php?apu=6676751&amp;dest=1&amp;type=316&amp;bid=216693&amp;co=56" target="_top"><img src="http://www.aukro.cz/ap/show.php?type=316&amp;bid=216693&amp;apu=6676751&amp;w=320&amp;h=120&amp;co=56" alt="Aukro.cz - Aukce online" style="border: none;" width="320" height="120" /></a></td>
</tr>
</table>


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
chybicka v kode

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 25.02.2007 15:12 | chybicka v kode

colspan="2" dvojku prepisat na trojku


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.07.06
Prihlásený: 04.09.07
Príspevky: 1012
Témy: 43 | 43
Napísal autor témyOffline : 25.02.2007 15:18 | chybicka v kode

aha no jasne boze ja som DMT dik vsak tam mam 3 :)


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
chybicka v kode

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 25.02.2007 15:20 | chybicka v kode

Tom@S píše:
boze ja som DMT
diagnozu by mal skor urcit lekar a nie ty :P :lol:


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.07.06
Prihlásený: 04.09.07
Príspevky: 1012
Témy: 43 | 43
Napísal autor témyOffline : 25.02.2007 15:25 | chybicka v kode

preco ja sa priznam :lol: taka sprostost
dik


 [ Príspevkov: 5 ] 


chybicka v kode



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybicka

v Kôš

2

33

06.06.2016 9:45

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybicka v slovenskom preklade

v Redakčné systémy

10

354

19.10.2006 11:15

pato1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stala sa malicka chybicka

v PC zostavy

1

305

20.12.2009 14:47

Klimatizácia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybička krásy pri zobrazovaní obrázkov

v Operačné systémy Microsoft

5

268

21.08.2009 14:43

Romi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chybička krásy pri zapnutí pc s doskou MS-7369

v nVidia čipové sady

14

654

10.03.2010 17:01

Mindfreak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v kode

v PHP, ASP

2

143

17.07.2014 21:01

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v kode ?

v PHP, ASP

1

212

03.06.2010 22:25

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pascal - chyba v kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

17

554

18.02.2012 23:06

fubu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JRidilla.net - V kode

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

422

28.08.2008 13:19

ridilla

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asi chyba v kode

v Redakčné systémy

9

302

27.01.2007 14:10

Leachim

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript v kóde nefunguje

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

193

17.09.2015 20:39

FJanči

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

premenne v kode PHP

v PHP, ASP

1

131

10.02.2015 15:36

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C - problem v kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

13

594

23.03.2011 18:28

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyhladanie slova v zdrojovom kode

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

192

30.03.2016 15:29

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co je zle v tomto kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

182

21.03.2015 12:32

faraon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Textový súbor v kóde UTF-16LE

v Delphi, Visual Basic

2

426

10.09.2010 13:54

jasug



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF