[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.06.10
Prihlásený: 17.07.10
Príspevky: 6
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 03.06.2010 21:48 | Chyba v kode ?

Caute chlapi, mam taky problem, mam mensi e-shop a vsetko fici v pohode, akurat ked sa niekto zaregistruje a ide si updatovat profil (je to robene formou text fields, cize uplne jednoducho), tak mi niekedy nevlozi udaje do databazy, proste dam ulozit a nejde to, avsak raz to ide a raz nie, pridavam kod ktory s ao to stara, mozno niekde uvidite chybu. DAKUJEM ZA POMOC !

Kód:
// ak prisla poziadavka na aktualizaciu profilu
if(isset($_POST['zap_zak'])):
    if($_POST['zap_zak'] == SUB_PKPOKL or $_POST['zap_zak'] == SUB_PDOOBCH):
       MySQL_Query("
          UPDATE ".DBPREFIX."zakaznici
          SET
          zak_fa_firma='".$_POST['n_firma']."',
          zak_fa_jmeno='".$_POST['n_podnazev']."',
          zak_fa_ulice='".$_POST['n_ulice']."',
          zak_fa_mesto='".$_POST['n_mesto']."',
          zak_fa_psc='".$_POST['n_psc']."',
          zak_ic='".$_POST['n_ico']."',
          zak_dic='".$_POST['n_dic']."',
          zak_obvplatba='".$_POST['n_obvplatba']."',
          zak_telefon='".$_POST['n_telefon']."',
          zak_email='".$_POST['n_mail']."',
          zak_dorucovaci='".$_POST['n_dorucovaci']."'
          WHERE zak_prihlaseny = '".$_REQUEST['PHPSESSID']."' ");
          if($_POST['n_heslo'] == $_POST['n_heslo2'] AND $_POST['n_heslo'] != "" ):
             MySQL_Query("
             UPDATE ".DBPREFIX."zakaznici
             SET
             zak_pswd='".md5($_POST['n_heslo'])."',
             zak_user='".$_POST['n_login']."'
             WHERE zak_prihlaseny = '".$_REQUEST['PHPSESSID']."'");
             $_SESSION['prihlaseny'] = addslashes($_POST['n_login']);
          endif;
    endif;
endif;


//zdrojak patri do code! (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chyba v kode ?

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 03.06.2010 22:25 | Chyba v kode ?

Daj vypisovat mysql_error()
Mal by dat chybu..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 2 ] 


Chyba v kode ?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v kode

v PHP, ASP

2

143

17.07.2014 21:01

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Asi chyba v kode

v Redakčné systémy

9

302

27.01.2007 14:10

Leachim

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pascal - chyba v kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

17

554

18.02.2012 23:06

fubu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chybicka v kode

v Redakčné systémy

4

335

25.02.2007 15:25

Tom@S

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript v kóde nefunguje

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

193

17.09.2015 20:39

FJanči

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JRidilla.net - V kode

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

422

28.08.2008 13:19

ridilla

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

premenne v kode PHP

v PHP, ASP

1

131

10.02.2015 15:36

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C - problem v kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

13

594

23.03.2011 18:28

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyhladanie slova v zdrojovom kode

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

192

30.03.2016 15:29

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Textový súbor v kóde UTF-16LE

v Delphi, Visual Basic

2

426

10.09.2010 13:54

jasug

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co je zle v tomto kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

182

21.03.2015 12:32

faraon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co je zle v tomto kode ?

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

532

01.05.2007 9:24

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C++] Pomoc s upravou chyby v kode

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

210

26.02.2010 22:51

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazenie webu v IE - problem v CSS kode?

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

176

18.10.2013 8:42

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba ?

v PHP, ASP

1

433

07.05.2009 22:10

lio



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF