povedzte mi je toto normalne nemam nič zapnute a využita fyzicka pameť je 51% a 4gb ramka mi seka aj ked zapnem nejaku trapnu hru nevedeli by ste mi poradiť ako to zmeniť veľmi pekne dakujem za každu radu
lebo ja som mal 64 bit preinštaloval som windows na 32 bit a teraz mi uplne inač ide pc jak vtedy može to byť ten problem a jak je to možne že 2gb ved všade piše 4gb ?
3,25GB.. vela pamate je rezervovane pre HW, ak nechces preinstalovavat win na 64 bit tak skus v biose vypnut Memory Hole, zapnut Memory remapping a povypinat iGPU ked nejaku mas v doske ci cpu
zalezi od toho ci mas pristup k legalnej 64 bitovej verzii operacneho systemu ;-) ak si cital pravidla warez sa tu neriesi. Ak ano, urcite. Nevidim dovod preco nevyuzit vsetku dostupnu RAM co sa pri 32 bit vyuzit neda.
Dá - GavotteRamdisk no to je trocha o inom. Sám mám (popri 64-bitovom Linuxe) aj staré dobré XP a využijem 16GB RAM (13-Gigový RAMdisk, v ňom PageFile, tempy atd)
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB