auto ukladanie súboru na 2 miesta súčasneexistuje nejaký spôsob ako automaticky ukladať súbory office (2003) dokumentov na dve miesta súčasne? Jedná sa hlavne o súbor .doc RAID1 alebo virtual RAID1. Pardon, zle som sa vyjadril, moja chyba.Pri praci s word dokumentom mam nastavene automaticke ukladanie. Kedze je tam moznost vytvarat zaloznu kopiu, chcel by som sa spytat ci je daka sanca zmenit miesto ukladania tejto zalohy.Alebo ci sa da v realnom case ukladat dany subor na dve rozdielne uloziska sucasne. sejvnes, a rucne skopirujes do zalozneho adresara, ked uz chces robit zalohy. Vyriesene, staci nebyt lenivy samozrejme, tak aj robím, cez TC zvolím kopírovať, no potom už zvolím celú zložku a ďalej Prepísať všetko staršie. A mám nastavenú auto zálohu každý deň priamo vo win8.No išlo mi hlavne o to auto zálohovanie, pretože už mi 2x (za dlhšie obdobie) klakol 1.HDD, 2. celý komp. Nie je problém to všetko obnoviť, ak sa ovšem dá, no neverím tomu že neexistuje možnosť ukladať na dve miesta súčasne, aj keď som to teda nenašiel.Ak by som mal desktop, automaticky kupujem druhý HDD a zrkadlím(raid1), no ako užívateľ neviem ako zrkadliť na notebooku , ako pripojiť druhý HDD??? Napr. namiesto DVD mechaniky.. Alebo vyskusat nejaky cloud..Dalsia moznost je softver na automaticke zalohovanie, ja mam dobre skusenosti s GoodSync:http://www.goodsync.com/ no namiesto DVD mechaniky by to bolo fajn, len tú potrebujem tiež . Pozriem sa teda na ten dobrý sync // Spojený príspevok Ned 08.02.15 11:59práve som nainštaloval goodsync, navolil zálohovanie pri zmene súboru, a ide sa testovať, zatiaľ vďaka Ubehol nejaký čas a ja môžem potvrdiť perfektnú funkčnosť softu goodsync, doporučujem Ahoj, prave riešim tiež Goodsync.Tiež sa ti stalo že ti nejake files nezosynchronizoval? ...
auto ukladanie súboru na 2 miesta súčasne |