IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @828
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Dokonalosť v jednoduchosti

Wyse T10 – dokonalosť, na ktorú ste čakali. www.ts.avnet.com

Top novinka v O2 e-shope

Objednajte si dlhoočakávaný Samsung Galaxy S III. V e-shope za 589,63 € pausal.o2.sk

Bonus 50 € za prenos

čísla do O2 na ktorýkoľvek program s platbou na faktúru. V e-shope. www.o2.sk

Neuveriteľne lacná .sk doména

Rýchla registrácia domén za výborné ceny. www.exohosting.sk

Lacné ubytovanie pri Balatone

Ubytuj sa teraz až s 50% zľavou Akciové zľavy na viac ako 1000 ubytovaní szallasguru.sk

Pravo pri reklamacii PC

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 16.12.09 15:51Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte. Chcem sa spytat.
Problem je s asi pred rokom kupenym PC v Nay kedy som sa tomuto vobec nerozumel teraz by som si uz pocitac urcite skladal. No ale k problemu: pred par mesiacmi zacal pc robit blbosti (program prestal pracovat atd..) az sa nakoniec nedalo ani nabootovat. Bola to uz stara instalacia tak som preinstaloval a myslel som ze to pojde dobre alenze do 2 dni znovu a znovu (preinstaloval som asi 4x v priebehu tyzna). Nasledne to slo na reklamaciu a jedine co spravili je, ze tiez preinstalovali, slo to asi 2 tyzne a znovu. Tak som dal znova vyreklamovat, dal som to tam v stave ked sa nedalo nabootovat a prislo to znovu len preinstalovate a reklamaciu NEUZNALI lebo vraj zle instalovany OS ale pritom to bola ta ich instalacia. No slo to asi mesiac a zasa. Priam asi pred 5 hodinamy som reinstalloval a neviem si rady pretoze napisali aj, ze mali zapnute testy na HW a nic neobjavili. Este predtym to bolo na reklamaci s odpalenym zdrojom takze furt mam len problemy. Chcem sa spytat ci je niaka moznost ako s nich naspat vytrieskat peniaze.
Snad som temu zaradil spravne.
Za odpovede vopred dakujem.

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
shiro
Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ

Založený: 12.10.2006

PríspevokZaslal: St 16.12.09 16:52Odpovedať s citátomNávrat hore

peniaze nazad dostanes jedine pri 3x rovnakej zavade alebo 4x roznej. Inac co to brani pustit tam memtest a ak je vadna RAM tak im odfotis screen z monitoru fotakom, kde to vypise errory? alebo nejaky podobny testovac.

AMD Phenom II 955 BE 3.2GHz, 4GB RAM DDR3-1333 A-Data, MB Gigabyte MA-770T-UD3P, Kingston SSDNow V 64GB 2.Gen., WD 640GB + WD 1TB, Gigabyte GeForce GTX275 896MB, 2xDVD+-RW NEC 7173, LCD BenQ G2400Wa 24", MS Wireless optical mouse 2.0A, Keyboard Prestigio, Creative SBS 380 2.1
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
mirom
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 18.12.2008
Vek: 19

PríspevokZaslal: St 16.12.09 22:29Odpovedať s citátomNávrat hore

Daval som memtest aj hdd test a nic. Je to zvlasne niekedy robi BSOD niekedy sa normalne vypne a uz sa neda nabootovat, vzdycky po inej dobre fak uz neviem HDD bol formatovany uplne takze neni moznos virusu. Mozno by trebalo resetnut bios len co ked otvorenim case by som porusil zaruku...

MB: MSI 785GM-E51, CPU: AMD PHENOM II X4 925, CPU cooler: CoolerMaster Hyper 212+, RAM: Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB, VGA: Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD5770, PSU: Corsair VX450, DVD-RW: SAMSUNG SH-S223C, CASE: CoolerMaster Elite 330 Black, LCD: LG FLATRON W2246T, 21.5", OS: 7 Home Premium SK, 64bit, Repro: Behringer MS40 + Monacor CARPOWER SP-252c (DIY BOX), Mouse: A4Tech EVO XGame XL740, Red, Mouse pad: SteelPad QcK+, Keyboard: TRUST KB-2200.
Na súkromné správy týkajúce sa Vašich problémov neodpovedám, na riešenie je tu fórum!
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuZobraziť autorove WWW stránky
don jebot
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.04.2008

PríspevokZaslal: Št 17.12.09 7:41Odpovedať s citátomNávrat hore

nemas nahodou iba poskodeny kabel od HDD? kamaratovy sa opieral o chladic pasivnej 8600vky a robilo mu to podobne veci ... BTW skus nejake distro linuxu a podaj staznost ze nesuhlasis s vysledkom reklamacie (to sa robi este v predajny ked ti pride z opravy), kedze ti ho preinstalovavali oni a nie ty ... nemozu ti neuznat reklamaciu ked robili posledny zasah oni ...

Zaslať odpoveď