ako tak tu citam vase prispevky, nad niektorymi sa mi chce plakat, ale ok, kazdy ma svoj nazor.
Bol som majitelom xboxu viac ako 2 roky. Potom som to nevydrzal a kupil psko (vysvetlim preco

)
OK podme teda k cene. Ehm, ako moze niekto napisat, ze xbox je lacnejsi ? Ak chces hrat MP, tak si spocitaj, kolko stoji gold a hned sa vysplhas na cenu PS3.
HRY- co ma viedlo ku kupe ps3 boli hlavne hry(myslim exkluzivne). Ved xko ma iba halo a gow (Fable 3 bude aj na PC), a alan wake ? O tom pomlcim. Ved hry ako inFamous, Killzone 2, MGS 4, LPB2.....(kua kolko ich vlastne je ? )si na xku nezahras a to su hry, ktore stoja za ps3. Je mi jasne, ze teraz tu bude mnoho ludi trepat, jak su tie hry shitne, nic take nepotrebuju, ale aj ja som si to rozpraval, ale ked som si ich zahral, hned som zmenil nazor.
GRAFIKA- je pravda, ze vela hier vyzera proste lepsie na xku, ale tu je potrebne si pozriet ktore. Fallout3, COD, Dead Rising......No neviem, ale vsetky companies co stali za timito a mnohymi inymi hrami mali nejaku dohodu s Microsoftom.....Preco teda nieje taky obrovky rozdiel v hrach ako hot pursuit, Medal of Honor, Battlefield BC 2 a pod ? Takze treba hladat „chybu“ nielen u ps3 . A inak, ked budes hrat tie hry v normalnej vzdialenosti od TV, rozdiel tam nespoznas.
Co sa tyka dizajnu, ps3 slim je fakt skareda (hoci ju mam), ale to bolo aj xko (pred Slimkom).
Gamepad mi sedi viac ten ps3jkovy, ale vela ludi hovori opak (gamepad u xka je ako keby si drzal suter v ruke).
Co sa tyka toho co obe konzoly ponukaju, je na tom omnoho lepsie ps3. Zacnime u toho zakladneho, zadarmo online hranie. Ako moze niekto povedat, ze xbox live je lepsi ? Nech mi potom napise v com, ze tam nie je cross game chat ? HMMM to je asi tak vsetko. Napr. xbox live neskutocne niekedy laguje, co sa u PSN neda povedat. Live vizera, ako keby bolo pre 9 rocne deti ( asi kvoli amikom). Dema vidu niekedy skor na xko, ale nie je to nic hrozne.
PS3 ponuka Wifi, xko to malo az v slimku. Je tam internet browser a rozne ine veci.
Takze asi takyto je medzi nimi rozdiel. Mohol by som o tom pisat nekustoncne vela, ale to je taky zakldad. Obe konzole maju svoje caro, je na tebe ktora ti viac padne. Ak sa budes chciet este nieco dozvediet, kludne mi napis.
Kinect aj Move su podla mna uplne sracky (u move je to na druhu).
BTW XBOX LIVE GOLD ZDRAZEL, TAK LEN CALUJTE