Urbany píše:
Ja vlastním PS3 a som spokojný. Hlavné vyhody : MP zadarmo (narozdiel od x-boxlive) o dosť lepší procesor než u x-boxu to znamená plynulejšia hra, Blu-ray mechanika, nehučí ani ked hráte 3 hodiny vkuse. Nevýhody aspoň u mňa nemá žiadne... A ku joysticku, sa mi viac páči než x-boxový, bratranec má xbox a hral som u neho cod mw3 a sa mi nezdá dobrý ten xboxový ovladač. To jedinečné čo xboxový ovladač nemá je super six-axis. No proste napr. na GTA 4 sa six-axis dosť vyuźije a to xbox nemá. Dalej xboxový ovladač je veľmi ťažký. Na nejakých hrách ako Resident Evil 5 je možné spojenie PS3 move s ovladačom a to vytvára jedinečný zážitok....
Noja nemožem

ako checs mi povedať ze hry ktore su multiplatformove idu lepšie / plynulejsie na PS3 ? videl si uz niekedy face to face comparsion ? v 90% multiplatformoviek je xko na tom lepsie ( ci uz plynulstou alebo grafikou) zvysnych 10% su narovnako...
PS: co z toho ze ma papierovo vykonejsi CPU ked ma zlozitu architekturu a jeho vykon vyuziju jedine exkluzivity ?
Takisto pri vybere ide o exkluzivity. (GoW vs GoW, Halo vs killzone atd)
ja by som skor dal ze :
PS3 - pre origos hry a ak chces hrat online.
X360- piratenie a offline (momentalne RGH hack je uplna obmba)
osobne mam x360, kedze online hravam na PC...
to shiro - nejde ani tak o gtra iv, skor o to ze PC za 200€ neutiahne nove hry...