parky125 píše:
Každy má svoj názor. Kto vyrastal na PS aj s PS zomrie. Ja ako vravím mam obe a je mi to jedno či to či to
konzolu som nemal zapnutu od vtedy ako mam lepšie PC jaj na moje narodky sme hrali tekena
UTERAK: Tento članok je celý len o PS3 o xboxe tam je len pár veci podla mna "zaritý" PS3-kar písal čo xbox vydel len v obchode! Ked tak ospevoval Logitech (DF GT, G25, G27) ku akej hre si ho chce vlastne na PS3 vychutnat Gran Turismo? Tamta hra mala len velke očakavnia tu ma Forza o dosť navrch čož je škoda volantu ale mas tu volanty ako
http://www.sector.sk/novinka/61129/vola ... orzu-4.htm nemislim si že by nekonkurovali Logitechu.
A podla mna je jedno či to či to aj tak je to jedno je to to isté +/-.
Keby niečo tak "videl" a nie "vydel". Nieje to zaritý PS3-kar mal Xbox viac ako 3 roky(poznám ho z xboxzone a ps3zone) je to dosť objektívna recenzia. Áno volant G27 je najlepší, volanty čo si sem hodil sú ďaleko za ním. Podme dalej. Čo je pokrokovejšie? Blueray alebo DVD? Ďalej zvuk. Kde sa hrabe Dolby Digital proti 7.1 LPCM či DTS?
Síce move je oproti kinectu velmi zaostalé ale keď si chcem zahrať na taký štýl tak zapnem Wii. Nemusím platiť ročne za to, že si zahrám niektoré hry o pár dni dopredu na PS3. Na PS3 je viac všelijakých vecičiek ako trebárs Headset od Samsungu(aj ked je trošku drahý).
A radšej si zahrám Uncharted ako Gears of War:) toto je moj názor. Kludne ma teraz zabite ale nevzdám sa ho.