[ Príspevkov: 29 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.05.07
Prihlásený: 21.01.11
Príspevky: 33
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 19.10.2008 19:36 | Web HTML

Ahojte mam otazku:
Mam napriklad urobeny web a mam tam mnozstvo veci v menu proste mnozstvo podstranok spraveny a chcem napriklad vlozit reklamu pod menu tak na kazdu stranku musim davat zvlast to html... a prosim vas nedasa to neako ze vlozim napriklad len na index pod menu a nech sa to zobrazi na vsetkych podstrankach??? dakujem za odpoved...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.10.2008 19:38 | Web HTML

mno keby si sa naučil aspoň základ php (menovite "include"), nemal by si problém... :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.05.07
Prihlásený: 21.01.11
Príspevky: 33
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 19.10.2008 19:39 | Web HTML

a pls kde sa to naucim??? dajte neaku stranku... kujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.10.2008 19:54 | Web HTML

tu je nejaký základ... ide o to, aby si mal jeden index.php, v ňom povedzme menu, hlavičku, celkové rozvrhnutie stránky, a do časti, kam by si normálne písal obsah stránky, by si mal len php kód, ktorý by spracoval zadanú url a podľa toho by vložil na požadované miesto obsah súboru, čiže samotný obsah.. je o tom strašne veľa článkov na internete a používaním takejto logiky pri robení stránok si ušetríš do budúcnosti podobné problémy


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.05.07
Prihlásený: 21.01.11
Príspevky: 33
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 19.10.2008 20:03 | Web HTML

dakujemti moc skusim to a som si stiahol rozne navody tipy triky na php sa to zacnem ucit :) doboducna mi to bude dobre diky :) super forum toto


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 19.10.2008 20:14 | Web HTML

nemáš začo :) keby si mal s php problémy tak sa kľudne pýtaj, vždy sa tu dakto nájde a rád pomôže... skús sa ale základom prelúskať sám, je to jednoduché


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Web HTML

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.10.2008 21:33 | Web HTML

Tu máš niečo o include:
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include

+ pokračovania na tej stránke.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.05.07
Prihlásený: 21.01.11
Príspevky: 33
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 22.10.2008 10:58 | Web HTML

ahojte snazil som sa robit stym include a mam otazocku
spravil som menu
<a href="stranka1.php">první odkaz</a>
<html>
<head>
...
</head>
<body>
<?php include ("stranka1.php"); ?>
<h1>Tohle je hlavní stránka</h1>
<p>tady by byl text</p>
</body>
</html>
to ako iba skusobne ked zmenim na zakladnom menu napriklad dolozim pod menu text preco sa mi nezobrazi aj v tej dalsej stranke co mi tam chyba???


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 22.10.2008 12:10 | Web HTML

takže.. snáď to z mojho popisu pochopíš...

INDEX.PHP
Kód:
doctype...
<html>
<head></head>

<body>
  <div id="menu"><a href="index.php?stranka=kontakt"></div>
  <div id="obsah">
      <?php
           if (isset($_GET['stranka'])){
                $stranka = $_GET['stranka'];
                $subor = 'stranky/'.$stranka.'.php';
                if (file_exists($subor)){
                  include $subor;
                }
           }
      ?>
   </div>
</body>
</html>


nie je to nič zložité, snažil som sa ti to zjednodušiť čo najviac, snáď rozumieš.. ak nie, pýtaj sa...
pointa celého príkladu je, že v odkaze v menu máš len štýl odkazov <a href="index.php?premenna_php=hodnota">Nazov_odkazu</a>
červenou farbou máš zvýraznené, čo zaujíma php skript.. ten kód čo som ti napísal spracúva práve túto časť URL, skontroluje či súbor existuje a potom ho vloží do divu s názvom Obsah


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.05.07
Prihlásený: 21.01.11
Príspevky: 33
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 22.10.2008 12:32 | Web HTML

diky skusim to snad to vyde


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 22.10.2008 14:31 | Web HTML

el mariachi, vidíš tam aj ty nejakú tú injekciu?
Kód:
$stranka = $_GET['stranka'];
$subor = 'stranky/'.$stranka.'.php';
if (file_exists($subor)){
include $subor;
}


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 22.10.2008 14:38 | Web HTML

vidím, ale predsa vidím aj užívateľa, ktorý nevie používať poriadne google a ktorý to očividne nepochopil.. tak mu predsa nebudem písať funkcie čo používam ja... mne ide o to, aby to najskôr pochopil a potom má zmysel vysvetľovať ďalej.. alebo sa mýlim ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.05.08
Prihlásený: 11.12.09
Príspevky: 357
Témy: 61 | 61
NapísalOffline : 22.10.2008 17:57 | Web HTML

OMG. Prečo taký zložitý include? Ja v týchto veciach nie som doma (myslím tým PHP), ale na mojom webe funguje že <?php include("jej.html");?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 22.10.2008 18:05 | Web HTML

lol, a kde ten tvoj include funguje ?? s tým kódom vôbec neriešiš odkazy ! sa uvedom trošku.. nerob to "html štýlom" (<a href="odkaz_priamo_na_subor.php">Odkaz</a>) !!! jedna z najäčších kravín aké môžeš pri stránkach robiť
okrem toho, ako som už písal, ja som napísal len zjednodušenú podobu toho skriptu ktorý by bolo treba napísať

vidím, že je tu viac ľudí čo totálne nepochopilo php include pri tvorení stránok.. jeffito, skús si to čo som napísal prečítať a trošku pochopiť čo ten skript robí


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 22.10.2008 22:09 | Web HTML

index.php:
Kód:
<?php
include "redirect.php";
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  </head>
  <body>
   <?php
    /*v tom subore menu.php budes mat menu, ak ho zmenis, na kazdej stranke sa zmeni rovnako.. takto vies riesit hociktoru cast */
      include "menu.php"
    /* toto bude stranka, ktora sa bude nacitavat , to znamena, len ten html kod, ktory by tam mal byt... definujes v redirect.php */
      include $stranka;
   ?>
  </body>
</html>

redirect.php
Kód:
<?php
$p = $_GET['p'];
switch($p) {
  case "novinky":
  $stranka = "novinky.html";
  break;
  case "kontakt":
  $stranka = "kontakt.html";
  break;
  default:
  $stranka = "uvod.html";
  break;
}
?>


Pouzitie
pouzivaj odkazy v tvare:
<a href="?p=novinky">Zobraz novinky</a>
a vtedy zisti, ze premenna "p" ma hodnotu novinky a ze ma nacitat stranku "novinky.html" (to zabezpecuje include $stranka;)
ak sa niekto bude pokusat, zmenit odkaz, a da napr:
<a href="?p=somHacker">Zobraz novinky</a>
na to sluzi DEFAULT, a presmeruje ho na uvod..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.10.2008 23:50 | Web HTML

rooobertek píše:
el mariachi, vidíš tam aj ty nejakú tú injekciu?
Kód:
$stranka = $_GET['stranka'];
$subor = 'stranky/'.$stranka.'.php';
if (file_exists($subor)){
include $subor;
}

Aku injekciu tam vidis? Ja ziadnu.
Aj keby do GET vlozis neviem co, tak cez if(file_exists($subor)) neprejdes. :)
null byte tam tiez nevyuzijes, takze fakt neviem, co je na tomto kode zle (samozrejme nehovorim, ze ja by som to napisal takto..)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 22.10.2008 23:51 | Web HTML

to malo byť len pre neho aby pochopil princííííp :cry:


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 21.10.08
Príspevky: 226
Témy: 61 | 61
NapísalOffline : 23.10.2008 14:50 | Web HTML

el mariachi píše:
<a href="odkaz_priamo_na_subor.php">Odkaz</a>!!! jedna z najäčších kravín aké môžeš pri stránkach robiť


A mozem sa spytat preco je to taka kravina?
Ja to tak robim stale ze dam len <a href="stranka.php">odkaz</a>.. co je na tom zle?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 23.10.2008 15:12 | Web HTML

pogo
toto by zaujimalo aj mna bo aj ja som to momentalne tak spravil je to nebezpecne bo ak nie tak mi to tak moc nevadi bo ked mam 3odkazy tak je podla mnma menej namahave spravit to takto absolutne ako hentak mno chapem ze na neakom portali by to bolo dost narocne :)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 23.10.2008 16:40 | Web HTML

ah jaj... takže...
1.) pozeral som ten svoj kód čo som sem dal a okrem jednej maličkosti je ok... rooobertek, ty si ma ale pekne nachytal :lol: som myslel že som tam napísal nejakú neošetrenú vec, ale rád by som videl, akým kódom by si to okašlal.. ďakujem TommyHot, keď sa na ten kód pozerám, neni tam žiadna diera.. jedinou chybičkou na tom kóde je prípad, kedy nie je splnená podmienka.. tam by malo byť ešte že sa includne nejaký defaultný súbor, napr home.php

2.) pogo, dadmtb.. čo na tom nerozumiete ? je to obyčajná centralizácia stránky => jednoduchšia správa.. máte jeden index.php, do ktorého vkladáte obsah podľa toho, ako je použité menu.. v indexe máte teda menu (je možné includovať aj to, ale vo väčšine prípadov je to zbytočnosť), je tam hlavička a celé rozvrhnutie stránky aby vyzerala ako chcete... a na jediné miesto pomocou skriptu includujete LEN obsah, čiže povedzme text čo chcete mať pri odkaze Kontakt, alebo povedzme môžete includnúť súbor s formulárom na prihlásenie..
ak ste robili stránky už dávnejšie, čo o tebe dadmtb pochybujem, u teba pogo si istý nie som, tak kedysi sa používali miesto php include iframy prípadne framesety... plnilo to v podstate rovnakú funkciu, ale realizácia bola trošku iná a hlavne nie práve najlepšia, na čo ale mnohí došli dosť neskoro a daktorí o tom nevedia dodnes..
nevidím jediný dôvod na to, presne sa odkazovať na súbory.. minimálne tým dávate potencionálnemu útočníkovi presné názvy svojich súborov, nehovoriac o tom, že editovať takú stránku je naozaj zážitok :)

zastávam názor, že keď už mám dakomu poradiť, tak to chcem spraviť čo najkvalitnejšie.. jasné, môžem vám hovoriť že keď to funguje, tak je to ok.. ale ak sa tomu chcete venovať viac ako spravením jedinej stránky a hotovo, tak by bolo fajn aby ste pochopili princípy už na začiatku


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 21.10.08
Príspevky: 226
Témy: 61 | 61
NapísalOffline : 23.10.2008 17:30 | Web HTML

Dakujem el mariachi za vysvetlenie

Je pravda ze je to takto praktickejsie a prehladnejsie, ale co SEO? Ked budem mat na strankach len cisty text, ktory budem includovat ako to zaindexuje vyhladavac?
(stranky nerobim dlho, mozno tak rok)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 23.10.2008 18:19 | Web HTML

no takze ved nemusis vkladat holy text ale uz okodovany text napr <p>Haloooooooo</p>
;)
a diki el takze nabuduce to radsej spravim tak :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.10.2008 19:18 | Web HTML

este taka otazka na odbornikov, ci je lepsi kod na prepinanie stranok pomocou include, ten moj cez switch alebo ten cez podmienky a overovanie suboru.. viem, ze ten moj treba vzdy editnut, ked pride nejaky subor, ale lahko sa cez neho riesia nadpisy (ak niesu v includovanej stranke) alebo napriklad aj title...

Ako by si riesil menitelne title stranky, ak to robis sposobom cez file_exists() ??
do switchu si dopisem dalsiu premennu, napr $title a zadam jej co chcem a potom ju v title vyechujem... pretoze subor redirect.php mozem mat na uplnom zaciatku a nemusi to byt na mieste, kde sa ma nachadzat includovana stranka...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.10.2008 19:22 | Web HTML

no BlackShadow PODĽA MŇA je lepšie použiť switch pretože máš prehľadnejší zápis a jednoduchší default, zas by som chcel položiť protiotázku - či ten switchový systém naozaj využívaš.

Aj ostatných sa chcem spýtať či riešia stránky tak ako je to tu napísané. Teším sa na Vaše odpovede.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 23.10.2008 19:47 | Web HTML

pouzivam len ten switchovy sposob, hlavne koli title a nadpisom, dokazem cez to riesit aj ine zobrazovania na stranke, ktore su mimo includovaneho suboru, ale maju sa menit zaroven s nim


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 19:47 | Web HTML

Tominator píše:
no BlackShadow PODĽA MŇA je lepšie použiť switch pretože máš prehľadnejší zápis a jednoduchší default, zas by som chcel položiť protiotázku - či ten switchový systém naozaj využívaš.

Aj ostatných sa chcem spýtať či riešia stránky tak ako je to tu napísané. Teším sa na Vaše odpovede.

Ja osobne v mojom CMS vyuzivam klasicky include (resp require();), ktory kontroluje ci stranka existuje a ak hej tak ju includne, ak nie sa nic nedeje. Title a podobne veci riesim uz v jednotlivych includnutych suboroch. Pre mna je to tak lepsie, mam strukturu systemu ktorej sa drzim, cize v tom mam poriadok.

Ale pre mensie firemne stranky atd vyuzivam switch. Je to prehladne a bezpecne :)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 23.10.2008 21:14 | Web HTML

IMHO je lepší switch, pretože na prvý pohľad vidíš, kam ísť môžeš, a kam nie. Navyše, ak to spravíš dostatočne inteligentne, dokážeš oddeliť PHP kód od HTML kódu, prípadne iného výstupu (nehovorím, že sa to bez switchu nedá, ale mám to tak proste radšej :) ). Ďalšou výhodou je, že jedna z vetiev môže byť akýsi wrapper na includovanie ostatných súborov, takže ani o túto možnosť neprídeš. To, že musíš editovať záznamy na 2 miestach (index + samotný súbor) by vadiť nemalo, pretože sa tu bavíme o malých stránkach. Na väčšie projekty tu máme frameworky a hotové CMS systémy, ktoré zväčša fungujú úplne inak (asi aj ďaleko lepšie :) ).


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 23.10.2008 21:21 | Web HTML

pogo píše:
Dakujem el mariachi za vysvetlenie

Je pravda ze je to takto praktickejsie a prehladnejsie, ale co SEO? Ked budem mat na strankach len cisty text, ktory budem includovat ako to zaindexuje vyhladavac?
(stranky nerobim dlho, mozno tak rok)

tak ako to povedal dadmtb.... nedávaš len čistý text, dávaš ho tam už naformátovaný, čiže klasicky s html tagmi atď.. kľudne aj s php kódom ak treba.. ide o to, že obsah toho includnutého súboru sa začlení do indexu, čiže prehliadač to berie ako jedinú stránku... a roboty k tomu nepristupujú inak :) v googli nájdeš skôr odkaz napr v štýle index.php?p=fsf&dasd=4241 atď.. veď si zo srandy skús dačo vyhľadať :) z hľadiska seo je fajn použiť potom ešte funkciu Mod rewrite, ale nie je to nutnosť... akurát krajšie vyzerajú odkazy a pre seo by to mohlo byť prívetivejšie :lol:

čo sa týka ďaľšej otázky, tak súhlasim s p360t-om :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Web HTML

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.10.2008 8:57 | Web HTML

O čo sa stavíme, že tam nejakú injekciu nájdem?
../hocico.php
../../../data/uploadnuty_subor.php

Ale nie je reč o bezpečnosti, to je len taká moja choroba, že furt hľadám všade zraniteľnosti (aj keď zamykám auto, tak myslím na sniffovanie :D ), chcelo by to vyčistiť túto tému od týchto odbehnutí.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 29 ] 


Web HTML



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

HTML a CSS web

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

459

13.07.2011 20:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML parser web stranok

v PHP, ASP

4

351

16.11.2007 15:41

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridať graf na web do HTML ?

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

190

25.12.2014 21:13

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Web hosting control panel pre free web

v Webhosting a servery

0

519

08.07.2011 17:27

adamico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadáme programátora web stránok a web aplikácií

v Ponuka práce

0

313

27.02.2013 11:51

artexe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadáme (1.) web dizajnéra a (2.) web kódera - na dlhodobú spoluprácu / práca z domu

v Ponuka práce

0

346

15.01.2015 9:12

crystalgroup

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

web kamera & web

v Video programy

4

464

29.12.2007 13:22

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

html

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

242

06.07.2010 21:06

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

347

07.01.2011 20:44

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML - email

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

356

04.04.2012 0:37

susedx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML bublina

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

714

05.02.2010 14:52

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML strany

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

342

24.07.2010 12:08

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

html.. pomoc

v HTML, XHTML, XML, CSS

18

962

13.06.2007 22:34

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Validita HTML

v Internetový marketing, SEO, reklama

16

1529

21.11.2008 22:55

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML kalendar

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

953

16.03.2009 13:55

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML Slovník

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

557

16.03.2009 18:39

guzer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF