[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 21.02.2008 22:11 | Vysledok 3Dmarku06

Mam taku otazku..ked spustim 3Dmark hej vsetko ide a ked skonci ako si mozem pozriet vysledok ked nemam net?...tam mam moznost pozret si to online a potom este ze save..a ked si to ulozim cez aky program si to pozirem?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 08.11.06
Prihlásený: 06.12.10
Príspevky: 15722
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 21.02.2008 23:37 | Vysledok 3Dmarku06

kuknes to cez 3dmark samotny


_________________
CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
Napísal autor témyOffline : 22.02.2008 23:45 | Vysledok 3Dmarku06

omg ako..lebo mne to nejde dam spustim test hej ide pekne vsetko..potom ze congratulation a bla bla a potom mi da taku tabulku ze Wiev your score online alebo nieco podobne ale ziadne body nic podobne...tak neviem uz ako...niaky screen by sa nedal?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
Napísal autor témyOffline : 24.02.2008 11:17 | Vysledok 3Dmarku06

no nikto mi nevie poradit?...stale neviem ako to urobit....a este sa chcem opytat skusal som to od znovu vsetko mi islo ale CPU testy mi isli stale len 0 alebo 1 FPS...ci to moze byt?????


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 08.11.06
Prihlásený: 06.12.10
Príspevky: 15722
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 24.02.2008 11:42 | Vysledok 3Dmarku06

pokial nemas vykonnejsi CPU tak neni dovod aby isli viac


_________________
CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 03.10.07
Prihlásený: 28.05.13
Príspevky: 1985
Témy: 136 | 136
Bydlisko: Prievidza
Napísal autor témyOffline : 24.02.2008 12:21 | Vysledok 3Dmarku06

a to preco?...sak mam X2 4200+ to je celkom v pohode nie?....ale mne to islo stale 0 obcas 1 FPS....jaro aj tebe to tak ide?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 08.11.06
Prihlásený: 06.12.10
Príspevky: 15722
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 24.02.2008 13:13 | Vysledok 3Dmarku06

kolkokrat to potrebujes napisat, ten procesor nie je dost vykonny na to aby to dalo viac FPS, co na tom proste nevies pochopit, mne to islo podobne menam vysledky ale väcsinou som na frame cakal sekundu a viac


_________________
CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder
NB HP ProBook 6450b
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.09.07
Prihlásený: 21.12.09
Príspevky: 851
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 24.02.2008 20:07 | Vysledok 3Dmarku06

Jaro ale on ma pravdu len sa nevyzna v hentych testoch to je bezne ze tam je hentake fps nic si z toho nerob je to dobre


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 25.03.18
Príspevky: 387
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Fintice (PO)
NapísalOffline : 24.02.2008 23:15 | Vysledok 3Dmarku06

Hovnocucko píše:
omg ako..lebo mne to nejde dam spustim test hej ide pekne vsetko..potom ze congratulation a bla bla a potom mi da taku tabulku ze Wiev your score online alebo nieco podobne ale ziadne body nic podobne...tak neviem uz ako...niaky screen by sa nedal?



a je problém si to pozrieť online? či tam nemáš net? myslím že v neregistrovanej verzii si výsledky môžeš pozrieť iba online...


_________________
Intel Core i5-3570, Gigabyte H77-DS3H, Kingston Vengeance 16GB-1600Mhz Dual Channel kit, SSD Kingston V300 120GB, HDD Samsung F2 1TB, Asus Geforce GTX-750 2GB, powered by Fortron 460W, Phone: Nexus 5 16GB, Printer: HP LaserJet P1005
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vysledok 3Dmarku06

Registrovaný: 31.10.07
Prihlásený: 15.01.19
Príspevky: 636
Témy: 32 | 32
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 25.02.2008 0:07 | Vysledok 3Dmarku06

no ja mam tiez neregistrovanu verziu a vidim to tam....


_________________
"92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
 [ Príspevkov: 10 ] 


Vysledok 3Dmarku06



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čakanie na výsledok

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

390

28.12.2010 17:05

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia return vysledok;

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

200

25.10.2014 10:37

dany2281995

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia nerobí výsledok

v PHP, ASP

2

247

31.01.2011 11:00

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HD Tune výsledok - Otázka

v Ostatné programy

8

308

20.06.2017 20:21

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysledok google vyhladavania, vysvetlenie

v Internetový marketing, SEO, reklama

3

529

23.03.2010 17:15

citizen

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Data z formularu + vysledok

v PHP, ASP

12

360

23.08.2008 0:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysledok gettype stale string

v PHP, ASP

6

295

14.12.2010 17:05

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco takyto GOOGLE vysledok?

v Internetový marketing, SEO, reklama

4

1501

15.01.2009 0:59

mylan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako som dostal výsledok?

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

408

12.01.2009 16:38

tlacitko Enter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlý výsledok pri násobení PHP

v PHP, ASP

6

471

01.02.2015 19:38

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

S.M.A.R.T. výsledok

v Pevné disky a radiče

6

758

04.02.2008 19:20

marzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test HD6870 - nepozdava sa mi vysledok

v ATI/AMD grafické karty

9

764

16.03.2011 16:10

škodovkar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GOOGLE: ako na takyto vysledok vyhladavania?

v Internetový marketing, SEO, reklama

17

2042

05.11.2009 23:36

lac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vysledok po pretaktovani GF NX6800 TD256E

v nVidia grafické karty

0

266

23.08.2007 21:03

Triplespace

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ - reset prikladu ked mi vide vysledok

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

559

06.05.2007 9:25

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java - vypísanie súčtu znakov (char) - vobec nechápem výsledok

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

214

18.08.2015 22:32

bebebrumik



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF