[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
NapísalOffline : 28.12.2013 8:25 | Vymazanie súboru priamo na stránke

Čaute neviem či poznáte progran na tvorbu webu WebBuilder.Podstata ,keďže nie som zanalec php kódu potreboval by som malú radu,pretože vo WebBuilder netvoríte pomocou kódu. Je možnosť v tomto programe vloženie kódu,takže by som sa chcel spýtať a poradiť,ako mám docieliť výmaz obrázku priamo na stránke.Čiže otvorím stránku na ktorej bude obrázok trebárs PDF klik naň otvorí sa dokument a po vytlačení ,alebo stiahnutí chcem ,aby sa dal následne vymazať.Viem ,že existuje príkaz myslím unlink v ktorom musí byť zadaná cesta k súboru , prepáčte ,ale potreboval by som to trochu podrobnejšie.Tu je jednoduchá ukážka stránky a obrázok o čo mi ide.Vopred vďaka.
stránka : http://adrex.szm.com/
obrázok: http://upnito.sk/imgresize.php?id=d969f ... 1d74&ms=-1


Naposledy upravil igis dňa 28.12.2013 8:54, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.08.09
Prihlásený: 08.07.15
Príspevky: 169
Témy: 46 | 46
NapísalOffline : 28.12.2013 8:37 | Vymazanie súboru priamo na stránke

Kód:
 <?php unlink('885.pdf'); ?>


Ked spustist tento script tak vymaze ten subor, netusim ale ako by si to spravil aby to vymazalo az ked to stiahne.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 28.12.2013 8:57 | Vymazanie súboru priamo na stránke

potrebujem tam to tlačitdlo ,ako je na obrázku a následne po pozretí stiahnutí,alebo vytlačení to chcem ,aby to mohol každý kto bude mať k stránke prístup vymazať


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vymazanie súboru priamo na stránke

Registrovaný: 05.04.11
Príspevky: 1696
Témy: 47 | 47
Bydlisko: Žilina, Pop...
Vek: 25
NapísalOffline : 28.12.2013 9:22 | Vymazanie súboru priamo na stránke

http://stackoverflow.com/questions/1595 ... 9#15957889 tu máš ako vyriešiť kliknutie :P


_________________
rMBP 13 2015
iPhone 7
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 28.12.2013 9:43 | Vymazanie súboru priamo na stránke

z toho nie som moc múdry. to tlačidlo si vytvorím v programe .neviem či poznáte ten program,ale po kliknutí naň to potrebujem vymazať.čiže potrebujem ,len tu funkciu nie vytvorenie tlačidla asi som sa zle vyjadril sory.teraz som to tlačidlo pridal ,ale neviem docieliť zmazanie toho súboru a to sa dá ,len kódom ,ktorý neviem.pozrite si to teraz:
http://adrex.szm.com/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vymazanie súboru priamo na stránke

Registrovaný: 05.04.11
Príspevky: 1696
Témy: 47 | 47
Bydlisko: Žilina, Pop...
Vek: 25
NapísalOffline : 28.12.2013 10:00 | Vymazanie súboru priamo na stránke

Nie také programy nepoznám, používam Aptanu http://www.aptana.com/ osobne by som 40€ za nejaký podivný software nedal :P tvoj problém je, že nevieš čo chceš urobiť a hore ti bol poslaný php kód na vymazanie súboru a ja som ti poslal nejaký stručný návod na to ako funguje php a premenné GET/POST, ale kedže tomu fakt asi nerozumieš, mal by si študovať niečo o PHP ( google je tvoj kamoš ) alebo inak ponuka-vf91.html


_________________
rMBP 13 2015
iPhone 7
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 28.12.2013 13:57 | Vymazanie súboru priamo na stránke

kam mam vložiť ten kód <?php unlink('885.pdf'); ?>
na samí začiatok?či?
poprípade ,keď sa pozriete na zdrojový kód tejto stránky tak kam ho vložiť?
http://adrex.szm.com/
view-source:http://adrex.szm.com/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vymazanie súboru priamo na stránke

Registrovaný: 05.04.11
Príspevky: 1696
Témy: 47 | 47
Bydlisko: Žilina, Pop...
Vek: 25
NapísalOffline : 28.12.2013 14:24 | Vymazanie súboru priamo na stránke

Php je vec servera. Php kód aj tak neuvidíme keď ho tam napíšeš. Ak ho napíšeš kdekoľvek, tak sa vykoná stále a ty to ani neuvidíš. Potrebuješ nejaký form s metódou post/get a podľa toho si naprogramovať zvyšok php, tak isto pridávať súbory len tak bez zmyslov ... niekde ich potrebuješ uchovávať, alebo čo, ale kedže robíš v nejakom wysiwyg softe tak pochybujem, že to pochopíš a preto to radšej daj urobiť niekomu inému v ponuke práce :)


_________________
rMBP 13 2015
iPhone 7
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 28.12.2013 14:27 | Vymazanie súboru priamo na stránke

ten mám ,len neviem ,ako ho nastaviť
http://upnito.sk/imggal.php?viewImage=5 ... cd40605f36


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vymazanie súboru priamo na stránke

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3330
Témy: 147 | 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Vek: 24
NapísalOffline : 29.12.2013 21:18 | Vymazanie súboru priamo na stránke

odinštaluj to, otvor nejaký editor a píš vtom :roll: Dajme tomu, že máš na tej stránke vyselektovaný .pdf dokument a kdesi tam vedľa toho si vygeneruješ button (form) na zmazanie. Takže by to mohlo vypadať:
Kód:
<form action="zmazanie_dokumentu.php" method="post">
<input type="hidden" name="docID" value="PDF_ID">
<input type="submit" value="Zmazať">


a v skripte (subor zmazenie_dokument.php) budeš mať skript na zmazanie, takže môžeš využiť napríklad ten
Kód:
 unlink('filename_id')
a ostatné všetko si ošetri už ako chceš :) (scandir(), is_file(), delete permissions, auth, ...).


_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 17.05.17
Príspevky: 165
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 29.12.2013 22:34 | Vymazanie súboru priamo na stránke

vďaka za rady


 [ Príspevkov: 11 ] 


Vymazanie súboru priamo na stránke



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie suboru priamo v programe

v Delphi, Visual Basic

1

488

01.03.2009 17:06

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie suboru

v Operačné systémy Microsoft

5

312

26.04.2008 10:34

jasonPC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vymazanie nevymazateľného súboru

v Ostatné programy

4

500

10.02.2014 9:20

tatko Tom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Titulky priamo do filmu

v Video programy

5

807

05.08.2012 19:00

Dzeky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunguje internet priamo cez kabel

v Siete

4

135

03.07.2017 18:17

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Merač stiahnutých dát priamo na program

v Sieťové a internetové programy

2

674

27.02.2011 12:05

johny29

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastupca SATA III priamo do PCIe

v Novinky

8

437

13.08.2011 17:41

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hviezdy predávajú hudbu priamo na Internete...

v Novinky

1

176

12.10.2007 0:28

hdche

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

t-com optika zapojena na priamo

v Poskytovatelia internetu

2

215

30.11.2010 18:18

ElNorka

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pripojim Externy HDD priamo do PC

v Pevné disky a radiče

5

397

07.07.2011 23:40

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gmail umiestnil reklamu priamo medzi e-maily

v Novinky

13

439

30.07.2013 14:22

DMaMT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadám veľkoobchody priamo v Číne pls help

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Obchody, reklamácie a právo

86

19211

15.12.2009 9:13

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vista priamo v PC - prehodenie na XP

v Operačné systémy Microsoft

7

278

07.02.2009 12:15

geronimo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Protipiratska ochrana, priamo na zakladnej doske od Intelu:/

v Intel - Integrated Electronics

21

1752

19.01.2007 9:26

borec

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Daju sa tieto repraky zapojit priamo do mobilu?

v Zvuk

7

283

06.10.2014 11:03

kllr007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nové dátové centrum Google priamo napojené na elektráre

v Novinky

2

251

26.08.2007 19:15

Jaro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF