xcel by som upraviť obrazok ( fotka, hranata ) na obrazok ktorý by bol ako elipsa z tym ze by tam bol nejaky prechodny efekt medzi pozadim a obrazkom.diky
mam ten GIMP ale neviem spravit ten prechod . ten obrazok je elipsa a pozadie je biele . xcem aby kraje obrazka ( elipsa ) boli rozptylene do pozadia ...
chtěl by jsem se zeptat... jestli by něják nešla z níže uvedeného obrázku udělat "textura"? Mělo by to být pozadí na webu a tak aby ten přechod něják zplával nevíte jak na to..?
tak to asi kamoska mi hovorila ze ona to robi v Photoshope ( + nema cas mi to vysvetlovat ) ale ja som na to trocha dilinko sa ucit ten program ( to je tiez praca na 3-4 hod kym sa aspon trochu v tom naucim ..... nemate niekto zrucnosti z PHOTOSHOPOM ??????
Tohle v photoshopu nelze pokud vím. Textura by se musela udělat znova s jistou pravidelností a pak by to šlo. Teoreticky by člo odmazat okraje a naretušovat tam pravidelné přechody.
mas doma photoshop? ak mas tak je tam taka vec ze image ready. Otvor si ten hranaty obrazok v image ready a postupne ho cez orezavanie a transformaciu zmen na elipsu hod to do animacia a je to.
_________________ PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
mokus: hmmm... vypadá to slibně... fakt dík!!!
btw nemáte někdo brush do photoshopu kterym be se dal udělat podobný efekt jak na http://therealblackwallstreet.com/images/header3.jpg ...? (ty červené "čáry" + ten bílý flek v okolí loga)