[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nahlad obrazku

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 05.09.2012 16:18 | nahlad obrazku

mam takyto script:

Kód:
        $NovaSirka = '100';
        $NovaVyska = '100';
       
        $subor = '15.jpg';
        $image = imagecreatefromjpeg($subor);
        $sirka = imagesx($image);
        $vyska = imagesy($image);
        $image_zmenseny = imagecreatetruecolor($NovaSirka, $NovaVyska);
        imagecopyresampled($image_zmenseny, $image, 0, 0, 0, 0, $NovaSirka, $NovaVyska, $sirka, $vyska);
        header('Content-type: image / jpeg');
        imagejpeg($image_zmenseny);


a ked ho spustim, tak my to dava ze stiahnutie suboru. kde robim chybu?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nahlad obrazku

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 3971
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
NapísalOffline : 05.09.2012 16:36 | nahlad obrazku

kod vyzera vporiadku, urcite je to cely kod? neposielas ziadneine hlavicky?

// pridané po 23 sekundách od posledného príspevku

teraz poezram, ze v content-type mas "image / jpeg".. skus odstranit madzery okolo lomitka :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nahlad obrazku

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 05.09.2012 18:06 | nahlad obrazku

no okrem toho header asi ziadne hlavicky, bez tych medzier mi to ide, dik, len teraz este mam taky problem, to bude asi nieco s tym header, ze ked to dam do nejakeho kodu uz, do nejakej stranky, tak to tam vypisem len znaky a nie ten obrazok, pise to ze:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\www\staromestskarestauracia\stranka\admin\podstranky\galeria.php:141) in D:\www\staromestskarestauracia\stranka\admin\podstranky\galeria.php on line 183

a 183 riadok je ten, kde je to header, takze si myslim, ze by som ho mal dat niekde na zaciatok, len potom to zas nefunguje ako chcem, asi mam chaos, ze co ako s tym header, myslim ze niekde na zaciatku by v nom malo byt aj text/html aj image/jpeg, len neviem ako to zapisat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 20.01.18
Príspevky: 1171
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 05.09.2012 18:29 | nahlad obrazku

Tvoj dokument moze vraciat len obrazok alebo len html. Cize mas moznosti:

- tvoj dokument nebude vraciat obrazok. jednoducho tvoj obrazok ulozis na server a v skripte ktory ti generuje html budes mat tag img s cestou k obrazku.
v tomto pripade odstranis header a pozmenis funkciu imagejpeg, vid.:
http://php.net/manual/en/function.imagejpeg.php

- tvoj dokument ostane tak ako je, ale skript ktory ti generuje tvoj html kod ho nebude priamo includovat, ale bude sa nan odkazovat pomocou html tagu, takto:
Kód:
<img src="cesta_k_tvojmu_skriptu" />


_________________
CPU: Intel core i5 3470 GPU: Gigabyte N760OC-2GD MB: MSI B75A-G43 RAM: DDRAM3 8GB (2x4GB) TEAM RAM 1600MHz Elite Zdroj: Seasonic G Series 450W HDD: 500GB vybraty z notebooku Lenovo E531 i5-3230M N4IBPXS SSD:Samsung 840 Evo 250GB Case: Fractal Define R4 black pearl FAN: Cooler Master Hyper 212+ EVO DVD: SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-224DB SATA, černá, bulk OS: Ubuntu 12.04 64bit & Windows 7 Ultimate 64bit Monitor: Dell U2412m
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nahlad obrazku

Registrovaný: 26.02.07
Prihlásený: 24.04.16
Príspevky: 276
Témy: 81 | 81
Napísal autor témyOffline : 05.09.2012 20:21 | nahlad obrazku

diky, neska som nad tym neviem kolko uz rozmyslal a nie a nie na to dojist, dik:)


 [ Príspevkov: 5 ] 


nahlad obrazku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript na nahlad obrazku

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

916

21.12.2009 16:21

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Informacny nahlad ?

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

148

01.01.2013 16:20

hawo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahlad webov

v PHP, ASP

3

425

14.07.2009 18:56

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahlad obrazkov

v Operačné systémy Microsoft

3

363

05.11.2013 11:23

Mandy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TC nahlad obrazkov

v Ostatné programy

1

281

21.06.2010 11:05

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahlad z FLV videa

v PHP, ASP

2

201

29.01.2012 19:43

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php upload videa a nahlad

v PHP, ASP

1

317

11.07.2011 11:05

ThePlaky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhľad druhého monitora na prvom.

v Ostatné programy

3

225

07.08.2015 7:53

Dessirer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Adobe Premiere CS6 - trha nahlad pri pretacani

v Video programy

0

124

20.12.2013 0:11

kamo5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Soft na nahlad bytoveho textilu v byte

v Grafické programy

3

224

06.08.2010 20:32

Merlin_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

reprezentatívny náhľad video súboru vo win7 exploreri

v Operačné systémy Microsoft

4

128

14.03.2017 17:24

Nevedomec od pc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zvecsit nahlad v ulead media studio

v Video programy

0

359

04.09.2007 19:48

svejk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ulozenie obrazku

v Operačné systémy Microsoft

2

256

02.03.2008 12:20

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tvorba obrazku

v Ostatné

25

1998

13.09.2008 13:57

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdelenie obrazku

v Grafické programy

1

776

06.08.2008 20:42

mufin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pozicia obrazku

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

535

14.04.2009 14:41

1daemon1



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF