[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 29.04.2009 15:24 | upload - error

Takze robim jeden projekt ale vzdy ked spustim index.php vyhodi mi to toto v header-y (este pred uploadom)

Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/qwasyxcv/public_html/v/index.php on line 4017


-------------
v PHP
riadok 4017:
if(copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['name'], $path))
$path= "upload/".$HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];

777 mam nastavene uz si neviem dat rady :(

------------

cely kod

Kód:
//set where you want to store files
$path= "upload/".$HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];
$file = "upload/".$HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];
if($ufile !=none)
{
if(copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['tmp_name'], $path))
{
echo "Successful<BR/>";


echo "File Name :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['name']."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['type']."<BR/>";
echo "<img src=\"$path\" width=\"150\" height=\"150\">";
   
   
}
else
{
echo "Welcome";
}
}
if(empty($err)) { 
    copy($tempname, "upload/".$name); 


else { 
    foreach($err as $error) 
    echo "$error"; 


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload - error

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 15:40 | upload - error

Kód:
$path= "upload/".$HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];
copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['name'], $path);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 15:49 | upload - error

idem skusit :)

edit: to isté :(

Kód:
http://stikked.yw.sk/test/index.php


Offline

Čestný člen
Čestný člen
upload - error

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 29.04.2009 15:55 | upload - error

Nepouzivaj $HTTP_POST_VARS, ale $_POST.
Pripadne si zapni register_long_arrays v php.ini.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 15:56 | upload - error

teda ako to ma byt spravne ? $_POST['ufile']['name'] tak ?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
upload - error

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 29.04.2009 15:59 | upload - error

Oprava - $_FILES.
$HTTP_POST_VARS sa meni na $_POST.
$HTTP_POST_FILES sa meni na $_FILES.
Sorry :oops:


Naposledy upravil Ďuri dňa 29.04.2009 16:00, celkovo upravené 1

Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 16:00 | upload - error

idem skusit ...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
upload - error

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.04.2009 16:01 | upload - error

skor by som povedal, ze $_FILES :) pri uploade skus radsej pouzit move_uploaded_file()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 16:04 | upload - error

ok chlapi diks za vsetko ... now itz all good :) ... diks este raz ...

este by som chcel nieco ... dalo by sa nejako spravit aby sa tie subory neukladali do zlozky ale len ako temporary file (docasny subor) a si s neho zoberem len udaje ako napr. velkost atd ....


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload - error

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 16:38 | upload - error

Prosím ťa, že ne-eval-uješ ten skript?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload - error

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 29.04.2009 16:42 | upload - error

Ako si na to prišiel? Prečo by to mal robiť?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload - error

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 17:46 | upload - error

"Select validator.php file" a následná chybová hláška...
SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 462070 is not allowed to access owned by uid 0 in /home/free/yw.sk/s/stikked/root/www/test/index.php on line 30

Tak to neevaluješ ale includuješ? Alebo čo znamená tá hláška?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 18:28 | upload - error

neee totok len ako priklad bol ;)


 [ Príspevkov: 13 ] 


upload - error



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prázdny upload file error?

v PHP, ASP

1

178

24.04.2010 12:27

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

323

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in

v PHP, ASP

1

310

10.12.2009 15:40

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

719

08.08.2007 8:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SATA DVD vypalovačka (error DMA, error CRC)

v Optické zariadenia

2

698

13.11.2007 21:11

Mulan3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected $end

v PHP, ASP

6

582

29.08.2011 22:26

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_ST

v PHP, ASP

1

360

05.10.2010 12:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected ')'

v PHP, ASP

25

3323

16.05.2009 14:37

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v Ostatné programy

4

693

27.01.2007 13:58

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v PHP, ASP

1

404

01.07.2008 20:30

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

4

92

07.03.2013 15:39

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

7

491

30.04.2009 21:02

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v Bezpečnosť a firewally

6

290

13.07.2011 14:56

fifo102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

17

1178

20.08.2008 18:34

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload Suboru

v PHP, ASP

12

695

10.05.2009 9:10

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UPLOAD OBRAZKOV

v Krčma

4

513

01.02.2010 16:44

SilverSurfer



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF