nevite niekto ako urobit ze mate php script ktory overuje data ktore taha z db...potom ak nie su OK tak hodi chybu. A predstavujem si to takto:
meno: user1, heslo: test, presmerovanie: user1.php
meno: user2, heslo: test2, presmerovanie: user2.php
no a cize kedze vsetko je spojene jednou db rozhodol som sa v tom urobit bordel

. teda asi tak ja ked zadam svoje meno, heslo tak ma presmeruje na adminchat.php teda mozem mazat, editovat, a davat bany. A ked usera1 po zadani mena,hesla presmeruje na user1.php bude moct LEN editovat prispevky. ale sice je to debilne riesebne ze na kazdeho usera jeden subor, ale useri takyto budu len 3 oni su VIP totiz. A inak kniha nie je na nick a heslo len pre "vyvolenych" je

a teda vas xcem poprosit ze ci niekto nevie o scripte prihlasenia ktory dokaze to co popisujem hore, kazdeho usera overit v db meno,heslo v pripade bad udajov vyhodit else BAD UDAJE alebo ako sa vola ta funkcia. A teda toto potrebujem. ze kazdemu userovi VIP po zadani spravnych udajov ho to presmeruje na jeho subor. plsss a najlepsie by bolo aj keby ked to bude tahat z db tie nick boli GRAY ale to nemusi byt len pls pls nejaky scripticek ludia! a bolo by tiez OK keby to bolo aj bezpecne leob do tohto systemu co pouzivam teraz sa uz par ludi prelomilo