Nakoľko ovládaš JS vanilla a hlavne ES6? Keď sa hrnieš na React

To že svelte obehne react, niekto tvrdý ano niekto nie... možno príde niečo úplne nové a to sa presadí na trhu. Ďaľšia vec ak nebudeš pracovať na nejakých veľkých weboch tak je React zbytočný. Väčšinou sa používa na nejakých zložitejších weboch.
(neber tento koment ako hejt ani nič, pracujem rok a pol ako FE a začínal som s HTML, CSS a troškou JS. Postupne som zistil že to nie je len o týchto 3 veciach)
V práci som sa doučil veci ako SASS, NPM, GULP, CMS a hlavne ako správne používať JS, čomu sa vyvarovať kedy ho vlastne použiť a ako ho použiť. Ešte do budúcna ak chceš pracovať na nejakých weboch pri 99% budeš používať nejaký framework a väčšinou to bude Bootstrap.
Ku tvojmu webu:
Prečo píšeš CSS inlinovo do HTML? CSS má byť v samostatnom súbore ktorý má byť prelinkovaný do HTML. Rovnako to platí aj pre JS. (tu by som ti ku CSS odporučil pozrieť aj čo je SASS - ulahší ti to prácu a realite to je rovnako vec s ktorou sa všade stretneš. Rovnako aj GULP)
Pri class alebo id, nepoužívaj slovenské pomenovania ani nikde v kóde.
Ak máš akékoľvek otázky kam by si sa mal smerovať môžem ti nejakú knowledge odovzdať