misiak171 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 20 [ Vyhľadávanie našlo 576 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook okolo 500 eur


Odpovede: 26
Zobrazenia: 539


Numtox neviem kde si sa vzal... Či si potrebuješ niečo dokazovať ale prosím keď na niečo budeš v budúcnosti reagovať prečítaj si 3x požiadavku a nauč sa chápať písanému slovu... Všetci sa vyjadrili že probook je cena/kvalita oveľa vyššie ako tie šmejdi čo si sem ty poslal... A stále hovoris o výkone...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook okolo 500 eur


Odpovede: 26
Zobrazenia: 539


Numtix už ti bolo viac krát povedané "mlčať je zlato". Niekto chce notebook pre mamu na hranie FB hier, filmy, surfovanie a ty sem hodíš ideapad gaming...
Ak už priplatiť tak za niečo kvalitnejšie https://datacomp.sk/hp-probook-455-g7-12x17ea-strieborny_d402279.html

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Pripojenie 280hz monitora k ntb


Odpovede: 7
Zobrazenia: 151


Aha máš pravdu. Je IPS ale stále platí že zbytočná hlúposť 280hz... Kúp 144 a nalep tam papierikom 280... Rovnaký pocit

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Pripojenie 280hz monitora k ntb


Odpovede: 7
Zobrazenia: 151


Ja ti len tak troška rozumne poradím... Vyser sa na to ;) kúp si 144hz. Poďakuješ mi potom.
Dať 300 eur za FHD monitor s TN panelom tak to je už iná frajerina :D

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Pripojenie 280hz monitora k ntb


Odpovede: 7
Zobrazenia: 151


Prosím ťa aku grafickú máš v tom NTB?
A načo chceš 280hz využívať?
Pretože ak na hry tak musíš mať extrémne výkonnú GPU

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Svelte.js


Odpovede: 6
Zobrazenia: 179


Ja ked som išiel na pohovor mal som za sebou 2 web stránky... :D ktoré teraz nechcem ani nikomu prezentovať... :D jedine čo som ja robil viac ako ty že som classoval anglicky. V jsku som vedel uplne že minimum... A áno zobrali ma :D behom chvíle som sa naučil čo je SCSS, NPM, GULP a hlavne príkazy c...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Svelte.js


Odpovede: 6
Zobrazenia: 179


Tak ak ti môžme odporučiť zameral by som sa teraz na bootstrap, následne SCSS (SASS) (na začiatok su toto ľahké veci ktorým rýchlo porozumieš). Potom by bolo dobré ovládať JS základy(ver že z JSka nevieš ani 10% a následne si prejsť ES6 (to je update JSka). Potom pozrieť NMP, GULP a až následne poze...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Svelte.js


Odpovede: 6
Zobrazenia: 179


Nakoľko ovládaš JS vanilla a hlavne ES6? Keď sa hrnieš na React :)
To že svelte obehne react, niekto tvrdý ano niekto nie... možno príde niečo úplne nové a to sa presadí na trhu. Ďaľšia vec ak nebudeš pracovať na nejakých veľkých weboch tak je React zbytočný. Väčšinou sa používa na nejakých zložitej...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


stačí ale tak prečo nešpecifikovať bližšie o ktorý komponent sa jedná.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Ked collapsneš asidemenu tak sa ti šírka mapy nezmení inak v pohode :D na to čo to chceš je to dostatočné..
Ak to budeš chcieť dať niekam von na živý web tak aby si GPS zariadenie mohol sledovať tak si daj pozor na bezpečnosť a nejak stránku zahesluj alebo zabezpeč.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


.top_navbar a .sidebar zmen position na absolute. To by tvoj problém malo vyriešiť.
A ku tomu nastavenie výšky mapy na 75% a datatable na 25%. Podla mna to je hlúposť... pretože potom by si musel riešiť rozlišenia na mobiloch atď.. Nechaj to defaultne poprípade nastav výšku len mape.
Ešte taká rad...

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Escape From Tarkov crashne PC


Odpovede: 6
Zobrazenia: 169


EFT je dost neoptimalizovaná hra ktorá potrápi aj novšie PC. Mne napríklad hádzala Bluescreen týžden alebo dva... po update to prešlo :) takže može byť aj chyba v hre a nie len v tvojom HW, keďže hovoríš že pri inej hre sa ti to nestalo...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Prosím ťa :D som chudobný študent ktorý nemá jablko, takže si to z icloudu nestiahnem :D hod to na leteckupostu alebo kam :D

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Ja hlavne nechápem prečo sa ti mapa vlastne posúva... ved mapa má byť len staticky umiestnené a ty sa máš hýbať iba v nej.
ten error tam je stále, prosím ta uploadni niekde celý súbor v ktorom sa nachádza tvoj kód a pošli link (pretože jsfiddle z nejakého dôvodu pri zdieľaní zmaže niektorú časť kódu)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Mne tam vyskočí error a teda nemôžem s mapou pracovať https://ctrlv.sk/mZ3Q

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Aha... Ono v tom jsfiddle nastane nejaký error pri loade mapy, takže nemám možnosť s ňou hýbať. Skús opraviť tu chybu na mape aby som to vedel sám aj testnúť

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Sprav prosím ťa screen tejto situácie, keď posúvaš mapou a teda kde je ten problém

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Pokúsil som sa rozlúštiť čo vlastne požaduješ ale márne. Nejak nechápem tomuto "Chcel by som to spravit tak, aby sidebar a topbar bol vzdy prisposobeny obrazovke a ked budem mapu posuvat, tak pojde pod topbar. Skosam menit hocico ale ja som z toho somar." Ak to chápem správne... chceš aby ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


Pošli aktuálny jsfiddle

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


top navbar som zrušil position fixed (preto ti content pretekal ponad neho).
Sidebar + maincontainer som obalil novým divom ktorému som dal display: flex.
sidebaru som dal height: auto; (teraz bude ten modry sidebar vzdy vysoký ako daný kontent)
pomenil nejake tie marginy aby to zapadlo ku sebe.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


tu som to updatol
https://jsfiddle.net/3tbsr4f6/1/

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prisposobenie elementu k rozliseniu


Odpovede: 26
Zobrazenia: 754


bohužial nejak z tohto popisu nechápem čo chceš... neviem prečo ti vadí vertikálny posuvník. U mna sa tie elementy prispôsobujú. Prosím pošli aj screen problému.

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: lacny router cca 20€


Odpovede: 7
Zobrazenia: 229


V používaní je nejaký rozdiel? Alebo to čo chcem mi spravia obi dva prístroje ?

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: lacny router cca 20€


Odpovede: 7
Zobrazenia: 229


V tej izbe mám FTP tak by som asi radšej využil AP ako nejaky extender. Problém je len s jednou jedinou miestnosťou v dome takže primárne ten router bude využívať jedna osoba ktorá v tej izbe je :D

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: lacny router cca 20€


Odpovede: 7
Zobrazenia: 229


Potrebujem to len na jednu izbu. Hlavný router posunúť nemôžem takže kúpim ten asus. Ďikes

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: lacny router cca 20€


Odpovede: 7
Zobrazenia: 229


Čaute,
vedeli by ste mi poradiť nejaký lacný router ktorý bude slúžiť len ako AP.
Takže niečo do 20€ ak by sa dalo.
Nebude sa na neho pripájať veľa zariadení

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa pracovného NTB do 2000€ (50 000 kč) [vyriešené]


Odpovede: 9
Zobrazenia: 177


Tak za mňa dell xps 15. Presnejšiu konfiguráciu ti nepoviem nakoľko nemam skúsenosti s testovaním appiek.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa pracovného NTB do 2000€ (50 000 kč) [vyriešené]


Odpovede: 9
Zobrazenia: 177


Macbook? Alebo používaš nejaký program ktorý pod M1 ešte nefunguje?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Potrebujem HTML


Odpovede: 12
Zobrazenia: 291


Ja hovorim o funkcii zobrazenia niečoho po nejakej akcii :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Potrebujem HTML


Odpovede: 12
Zobrazenia: 291


Dopyt znamená že ty niečo potrebuješ aby niekto spravil, preto ťa od Johny odkazal na dopyt práce. Táto časť fóra je na pomoc s danou vecou :) a podľa toho čo si sem dal ti viem akurát pomôcť len tým že HTMLkom to asi nespravíš. Skôr JavaScritpom
Stránka: 1 z 20 [ Vyhľadávanie našlo 576 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF